چه مرکز مخابرتی هستی ؟نقل قول:
Printable View
چه مرکز مخابرتی هستی ؟نقل قول:
اتفاقا من امروز صحبتای نهاییم رو با مخابرات کردم و بزودی کوچ میکنم به مخابراتنقل قول:
نه پینگ برام مهمه نه سرعت روزانه، چون دانلود شبانه برام در اولویته
طبق اظهارات مخابرات، روزانه تا 10 مگ هم سرعتا بازه. شبانه هم محدودیت حجمی مثل این دزدا فعلا در کار نیست
حتی حاضرم GPRS و دایل آپ زپرتی راه بیاندازم و استفاده کنم ولی دیگه طرف صبانت نیام. یعنی حساب کنید توی این 8 سال چقدر از صبانت زده شدم مخصوصا با این رفتار اخیرشون. درست مثل حیوانات آزمایشگاهی با کاربرهاشون برخورد میکنن
شهرکرد - مرکز مخابراتی امامنقل قول:
من با 2020 تماس گرفتم گفتن سرعت 10مگ شامل شبانه رایگان نمیشه ، شما قبل از کوچ خوب تحقیق کن ، که مثل من پشیمون نشینقل قول:
سرعت شبانه هم حدود 120 هست که کلا من دیشب حدود 1 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم (ساعت رایگان هم 1 تا 7 صبح )
مخابرات رو به عنوان گزینه اخر انتخاب کن ، این نظر من بود ، به هر حال هر طور خودت صلاح میدونی
دوستان وضعیت صبانت در مشهد چطوره؟من مرکز صابری وحید هستم
سرعت شبانه ی 120 مخابرات خیلی بمراتب بهتر از سرعت شبانه ی 15 صبانتهنقل قول:
همین که محدودت نمیکنه خودش یک دنیا میارزه
میشه شبی 2.5 گیگ .. هوم , به چه روزی افتادیم !
بنظرم دوران وزارت اون سلیمانی اخمو وضع خیلی بهتر بود تا این واعظی خوشرو .
سلام به شما دوست عزیزم و بقیه دوستان گل.ما اسباب کشی کردیم به یک خونه جدید و وضعیت اینجا از نظر کیفیت خط تلفن واسه اینترنت یک کمی بهتر از خونه قبلی هست.اونجا attenuation ام 43 بود و اینجا 32 هستش و روی پهنای باند10 مگ اینجا نویزم 16 دسی بل هستش.بنابراین یک کمی کمتر از اونجا اذیت میشم و مثلا اگر اون زمانی بود که همه تب 12 مگ صبانت رو داشتن اینجا راحت میتونستم بگیرم.اما این خونه جدید خطش از قبل(مالک قبلی)روی عصر تلکام رانژه شده و همونطور که میدونید من 2 تا خط تلفن شخصی دارم که همه جا با خودم انتقالشون میدم.الان هم منتظرم که هر وقت 2 خطم منتقل شدن به اینجا مجدد از آسیاتک و فن آوا سرویس بگیرم .چون این عصر تلکام خیلی مزخرفه.کلا به کاربر خونگی سرعت بالاتر از 2 مگ نمیدن و شبانش هم فقط 3 تا 7 هستش و سرعت شبانش هم هنوز تست نکردم ببینم چقدره اما کلا به خاطر سرعت کمی که داره و ساعت کمتر رایگانش نمیخواهم ازش دیگه استفاده کنم.واسه من والله سرویس 10 مگابیت آسیاتک فعلا خوبه و شبانش هم اگر دانلودر حرفه ای باشی بین 4 تا 5 گیگ میتونی دانلود کنی.فن آوا هم بد نیست.من همین دو تا رو فعلا میخواهم داشته باشم.اما تا اومدن خطهای تلفنم مجبورم با همین عصر تلکام سر کنم.:n03:تازه احتمال زیادی داره که یا هر دو خط یا یکی از خطهامو به علت نبودن امکانات فنی منتقل نکنن یا اگرم منتقل شد روی pcm بهم بدن.که اونوقت دیگه بدبخت میشم.فعلا منتظرم ببینم چی میشه.نقل قول:
دوست عزیز واقعا هنوز متوجه نشدی که همه دارن از صبانت فرار میکنن و ازش مینالن:n04:.مگر اینکه کلا اهل دانلود شبانه نباشی و حاضر باشی واسه هر گیگی که دانلود میکنی در کل 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته 3888 تومان(با احتساب مالیاتش)بدی.:n02:نقل قول:
دوستان من میخوام 128 نامحدود برنزی صبانت رو بگیرم مهم برای من پینگ پایین و نداشتن تایم اوتی و پکت لاسه و در مرحله آخر سرعت دانلود در حد 30kb سرعت دانلود 128برنزی چنده؟
چون من گیم آنلاین بازی میکنم فقط پینگ پایین و نداشتن تایم اوتی برام ملاکه.آیا صبانت به درد کاره من میخوره؟؟
من آبادان زندگی میکنم
سلام.کسی میدونه صبانت تو تهران چطوره ؟ من پارس انلاین دارم اما میخوام برای خط دیگه ام اگر صبانت خوب باشه امتحانش کنم. چیزهایی که من دنبالشم
1.سرعت تک لینک نسبتا خوب
2.پینگ stable و بدون تایم اوت(یا با پکت لاست کمتر)
3.به دانلود شبانه اهمیت نمیدم
p.s : از اونجا داتک پورت خالی نداره فکر کنم تنها مورد باقی مانده همین صبانت باشه
ممنون میشم کسی جواب بده
درود به همه دوستان.بنده صبانت دارم با سرعت 12 مگ شبانه 600 کیلوبایت سرعت دانلود هست و روزها هم با همین سرعته.فعلا برای کسانی که اهل دانلود شبانه هستند عالیه.چون هرچه قدر حجم بگیری 2 برابرش رو میتونی درساعات رایگان دانلود کنی.
هنوز چند شرکت موندن که شبانه رایگان دارند
داتک هم تخفیف 90 درصدی داره
اگه زیر 10 گیگ در ماه دانلود داره براش خوبه
اما شرکتی که هیچ حساب کتابی نداره چند روز قبل از زدن اعلامیه دانلود شبانه رو به شدت محدود کرد
حداقل پارس 20 روز قبل اطلاع داد
12 که سرعتش بیشتر بود!:n13:نقل قول:
مطمئنید الان خط شما رو 12 هست؟
دوستان عزیز در قسمت کنترل پنل حساب ف سایت صبانت..... یه قسمت داره نوشته: "سرویس رزرو : مشترک سرویس رزرو ندارد"
یعنی اینکه، من الان مثلا، 2مگ ماهانه دارم که 10 روز تا پایان سرویسم مونده، میتونم از الان از قسمت خرید، سرویس 256 ماهانه خریداری کنم ، بعد این 256 میره توی رزرو؟؟ و اینکه همون موقع میتونم فعال کنم؟!! (مثل مخابرات،10 روز باقی رو میسوزونه و سرویس جدید رو اعمال میکنه)....
دوستان سرویس های نامحدود سرعتشون چطوره؟؟ مثلا 512 برنزی؟؟ .. و اینکه محدودیت روی نامحدود در چه حدی اعمال میشه؟!!
نه تا اخرین روز قرار داد روی سرویس قبلی بعد سرویس جدید اعمال میشهنقل قول:
البته میتونید به پشتیبانی زنگ بزنید سرویس فعلی رو برگشت بزنند و سرویس جدید بهتون بدن
یه 512 داشتم که درخواست تعویض قبل از شروعش کردم اول گفت نصف برمیگرده بعد که دید هنوز سرویسم شروع نشده فقط اختلاف دو سرویس پرداخت کردم و سر موعد به جای 512 یک مگ گرفتم
نامحدود ها یک حجم مصرف منصفانه داره که سرعت بالایی داره بعد از تمام شدن اون حجم سرعت اسمی شیر شده بین 8 نفر میشهنقل قول:
دوستان سرویس های نامحدود سرعتشون چطوره؟؟ مثلا 512 برنزی؟؟ .. و اینکه محدودیت روی نامحدود در چه حدی اعمال میشه؟!!
فرق برنزی و طلایی در همین حجم سرعت بالاست برای برنزی 10 گیگ )
نقل قول:
مشکل خاصی نداره ولی مزیت خاصی هم بنظر من نداره . همه چیز رو متوسط درنظر بگیرید .
پینگ خوبه , لاست هم نداره مگر مواقعی که سراسریه . یه مقدار هم بستگی به مرکزتون داره چون همه مراکز رو بروز نکردن
از لحاظ تجهیزات و اینه که همه جا نمیتونن سرعت بالاتر از 6 بدن .
بله درسته اما مشکل از خطم هست متاسفانهنقل قول:
دکمه ی پیشنهاد ویژه برای دیگران هم خرابه یا مال من دکمش چینی بوده زود خراب شده؟!
حدس خود من اینه که چون حجم 10 گیگ یکماهه ی قبلی رو در کمتر از یکماه تموم کردم بهمین دلیل در شارژ یکماهه ی بعدیش، این دکمه رو از کار انداختننقل قول:
بنظرم اینم یجور ترفنده برای چاپیدن بهتر کاربرها ...!
بعبارتی باید حجم یکماهه رو زودتر از یکماه تموم نکرد
دلیل دیگه ای پیدا نمی کنم
هیچکس نظری نداره؟:n13:
واقعا هیچکس از این دکمه طی یکی دو هفته ی اخیر استفاده نکرده که با اطمینان بگه دکمه براش درست کار میکنه یا نه؟:n04:
چون من تنها 168 مگابایت و نصف روز تا تخلیه ی خط فاصله دارم و میخوام مطمئن بشم
شانس که ندارم، فردا که زدم تخلیه ی خط، 10 نفر یهویی میان جواب سوالم رو با هم میدن و میگن دکمه درست کار میکنه:n02:
نه دوست عزیز ربطی به تموم کردن زودتر ازموعد حجم ندارهنقل قول:
این دکمه (1/3 پنل کاربری) برای منم کار نمیکنه هر جا هم زنگ زدم اعتنایی نکردن و با بی احترامی برخورد کردن
طوری که انگار کسی حق نداره در این موارد از اینا سوال کنه
نه نمایندگی و نه پشتیبانی تهران شعور برخورد با مشترکینشونو ندارن!
دارم به زور این صبانت مذخرفو تحمل میکنم چون مجبورم
ولی دوماه دیگه نقل مکان میکنم و برای همیشه از این شر کت میرم.
یک دنیا ممنون دوست عزیز بابت پاسخت:n16:نقل قول:
چون در دو راهی بهشت و جهنم گیر افتاده بودم که کدوم را میره جهنم و کدوم به بهشت
حالا که اینطوره تکلیف برای من تمام شد و میزنم روی دکمه ی تخلیه ی خط و و قبلا صحبت کردم میرم مخابرات. امیدوارم مشکل شما هم بزودی رفع بشه
بعد از 8 سال 》》》》》》》》خداحافظ صبانت:n18:
کار درستی میکنینقل قول:
این صبانت دیگه درست بشو نیست و فقط مایه ناراحتی اعصابه
اینا به خصوص در مورد شبانه به گفته هاشون (پیشنهاد 1/3 و ...) کوچکترین تعهدی ندارن!!!
چه جلب!
فرم تخلیه رو با خط تلفن خودم پر کردم در آخر که زدم روی دکمه ی تایید، پیغام نوشت که با خط خودتون اینکار رو بکنید!)ویرایش : دلیلش این بود که با تبلت متصل به کابل Lan فرم رو پر کرده بودم. با کامپیوتر فرم رو پر کردم تأیید شد)
تماس گرفتم به واحد فروش و گفتم قضیه اینه
گوشی رو دادند به خانمی که قبلا بابت کار نکردن دکمه ی 1/3 شاید 5-6 مرتبه بهش شکایت کرده بودم پرسید e چرا تخلیه؟ گفتم قضیه اینه که شما حتی 1/3 رو برای همه تعطیل کردین. از طرفی دوره ی یکماهم فردا تمومه
گفت نه طرح 1/3 فعاله مطمئن باش و ... و ...
از من اصرار از ایشون انکار. گفتم باباجان خود نمایندگی تهران داره میگه ما ملزم به این خدمت به کاربرها نیستیم
گفت نه، بذار من باهاشون صحبت می کنم اوکی می کنم شما تا شنبه صبر کن
فعلا تخلیه خط رو ثبت کردم تا ببینم چکار میکنن، شما هم تا سر از تیمارستان در نیاوردین معطلش نکنین.
امیدوارم مطالبی که اینجا می نویسیم رو نخونن! و کارشکنی بیخودی نکنن چون منم لج می کنم و نه شارژ مجدد می کنم و نه پیگیری برای تخلیه. اینقدر بمونه تا خودشون تخلیه کنن
بضرب و زور 3g ایرانسل اینجا آنتن میده فعلا گذران میکنیم تا adsl مخابرات وصل بشه
اگه تخلیه نکردن به 195 شکایت کن
برای من سواله که چطور هنوز موندین شماها ! والا برای منم بعد شش سال بی دردسر و فقط تمدید سال به سال سخت بود زدن دگمه تخلیه ولی زدم
و مقاومت چندانی هم نکردن و بلاخره قطع شد البته با لج گفتن 2 تومن باید بابت تخلیه بدید که خیلی حرکت چیپی بود حتی برای اینها !
تازه شماها شانس اینو آوردید که حرکت پارس رو دیدید و این مرحله رو پرش میکنید از روش و مثل ما یه ضرری هم اینوری نکردید. فکر میکنم همون بهتره که
یکراست برید مخابرات اگه بتونید جشنواره با شبانه بگیرید .
من میخوام شنبه صبح تخلیه کنم از طریق سایت انجام بدم یا حضوری برم؟
حواست باشه از صبانت نامحدود نگیری گریه ات درمیاد !!!نقل قول:
نامحدود بگیری اول سرعتت خوبه، ولی اگه زیاد دانلود کنی ( 10-15 گیگ ) سرعت دانلودت میشه اندازه ی دایال آپ !!!
من خودم همین چند وقت پیش که 512 نامحدود گرفته بودم سرعت دانلودم 5 کیلوبایت در ثانیه شده بود، حتی گوگل هم برام باز نمیشد ....
از یکی از دوستام که شاتل داره پرسیدم گفت نامحدود شاتل هم اینطوری است، بعد از مدتی میشه دایال آپ !!!
به نظر نامحدود مخابرات نسبت به بقیه بهتر باشه
گفته میشه اگر از طریق پنل کاربری بزنی روی فرم تخلیه، درخواست مستقیما به دست دفتر تهران رسیده و ظرف 48 ساعت برای انجام کار با شما تماس میگیرننقل قول:
بعد از تخلیه ی پورت هم میتونی به شماره ی 2020 تماس بگیری برای برقراری خط مخابرات
متاسفانه توی ایران همه ی امور با اعمال شاقه هست. نمیدونم چرا ما باید همچنان مثل قرون وسطایی ها برای هر چیز کوچکی جنگ اعصاب داشته باشیم و زجر بکشیم؟ لابد برای اینکه گناهانمون همینجا توی دنیا پاک بشه!
بیـــــــخیال! من خودم شاتل داشتم...دانلود زیاد کردم سرعتم در حد 2کیلوبایت شد!!! :n02:نقل قول:
من فکر کردم صبانت هم مثل پارس آنلاین باشه،یعنی بعد از حجم مشخصی که واسه سرعت بالا گذاشته، سرعت پایینش همون 1/8 میشه....اگه اینم در 6کلیوبایت میکنه که فاجعه است!!
من تازه از دست مخابرات راحت شدم! اهواز مخابرات چند ماه نامحدود برداشته!!! محدودش هم مثل مورچه خوار حجم میخورد!!! تایم رایگان هم یکی در میون داره!!!
دلم واسه نامحدود واقعی تنگ شده.... :n03:
از زمانی که تماس بگیرن چقدر طول می کشه تا تخلیه خط؟نقل قول:
اینطور که من دارم میبینم نقشه مخابرات داره میگیره و همه میخواهن برن مشترک مخابرات بشن.برای خودم در درجه اول و بعد همه دوستانم متاسفم واقعا:n03:واقعا داریم به همون نقشه اصلی اینا که اوضاع اینترنت هر روز بدتر از دیروز میرسیم تا همه مخابراتی بشن.
هر وقت تماس گرفتن و تخلیه کردن میگم. هنوز که خبری نیستنقل قول:
اگه دسترسی به 3G دارین خالی کنین آقا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه ی مخابرات رو هم نگاه کردم طرح 2 مگ پاییزی اش که شبانه رایگان داره فکر کنم بهترین و تنها انتخاب بدرد بخورش باشه برای دانلودرها
من دیشب فرم تخلیه رو پر کردم و امروز صبح بهم زنگ زد گفت چرا تخلیه؟ گفتم شبانه ! هشت ساله صبانتم اما با این قصه ی جدید دیگه قابل تحمل نیست ! گفت باشه به نمایندگی بگو خطت رو برگشت بزنن و ... رفتم نمایندگی ، خانوم محترم خیلی شیک فرمودن خب شما برای دانلود میرین حجم می خرین دانلود می کنین !! گفتم: ئه؟؟؟؟؟؟؟
اون یکی خانوم محترم هم از پشت مانیتور گفت کدوم شرکت میخواین برین ؟ گفتم میرم یه شرکتی که بشه شبانه دانلود کرد ! گفت: الان همه شرکتا موظف شدن شبانه رو حذف کنن ! گفتم باشه مشکلی نیست
خداییش خیلی رو میخواد که تبانی کنند با هم بعد با صدای بلند اعلام کنندنقل قول:
اولا ایول بشما بزن قدش :n11: دوما وقتی شرکتای ایرانی چه خصوصی و چه دولتی نصف فک و فامیلشون رو استخدام میکنن و یک میز و کامپیوتر میذارن جلوشون نمیشه توقع داشت چابکی و سوددهی کافی داشته باشن در نتیجه اینجوری میرن جاده خاکی و از حق کاربرا میزنننقل قول:
چنین شرکتایی کاملا در مسیر قهقرا میفتن چون هم مشتری هاشون رو تند تند از دست میدن و هم روی اخراج فک و فامیلاشون رو از پشت میز ندارن. جز ورشکستگی آخر و عاقبتی ندارن.
این جمله خیلی مهمه!نقل قول:
من پیش خودم فکر میکردم این همه سال این شرکتا شبانه داشتن چرا یهو همه با هم تصمیم گرفتن شبانه رو حذف کنن؟
معلوم شد که دستور از بالاست.
اینم از دولت مچکران و چاکران!
تو صفحه کلوب وزیر اولا مجددا شخصا از حذف شبانه رایگان توسط شرکتها دفاع کرده و گفته یک امر کاملا تشویقی هست.بعدشم گفته دوم آذر درباره قیمتهای جدید اینترنت هم برای adsl و هم موبایل جلسه ای در سازمان تنظیم مقررات دارند.خدا به خیر کنه ایشالله.:n02:
اینم آخرین پستم ه در این تاپیک و اشتراکم رو برداشتم از این تاپیک طلسم شده. بزودی نام صبانت رو در موزه دوباره خواهم دید
چند ساعت بعد از پر کردن فرم داخل پنل کاربری، دو تا پیامک برای شما میرسه با این مضمون که خط شما در حال ارسال برای تخلیه هست- خط شما برای تخلیه ارسال شدنقل قول:
فرداش هم تخلیه صورت میگیره
خوشبختانه خط سر همون 48 ساعت کاری تخلیه شد و کار به زد و خورد نکشید:n02:
ولی تماس تلفنی و یا پیامکی مبنی بر تخلیه شدن خط براتون ارسال نمیشه. از روی چراغای مودم هم نمیشه متوجه شد
من محض اطمینان با پشتیبانی صبانت و بخش فروش مخابرات تماس گرفتم و مطمئن شدم تخلیه شده
فعلا بسته ی یک هفته ای 3G گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با حوصله بسته های مخابرات رو چک می کنم ببینم کدوم از دید کاربرها بصرفست توی pdf خود مخابرات گفته شده 5Mbps فاقد شبانه ی رایگانه در حالیکه اپراتور 2020 گفت شبانه ی رایگان داره!
ویرایش:
e e
راستی داشت یادم میرفت
اینم تقدیم به رییس صبانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از خداش بود دانلودرها کوچ کنن برن >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]