:31::31::31:
Printable View
:31::31::31:
من توی این مدت از ISP های مختلفی نت گرفتم(شاتل-مبین-ایرانسل-مخابرات-پارس و چند تا شرکت کوچیک که وایرلس میدادند) ولی انصافا به دور از همه بحث های تاپیک و کمی سرعت و اینا که همه جا هست، پشتیبانی شون بهترین بوده!نقل قول:
شما چه شهری هستین؟؟؟ پشتیبانی سمنان که در یک کلام افتضاحه... فک کنم در طول روز فقط 1 ساعت حضور دارن (:|
پارس آنلاین به مناسبت دهه زجر سالای پیش هدیه ای چیزی می دادن یا نه؟
نه هدیه نمیده .نقل قول:
آخه چرا الکی جوسازی میکنین.....نقل قول:
شرکت گفته به خاطر دهه فجر برنامه های ویژه ای برای مشترکان داره اعم از 1-کم کردن اکانت تمامی مشترکین از 1 الی 6 گیگ بسته به نوع سرویس انتخاب شده2-کاهش سرعت به دلیل انتشار ویروس جدید و چون در اساس نامه شرکت ذکر شده که امنیت مشترکین در اولویته به خاطر همین سرعت رو در روز و شب به 30 کیلوبایت کاهش میدیم...3-بالا بردن پینگ مشترکین تا 800 به بالا تا پیش مشترکین دیگر شرکت ها کم نیارن و....طرحهای دیگر که در دست اقدام هست.:31::46:
تهران - تقریبا هر موقع زنگ زدم جواب دادن به جز روز اول که گفتند نهار نماز بودند(!) یک ساعتی جواب نمی دادند.نقل قول:
موقع عوض کردن Down هم اصلا باهام بحث نکرد فقط گفت : چشم.
چندتایی از دوستانم هم که پارس بودند از جوابگویی پشتیبانیش راضی بودند.
میگفتن بعضی اوقات که سرعت میومد پایین زنگ میزدن براشون درست می کردند ( البته نه تازگی ها)
ایرانسل نسبتا خوب بود.
توی اون شرکت های کوچیک وایرلس، اکثرا بخش پشتیبانی نبودن ولی سرویسشون انصافا خوب بود لازم نبود زنگ بزنی در عوض گرون بود.
شاتل خیلی جالب نبود باید کلی کلنجار میرفتی تا یه کار ساده رو برات انجام بدن.
مبین نت راضی نبودم.
مخابرات که کلا پشتیبانی نداشت!
شایدم من شانسم خوب بوده کارشناسایی که جواب دادن، آدم های درستی بودن !
خوب امشب کار دارم باید بیدار بمونم گفتم هر از چند گاهی یه SpeedTest بزارم ببینیم چی میشه
یکشنبه 16 بهمن 1390 - سرویس pol-256-8GB
1- ساعت 1:02
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ساعت 1:10
3-ساعت 2:12
4- ساعت 3:10
5- ساعت 3:36
6- ساعت 4:51
7- ساعت 5:48
8- ساعت 6 : 50
نمودار دانلود ساعتی :
سلام/برای تست سرعتم باید چیکار کنم/ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
جالبه
ساعت 2 سرعت دانلودمو 7 کیلو بایت در ثانیه زده بود پینگمم 400 بود
الان شده سرعتم شده 40 کیلو بایت در ثانیه
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
اینم دو دقیق بعد
الآن که ساعت 6:30 هست سرعت خیلی خوبه و برگشته مثل قبل
سرویس 256 داره با سرعت 194 کیلوبایت در ثانیه دریافت میکنه
خوب ظاهرا امروز صبح ساعت 6:15 یکسری تغییرات در پارس آنلاین اعمال شد که 5 دقیقه هم سیستم به علت refresh قطع شد.
به احتمال زیاد سعی شده مشکلات پهنای باند شبانه هم تا حدی برطرف بشه
پیشنهاد می کنم امشب مجدد ساعات رایگان رو چک کنید چون ممکنه کلا براتون تغییر کرده باشه به خصوص قبل از 1 و بعد از 6.
با refresh شدن سیستم هم گزارش مصرف های قبل از این تاریخ پاک شدند(گفتم که غافلگیر نشید!)
این تغییرات ممکنه برای همه مشترکین نباشه و به تهران و کرج محدود بشه!
من دوباره سرویس 1 مگ گرفتم 3 ماه پیش بدون ترفند و اینا راحت بالای 3.5 گیگ دانلود میکردم یعنی اگر ترفندو هم میزدم 4 به بالا
در حال حاضر نهایتا با ترفند 3 گیگ میتونم دانلود کنم که این مقدار واقعا برای بازیهای حجیمی که قراره بیاد بسیار کمه دوستان دیگه هم وضعشون به همین منواله یا مثل گذشته 4 گیگ رو میزنن؟
وضعیت من 12:30 تا 1 = 230
1تا 6 = 80 تا 150
6 تا 7 = 230
من هم سرویس یک مگ با ترافیگ دو گیگ دارم و وضعم اینجوری شده:
12:30 تا 1 = 225
1تا6 = 80 تا 145
6 تا 7 = 225
اگه خیلی هنر کنم میتونم 3 گیگ بگیرم که برای فیلمهایی که میگیرم قابل قبوله.
دوستان یه سوال:
مثلا اگه قرارداد 256 -2گیگ، 3 ماهه داشته باشی،در زمان اعیاد و مناسبت ها که پارس هدیه میده،به همچین قراردادی 1 گیگ هدیه اضافه میکنه یا 1 روز به روز های باقی مانده از قراردادش؟
یک گیگ اضافه میکنه.افزودن یک روز به قرارداد مخصوص بسته های نامحدوده.
دیشب از 12.30 تا 7 تونستم 620 مگ دانلود کنم
100 مگ مونده بود تا پچ 2.8 بازی PES رو دانلود کنم که ساعت رایگان تموم شد:41:
یادش بخیر تو 10 ثانیه 5 مگ دانلود میکردم الان.....
من 128 گرفتم،دیشب نمیدونم چی شده بود تا صبح سرعت من زیاد بود و ساعت 1.5 هنوز داشت با 145 دانلود میکرد
دوستان خرید از پارس آنلاین بهتره یا شاتل!
البته در حال حاضر!
از اين سايت ميتونيد تست سرعتتون رو بگيريدنقل قول:
Speedtest.net
تو هر تایپیک از همون ISP بد خواهی شنید چون هیچ ISPای انتظارات کاربران رو براورده نمیکنه همه بدون استثنا دزد هستندنقل قول:
1- شاتل وضع خرابتری داره نسبت به همه ی ISP ها اما بعضی یوزرهاشونم راضیند
2- مهم اینه که شما چه ویزگی رو در نظر دارید:
- دانلود رایگان
- قیمت بهتر
- سرعت بیشتر
- پینگ پایینتر
- قطعی کمتر
- دزدی حجمی کمتر!
- پشتیبانی فنی بهتر
و غیره ...
که درکل من فکر میکنم پارس نسبت به شاتل بهتر باشه اگر هزینه مهم نیست رو آسیاتک هم میتونی فکر کنی شرکت گرون فروش با نوسان ثابت! (سرعت بالا و بدون افت) دقیقا برعکس پارس قیمت بهتر نوسان بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت 256 پارس گرفتم ولی سرعت دانلودش خیلی پایینه از 15 کیلوبایت بیشتر نمیره!پشتیبانیشم الکی یه ذره فک میزنن اخرشم درست نمیشه
باید چیکار کرد؟
این تست سرعتمه ولی وقتی از idmدانلود میکنم از 15 بیشتر نمیره
سرعت 256 پارس گرفتم ولی سرعت دانلودش خیلی پایینه از 15 کیلوبایت بیشتر نمیره!پشتیبانیشم الکی یه ذره فک میزنن اخرشم درست نمیشه
باید چیکار کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز نفهمیدم دانلود شبانه رو چجوری حساب میکنن !
دوتا فایل 300 مگی برای دانلود گذاشته بودم اونوقت حجم دریافتی رو نوشته 367.78 و 890.61
با سودش حساب میکنند؟
سرعتا کلن افت کردهنقل قول:
دوستان من از ساوه هستم و پارس انلاین دارم ... اللاین با 512 دو هفته ای میشه سرعتم تو شب افتضاح شده شب ها رو 30 و روزها 130.. تو روز خوبه... 2 روز دیگه قراردادم تموم میشه. میخاستم یه مگ بگیرم موندم این سرعت شبانه ها کی می خاد درست شه.. ایا باسه همه تو کل ایران خراب شد سرعت شبانه هاشون..
من 1 مگ پارس دارم حدود ده روزیه سرعت پکیده !! شب ها قبلا سرعت 170 بود الان شده 70 :41: :41: :41:نقل قول:
3 گیگ چه خبره :دی
الان با این اوضاع شبی 2 گیگ بزنم خیلیه :(
دوستان به این تفاسیر ایا میشه گفت پارس سرعت شبانه رو برایه همه یوسر هاش تو ایران پایین اورده درسته ؟؟؟ به نضرتون قراره درست بشه یا نه
دوست عزیز من یه یک هفته ای هستش پست های این تاپیک را میبینم اکثر کاربرا سرعت شبانشون کاهش پیدا کرده :13:نقل قول:
دلیلش را که نمیدونم اما امیدوارم که دوباره خوب بشه :20:
همین الان گرفتم.نقل قول:
بازم خواستی به خودم بگو برات پ.خ میزنم.
آفرین ادامه بده خوبه نه من نیازی ندارم واسه دوستانی که هی گلایه از افت سرعت دارن بذارنقل قول:
دهن همتون سرویس هم شمایی که سرعتت خوبه و خر کیفی هم تو پارس انلاین به شخصه میگم تف به خودتو و کارکنانت و اون پولی که میگیری
یک ماهه سرعت من داغون شده بالا 10 20 ک نمیره شب ها پینگ هم که کلا خراب و قطعی روزی 20 بار و... 2 3 گیگ هم تو روز روشن الکی ازم کم کردن و برش نمیگردونن. تو یک ماه 6 گیگ اضافه ترافیک گرفتم + اون 35 تومنی که پول سه ماهه 512 دادم که 20 روز هم نرسید
اشتراک 512 ، 30 گیگ چطوره ؟
از شاتل میخوام مهاجرت کنم به پارس
نقل قول:
گزینه خیلی خوبیه ولی براتون میصرفه با هزینه ماهانش ؟
تمام isp ها سرعت حجمیشون در ساعات غیر رایگان بالاست حتی 6 مگ هم شنیدم هیچ فایده ای هم نداره حالا هی زرت و زورت اسپیدتست بزارید البته برای بالا رفتن پست هم خوبه
دوستان تفاوت 512 با 1 مگ تو دانلود شبانه چقدر هست؟
سرعت شبانه رو هر روز کمتر می کنن بی ناموسا. یک مگ و دو مگم نداره . من خودم یک مگ دارم سر ماه 128 میگیرم . یک گیگ هم دزدیده بودن هنوز برنگردوندن .
دوستان ؛
چطوری متوجه میشین که اضافی از ترافیکتون کسر کرده ؟
و یه سوال دیگه ؛ تو قسمت مدیریت سرویس ، گزارش مصرف ، اون ستون "زمان" وقتیه که کانکت شدیم یا دیسکانکت؟