طرح بهاره برای تهران قابل ثبت نام شده؟؟؟ اگه لینکش رو دارید بی زحمت ارسال کنید
Printable View
طرح بهاره برای تهران قابل ثبت نام شده؟؟؟ اگه لینکش رو دارید بی زحمت ارسال کنید
یوزر پس اتصال به اینترنت بصورت پیش فرض همون شماره تلفن و شماره ملیه ؟ من میخوام مودم را دوباره کانفیگ کنم
زنگ بزن به پشتیبانی.نقل قول:
پ.ن : اینترنت مادر مرده رو با این فیلترینگ هوشمند شود که گویا اندازه .... نمی فهمه، زدن نابود کردن.
آخه توی سر اینا چیه ؟ این آخه چیه تحویل ملت میدن ؟
البته همین از سر ملتی که یه خبر گذاری نداره که لاقل این قضیه رو مطرح کنه زیاد هم هست.
به دو ماه بعد نرسیده قطع میشه، البته برای من که اینطور بود.نقل قول:
دادا کلا هم خط تلفن هم اینترنت ؟:n04:نقل قول:
پول اینترنت همراه باقبض میاد با هم هستن هر دونقل قول:
معمولا هر موقع صورت حساب رو میدن ماله یکی دو ماه قبلشه اگه پرداخت نشه چند بار اخطار میدن که اگه توجه نشه کل تلفن رو قطع میکنن که نت هم قطع میشه، البته کلا حدودا 4 ماه اینا طول میکشه تا قطع شدنش
اینترنت رو هیچ وقت خوشون قطع نمینن یا باید مهلت تموم بشه یا حضوری برین قطع کنین
سلام بچه های گل تاپیک
اقایون اینترنت نامحدود 1 مگ هنوز هم برقرار هست یا جمع کردنش ؟
سلام، فعلا ارائه نمیشه گویا.نقل قول:
سلام دوستان.
مخابرات دانلود شبانش رایگان هست ؟
حداکثر مثلا با سرعت 512 چقدر دانلود میکنه در ساعات رایگان؟
هیچی. چون کلا سرعتش افتضاح است و شبها بدتر هم میشه
نقل قول:
درود دوباره
من یک خط اینترنت 512 نامحدود از مخابرات دارم که به اسم پدرم هست (هم خانه هم خط )،میتونم یک خط دیگه تلفن بگیرم و باز روی خط جدید از مخابرات 512 نامحدود بگیرم یا چون قبلا گرفتم دیگه رو خط جدید بهم نت نامحدود نمیدن ؟
مرسی
لطفا حذف شود
الان نامحدود تا چه سرعتی میدن؟؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
مشکلی نداره میتونید اقدام کنیدنقل قول:
من تو سایتش نگاه کردم تا 512 میدن.برای ثبت نام که بری تو سایت اگر 1 مگ رو انتخاب کنی فقط توی زبانه گزینه حجمی هست نه نامحدود.نقل قول:
الان نامحدود تا چه سرعتی میدن؟؟
دوستان کسی از این سیاست مصرف منصفانهٔ مخابرات برای مشترکین نامحدود خبر داره چطوریه ؟
نامحدود فقط تا ۵۱۲ میدننقل قول:
نامحدود مخابرات از این مسخره بازی های که شرکتهای خصوصی ایرانی راه انداختن نداره نامحدودش واقعا نامحدوده.نقل قول:
سلام
راهی واسه غیر فعال کردن خرید شارژ خودکار هست؟
Sent from my Xperia Z Ultra using Tapatalk
که از گیگ سرویست بیشتر مصرف کنی در قبض منظور میشه؟!نقل قول:
بهترین راهش اینه که از کنترل حساب گیگ باقیمانده رو چک کنید
البته طرحتون رو به پیش پرداخت هم می تونید تغییر بدید
اطلاعات بیشتر tct.ir
که از گیگ سرویست بیشتر مصرف کنی در قبض منظور میشه؟!نقل قول:
بهترین راهش اینه که از کنترل حساب گیگ باقیمانده رو چک کنید
البته طرحتون رو به پیش پرداخت هم می تونید تغییر بدید
اطلاعات بیشتر tct.ir
بچه ها قیلترینگ برای من برداشته شده همه سایتها باز میشه:n19:
برای من فن آوانقل قول:
هیچ سایت فیلتر شده ای باز نمی شه :n02:
حتی با قیلترشکن !؟نقل قول:
برای من فن آوا
هیچ سایت فیلتر شده ای باز نمی شه :n02:
اقا من دیگه دارم میترسم اول به گوگل استرالیا وصل میشدم حالا هم به ژاپن ! میگم نکنه این کشورهای خارجی دارن رو من برنامه ریزی میکنند:n38:ما هم که هیچی برنامه نویسی بلد نیستیم برنامه اونا میره تو برنامه ما انرژی هسته ای ازش میزنه بیرون بعدش اسمم میره تو لیست تحریمی ها !
سلام
یه سوال
از اول امسال تو گزارش کارکرد من اولا بازه هایی که میزان حجم مصرفی رو نشون میده شده 8-2 صبح شده در حالی که چون شبانه از 7-1 است پس بازه هاشم باید از 7-1 باشه که بتونن تفکیک کنن,پس عملا ساعت سرورشون مشکل داره
دوم اینکه از 2 صبح تا 8 صبح رو هم جزو شبانه حساب نمیکنه...
این مشکل مال منه یا همگانیه؟
کسی پیگیری کرده؟؟؟؟
ممنون
سلام. نه اگه پشت قبض های تلفن جدید رو نگاه کنید میبینید که زده از اول اردیبهشت قانون مصرف منصفانه برای نامحدود ها اجرا میشه. جای دیگری هم روی قبض نوشته شرایط ویژه برای تبدیل سرویس نامحدود به حجمی. خلاصه یه کارایی دارن میکنن.:n24:نقل قول:
سلام به دوستان
الان این سرویس بهاره یکساله مخابرات که شبانه رایگان داره سرعت شبانه چقدره؟ روزانه چقدره؟
من الان سرویس یک مگ حجمی دارم و سرعت دانلودم 380 هست در کل 24 ساعت.
سلام به همهنقل قول:
اگر برفرض بخوان سرویس نامحدودو واقعاً قطع کنن بهترین پلن در حال حاضر برای ماها چیه ؟:n36:
بله عزیزان الان قبض تلفن رو نگاه کردم با قرمز هم نوشته مصرف منصفانه.خلاصه بعد چند سال نامحدودی مخابرات مثل اینکه قراره دوباره از پای دنیای نت و فیلم به اغوش پر از مهر جامعه برگردیم و در جامعه حل شویم.
من تو سایت مخابرات چیزی پیدا نکردم. البته روی قبض نوشتن و قطعا مجبورمون می کنن
تا بریم حجمی بگیریم.
کسی اطلاع داره شرایط مصرف منصفانه چطوریه؟
تا چقدر دانلود مجاز هستیم؟ و اگه بیشتر دانلود کنیم سرعت رو چقدر کم می کنن؟
خدا کنه بگن مثلا تو ساعت پر مصرف دانلودتون رو محدود کنید اینجوری مثلا 6 ساعت هم حتی دانلود نکنیم باز 75 درصد الان میتونیم دانلود کنیم.من زنگ هم زدم ولی گفتن به 2020 بخش فروش باید زنگی بزنید اون هم 14 دقیقه باید معطل میشدم.
منم برام سوال این مصرف منصفانهٔ چطوریه ؟ الان زنگ زدم پشتیبانی گفت مثل اینکه میخوان کلا حجمی مون کنننقل قول:
اگه کلا حجمی کنند که من یکی رسما بدبخت میشم. من حتی برنامه های رئالیتی رو هم بجای ماه-واره از اینترنت دانلود میکنم.خدا کنه همون محدود کردن سرعت تو ساعات پر مصرف باشه.نقل قول:
منم برام سوال این مصرف منصفانهٔ چطوریه ؟ الان زنگ زدم پشتیبانی گفت مثل اینکه میخوان کلا حجمی مون کنن
بخش فروششون هم که تعطیل شد ، 8-16 سر کار بودند.
منم همینطور فیلم سریال فقط دانلود میکنم گرفتاری شدیما هیچ شرکتی هم دیگه ۱ مگ نامحدود نمیدهنقل قول:
کسی نیست این سوالو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
برادر من جواب سوال شما رو نمیدونم چون فعلا نامحدودم وگرنه جواب میدادم.:n16:نقل قول:
کسی نیست این سوالو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من به بخش فروش زنگ زدم برای سیاست منصفانه گفت بخشنامه دو هفته دیگه میاد ولی حتما اجرا میشه.
مطمئنم خیلی از بچه ها که نامحدود مخابرات دارند هنوز پشت قبض ها رو نگاه نکردند:n03: وگرنه تاپیک روزی 100 تا پست میخورد.:n13:
99% امکانات نت شیلتره کی به محدود شدن اهمیت میده الانشم که نامحدوده به درد نمیخوره :n09: :n02:
با سلام.
من الان نامحدود 256 دارم. چطور میتونم به حجمی تبدیل کنم چون راستش زیاد استفاده نمی کنم؟؟ حتما باید حضوری رفت مخابرات؟
پشت قبض نوشته برید tct.irنقل قول:
تو سایت هم که میریم هیچ خبر و اطلاع رسانی نکرده
با فروش هم که حرف میزنیم خبری ندارن
ولی اگر بخوان سیستمشون رو مثل شاتل یا پارس آنلاین بکنن که سرویس میشه محدود و دیگه نامحدود نیست
چون بعد از رسیدن یه یک حجمی سرویس محدود میشه