دوباره زیاد شد مثل قبل :|
Printable View
دوباره زیاد شد مثل قبل :|
منم چند وقت پیش زنگ زدم گفتن داریم پیمان کارمون رو عوض می کنیم.نقل قول:
اگه از شر گلدنت لعنتی راحت بشیم که عالی میشه :n09:.
فقط امیدوارم اینیکه جدید میاد شرایط رو بدتر نکنه.
گلدنت هم اوایل خوب بود و بعد اینطور خراب شد، ولی سوال اینجاست واقعا مخابرات به این بزرگی خودش نباید توانایی لازم رو برای پیاده سازی چنین سیستمی داشته باشه و همیشه باید دنبال یک پیمانکار باشه؟! :n29:نقل قول:
چجوری؟نقل قول:
-----------
از طرفی که هنوز سیستم گلدنت بر روی خط هست و این سیستم به اصطلاع همکد سازی رو پیاده کرده.
من تست کردم این فقط میاد یوزر و پسورد شما رو عوض میکنه.
دوستان انتظار معجزه نداشته باشید.
خودوم فهمیدوم:n07:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.بچه ها من طرحم پاییزه طلایی + شبانه هست.کلا اعتبارم تموم شده.هرکی لازم داره بدم شمارمو که واسه خودش شارژ کنه.خداییش راست میگم.یه وقت فکر نکنید کلاهبرداریه.نه به خدا. من میخوام برم جایی نمیتونم استفاده کنم.گفتم هرکی اهل دانلود شبانست استفاده کنه.
نمردیم یه حرکت از بچه های مشهد دیدیم. خخخنقل قول:
منم یک خط دارم بدون استفاده هست و میتونید برای خودتون شارژ کنید دوستانی که میخوان بگن.
ویرایش :
الان نگاه کردم مثل اینکه کلا حذف شده 1 ماه استفاده نشده.
این نرم افزار نمونت چجوریه ؟ چرا روی "در حال ارتباط" میمونه و وصل نمیشه ؟ من نسخه معمولیش رو گرفتم . فرقی میکنه ؟
ویرایش: درست شد
سلام دوستان- من از مخابرات 3 سال است 256 دارم حالا می خواهم طرح کمپین 2m بخرم گفتم قبلش از مودمم یک عکس می گذارم نظر شما چی هست؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فقط جالبه snrتا دیروز 13 بود در downstrem
سلام به دوستان مخابراتی
بعد از دوری از میادین برگشتم ببینم برو بکس اوضاعشون چطوره
مخابرات طرح جدید نداره که شبانه رایگان داشته باشه و نخواد پول یه سال رو یه جا بدیم ؟؟؟
راستی میگم این شماره هم کده که هین ورود به سایت میزنیم
قراره از کی تغییرش رو یوزر ها باشه (کی باس یوزرها رو عوض کنیم یا اصلا نیاز به تعویض داره )
همین الان میتونی اون نرم افزار نموکد رو بگیری که خودش واست تغییر میده و از اون به بعد باید با یوزر جدید وصل شی .نقل قول:
همچین طرحی که شما دنبالشی رو ندارهنقل قول:
برای همکد سازی هم در لینکی که ص قبل گذاشتم برنامش رو بدانلود و بنصب و بتنظیم خودش همکد میشه
مخابرات برای نیم ساعت اینترنتش قطع شد.
به همین دلیل تایم اوت های داخلی فیکس شد چون همه قطع بودن به غیر از من دی . ..
من به سرور خودم وصل بودم و اینترنتش رو از اون میگرفتم بعد 25 دقیقه 1 دونه تایم اوت هم نداشت.
خدا بکشه این مخابرات رو :n02:
آقا یکی به ما کمک کنه لطفا!!!نسخه معمولی نرم افزار نمونت رو گرفتم بعد قسمت کاربری شماره تلفن رو بدون صفر میزنم ...51 و قسمت پسوورد هم میزنم اما میگه کاربری شما غیر فعال است!!!!شماره قبلی هم میزنم باز اینطوریه!!!
با نسخه کاملش کار کنید...نقل قول:
بابا این پینگ دیگه به اوج خودش رسیده امروز یک دست نتونستم بازی کنم داغونه :|
پینگ خوب فقط در 3g/4g
شما اوضاع نویز خطت زیاد تعریفی نداره ، قبل از تغییر سرویس حتما فکر رفع مشکل نویز خطتون باشیدنقل قول:
سلام
یه سوال دارم هر کی میدونه لطفا جواب بده
من snr خطم در هر دو حالت downstrem و upstrem روی عدد 6 !!!
با 2020 هم که صحبت کردم گفت نویز خط خیلی بالاست
من یه سیم مستقیم از دم در به اس\لیت زدم ولی مشکل حل نشد
کسی میدونه برای رفعش باید چکار کرد؟
برم مخابرات شهرمون {نیشابور}کسی به نظرتون کاری میتونه بکنه
ممنون
سرعت خط شما را روی چند بستن؟ در واقع سوال این هست که این snr که فرمودید 6 هست روی چه سرعتی هست؟نقل قول:
مقدار معمول و نرمال snr بین 11 تا 20 هست و snr با مقدار 6 و کمتر در واقع شما عملا نباید بتونی از سرویس استفاده کنی
شما باید از طرف مخابرات بررسی کنند برات. توی مرکز و در اتاق mdf (همون 117 ) مودم به خطتت وصل می کنند و نویز را بررسی می کنند. اگر اوکی بود ، سیم بان مخابرات میاد و بررسی می کنه که مشکل شما از پست هست یا کافو و برات رفع میکنند.
چون از خود مخابرات سرویس داری هم پیگیریشون بهتر انجام میشه. snr
سلام
دیگه فک کنم مشکل از طرف من نباشه(یه خط جدید گر فتم ) ( خط قبلیم snr روی 35 بود)
ولی هنوز مشکل سرعت دارم
باید چه کاری انجام بدم (طرح 2 مگ مخابرات دارم ) سرعت دانلود منیجر 90 هست
دیشب دانلود شبانه 1 گیگ فقط دانلود کردم(شبا 1 به بعد سرعت میاد 30 40) اونم 4 بار قطع شده و با ای پی دیگه ای وصل شده
خوشحال میشم کمک کنید:n16:
من که دارم نهایت شبی 2 گیگ دانلود می کنم!
کسایی که منطقه مطهری و امام هستن وضعیتوشون چه جوریه؟
البته من مطهری هستم روی فیبر نوری فقط میشه گفت بهترین پینگ سرعت فقط از ساعت 7 تا تقریبا 12 صبح خوبه به بعد وصل بودی پیج باز کردی کلاه تو بنداز بالا دیده نشه پیگیری کردم حتی حضوری فایده ای نداره کلا میگن تجهیزات لازم دازه پست نوری که ما نداریم
خط شما ظاهرا فیبرنوریه و سرعت هم که تا 3 مگابیت بازه. روی همه ی خطوط مشترکان سرویس 2 مگ تا 3.5 باز هستنقل قول:
ولی بنظر من مشکل شبانه بخاطر تراکم کاربرهای دانلودره و یا کلا تخصیص پهنای باند ناکافی برای منطقه ی شماست
واسه کسایی که سرویس 1 مگ دارن ، در تایم روزانه تا چن مگ بازه؟؟؟نقل قول:
بچه ها چه کنم تا فایرفاکس مثل کروم تو یوتیوب رو html 5 پخش کنه؟
من 2 مگ دارم ولی بر اساس اطلاعاتی که تابحال توی این تاپیک داده شده ظاهرا 256 و 1 مگ و 2 مگ چندان توفیری با هم نداره
منکه خودم نمیدونم از کدوم مرکزم:n08: چون بفاصله ی چند متر و چند خانه میشه یک مرکز دیگه ولی شما با این مقدار دریافت شبانه خوش باش که بقول اون تبلیغه پشتت گرمهنقل قول:
خیلیها 1 گیگ هم نمیگیرن
منم خیلی توی نخ دانلود شبانه و سرعتش نیستم اما بنظرم با تورنت چیزی بین 2 تا 3.5 بتونم بگیرم
یعنی شما شب ها بعد ساعت 1 روی 90 محدود نمیشید؟نقل قول:
بنظرم مشکل از بعضی مناطق هست که یوزرها زیاد شده
من خودم با شبانه خیلی مشکل ندارم مشکل اصلیم قعطی و پینگ و کیفیت پایین اینترنت روزانه مخابراته
سال قبل دقیقا آخر سال که داشتم خیلی خوب بود به نسبت صبانت ولی الان افتضاح شده:n21:
طی ماههای اخیر کم پیش آمده چیزی دانلود کنم ولی همون موارد کم میانگین روی 200KBpsنقل قول:
تازه فکر کنم قدیما بالاتر بود!
اما ظاهرا تفاوت وجود داره !!!!! اینایی که خط شون مشکلی نداره طرح 1 مگ دارن ماکس 128 کیلو دانلود دارن و طرح 2 مگیا ماکس 256 کیلو !!نقل قول:
بر چه اساس می گین تفاوت ندارن ؟
ممنونم از شما خط من روی 2 مگ بسته شده
فقط قطع و صلی زیادی دارم
با 2020 هم که صحبت کردم گفت نویز خط خیلی بالایه
فردا میرم مخابرات ببینم چی میشه:n35:
من 2مگ شبا سرعت 260 کیلوبایت - روز 360
خط روی 3مگ بسته شده / نیشابور
2 مگ کمپین 1 ساله دارید یا 2 مگ طلایی پاییزه ؟نقل قول:
شما اوضاع خطتت عالیه و مشکل نویز و ... هم نداری.نقل قول:
کم بودن سرعت مربوط به کمبود پهنای باند مرکز و محدودیت های اعمالی از طرف خود شرکته
سلام اینم وضع اوضاع خط من
2مگ مخابرات کمپین شبانه رایگان
شبانه هم بین5 گیگ تا 5/4گیگ میگیره.
فقط روزا بین ساعات ظهر عصر وضعیت خرابه دانلود بین 100 تا 170کیلو متغییره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کمپین..............
نه دوست عزیز مسی هست کلا نمیدونم چرا وضعیت دانلود اونایی که 256 و طرح خانواده دارن از من خیلی بهترهنقل قول:
خودم قبل این طرح 256 داشتم سرعتم 130 بود ولی الان به زور به 100 میرسه