فکر کنم مربوط به امنیت باشه اگه اشتباه نکنمنقل قول:
شما مودم روو کانفینگ می کنینقل قول:
ای پی تغییر می کنه؟
یا مودم غیر فعال میشه؟
شما چه جوری کانفینگ می کنید؟
Printable View
فکر کنم مربوط به امنیت باشه اگه اشتباه نکنمنقل قول:
شما مودم روو کانفینگ می کنینقل قول:
ای پی تغییر می کنه؟
یا مودم غیر فعال میشه؟
شما چه جوری کانفینگ می کنید؟
ممنون.ولی توضیح کاملتر میخاستم.کسی از دوستان اطلاع بیشتری داره؟نقل قول:
برا اینکه بدون پسورد خواستن با فشردن wps( وایرلس پروتکت سرویس ) دوایس رو یکضرب با مودم مچ کنه. اگه حرفه ای باشید و با هگز بتونید کار کنید میشه ای کلید رو برای کارهای دیگه هم تغییر داداز رو فریمور.نقل قول:
Sent from my GT-N7100
تندا یه مودلشو بیشتر ندیدم اما همشون. توالی تنظبمات راحتی دارن.اگه امکان داره از صفه تنظیم تصویر بزارید مرحله به مرحله صد زرصد جایی تغییر میدید که داره لن با ایپی رو بلوک میکنهنقل قول:
Sent from my GT-N7100
من یه مودم adsl دارم که خروجی usb داره pope تنظیم کردیم و اونو وصل کردم به PC و الان رو pc اینترنت دارم. و اسم شبکه هم network1 است.
برای اینکه بتونم وای فای استفاده کنم یک روتر که داشتم رو وصل کردم به کارت شبکه pc (network2) . وقتی به Wan روتر وصل می کنم با تبلت تو Setup روتر می رم وضعیت wan رو میزنه obtaining ip address.
وقتی در روتر dhcp رو غیرفعال می کنم و از pc به lan وصل میکنم دیگه با تبلت نمیتونم به روتر وصل شم. و تبلت وایفای روتر رو مشناسه ولی بهش وصل نمیشه و رو obtain ip باقی می مونه.
حالا دوباره dhcp رو فعال کردم ولی وقتی در pc در network2 (شبکه روتر) میرم و تیک اینتنت شیرینگ رو می زنم یهو network1(شبکه مودم) unidentified میشه و اینترنت pc هم قطع میشه.
میشه راهنمایی کنین خلاصه چطور از اینترنت مودمم رو وای فای استفاده کنم (خروجی lan نداره)
Ip مودم رو 192.168.1.1 زدم و ip روتر رو 192.168.1.3
مگه شما مودم ای دی اس ال تک پورت ندارید؟نقل قول:
و یک روتر اکسس پوینت چند پورته؟
اینترنت مودم رو بدید به اکسس پوینت و یک کابل از اکسس پوینت بگیرید واسه کامپیوتر
من که نوشتم مودمم خروجی lan نداره ( در واقع خروجی lan خراب شده)نقل قول:
سلام همه دوستان من یه مودم adsl wireless که کارایی داشته باشه می خوام کسی قیمت مناسب سراغ نداره؟؟؟؟؟
ممنون از همه!
اگه کمک کنید ممنون میشم:n16:نقل قول:
من تا حالا این مدل شبکه رو انجام ندادمنقل قول:
نمی خوام از خودم یک چیزی بگم که اشتباه باشه
ولی در مورد obtaining ip فکر می کنم البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم به خاطر نبود ای پی باشه
ای پی روتر رو تغییر بده ببین چی میشه
من به شما برند:نقل قول:
tp-link و d-link و zyxel
رو پیشنهاد می دم
با سرچ تو گوگل می تونید قیمت هاشون رو به دست بیارید
ولی تی پی لینک به نظر من خوبه
تا حالا با پشت دستگاه ریست کردید؟نقل قول:
قبلا خوب بود بعد از اینکه کانفینگ می کردم می تونستم وارد تنظیمات بشم اما الان نمیشه و بعد از اولین بار وصل شدن به اینترنت دیگه نمیشه با زدن ip داخل ie شد و پنجره Network diagnostics for windows xp می یاد اما نمی تونه با مودم ارتباط بر قرار کنه و میگه مودم خاموش است اما من می تونم باهاش به اینترنت وصل شم و باید حتما از پشت دستگاه ریست کنم تا وارد تنظیمات بشم دوباره کانفیگ کنم روز از نو روزی از نو !
دارم ویندوز رو عوض می کنم و از صفحه تنظیمات عکس بگیرم از همگی متشکرم:42: که پاسخ دادند
با ie نرونقل قول:
با فایرفاکس امتحان کن ببین چه جوریه
دوستان من مودمم D-link هست و میخوام Max rate مودم رو ببینم اما تو صفحه اول یا همون 192.168.1.1 نبود و فقط Data rate هستش.
Line Rate - Upstream (Kbps): 159 Line Rate - Downstream (Kbps): 576
توی مودم های دیگه همون صفحه اول زده.
مودمم 2520u
مودم ها با هم فرق دارننقل قول:
مدل مودمت چیه؟
بعضی دی لینک ها از statics می تونی ببینی
ولی مدل مودمت رو بگو
DSL-2520u
مرسی :n16:
دوستان به نظرتون بهترین نوع کابلی که میشه برای مورد زیر استفاده کرد چیه:
کشیدن کابل مستقیم از جفت کابل مسی تلفن از دم در ساختمون تا توی خونه.
کابل های مسی خیلی شکننده ـن و انعطاف زیادی ندارن؛ اگه زیاد خم و راستشون کنی قطعی ممکنه به وجود بیاد توشون.
نظرتون درباره استفاده از کابل ethernet cat5 چیه؟ دو تا از کابلای داخل یه کابل cat5 رو وصل کنم و اینور ازش تلفن بگیرم.
فاصله بیش از 20 متر
سلام مودم من تی پی لینک وایرلس مدل td-w8151n هست
و یک کامپیوتر از طریق لن و یک لپ تاپ با وایرلس بهش کانکت هست
امروز هر چقدر تلاش کردم با لپ تاپم مرورگر های مختلف صفحات وب رو باز کنم موفق نشدم در حالی که با ای دی ام میتونم دانلود کنم و روی کامپیوتر هم نت مشکلی نداره
باتری لپ تاپ رو درآوردم و خاموش روشن کردم،مودم رو ریست کردم و... هنوز درست نشده..من باید چیکار کنم؟
تنظیمات مرورگر رو چک کنیدنقل قول:
من دفترچه مودم رو دیدمنقل قول:
دقیق نمی دونم ولی وارد این دو جا بشید ببینید گزینه ای به نام SNR Margin می بینید:
status<network statistics
status>dsl status
advanced>adsl
هیچ گزینه ای رو تغییر ندید
حداکثر دیتای که میتونم بگیرم چقدر ؟
اگه بالا تر از 574 باشه ، سرعت بیشتری میگیرم ؟ مثلا با یک یوسر و پسورد 1 مگابایت وارد شم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط رو 576 کیلو بسته شدهنقل قول:
اون بالایی چی هست ؟ 3500 ؟
تا جایی که من می دونم ظرفیت خط هستنقل قول:
پس یعنی اگه مثلا با یک یوسر و پسورد 2 مگابایت وصل شم سرعتم بالاتر میره ؟؟ یا همون 574 میمونه ؟
همون 574 کیلو بیت میمونه چون روی خطتون محدود شدهنقل قول:
با اپرا سافاری فایر فاکس امتحان کردم اما نشد امتحانات دانشگاه تموم بشه می برمش پیشه یه تعمیر کار خوب چون امروز از دو جا پرسیدم اصلا معلوم نبود تا حالا مودم دیده باشن ! :n04:در کل از زحمت وپی گیریتون ممنون :n16:نقل قول:
واسه اینکه جلوی افت سیگنال گرفته بشه گزینه خوبیهنقل قول:
ولی بهتره سیمهای داخل کابل رو 2 زوج بکنی بعد هر زوج رو به یکی از سیمهای دم در ساختمون وصل کنی
چون همیشه وقتی سیم دو تکه باشه یا افت سیگنال میده یا به مرور سیم مسی اکسید میشه که نویز میندازه روخط
از هر 2 طرف حدود 5 سانت سیم لخت کن،محکم بدون اینکه بشکنن بهم بتابشون بعد تروتمیز از 2 سانت بالاتر از محل
لخت کردن سیمها تا 2 سانت پایین،لنت بزن تا هم سیمها اکسیدنشن هم اینکه بارون کارو خراب نکنه
لطفا یک مودم خانگی adslرا به من معرفی کنید؟
تنها یه PC را میخام با کابل بهش وصل کنم در دو حالت وافای دار و بدون وافای لطفا مودم را همراه قیمت معرفی کنید؟
لپ تاپ ها مودم دارن یا نه؟
دوست عزیز من مودم های مختلفی داشتم دی لینک و تیپیلینک و ...ولی با ی قیمت متوسط و امکانات خوب زایکسل رو بهت پیشنهاد میکنم مدل p650 از نظر امنیت عالیه 4تا پورت داره سیگنال دهی هم عالیه برای وای فای مشکلی که تا حالا باهاش نداشتم با خطوط ایران هم مشکلی نداره من هم با شاتل و مخابرات امتحان کردم رو هر دوتاشون عالی بوده. قیمت دقیق ندارم
من زایکسل/ تی پی لینک/ دی لینک رو پیشنهاد میدمنقل قول:
من مدت یک ساله adsl دارم اوایل مشکلی نداشت تا این یکی دو ماهه خط تلفن که رانژه شده برا صحبت کردن صدای خش و خش بسیار زیادی میده splitter که استفاده میکردم رو عوض کردم بازم مشکل رفع نشد:n15: از مخابرات اومدن گفتن مشکل نداره تا در خونه حتما سیم کشیه...... حالا سوالم اینه این مشکل میتونه از چه چیزهای دیگه ای باشه ؟:n13: ممکنه splitter با مودم سازگار نباشه یا .........
دوستــــــــــــان اینترنت مخابرات چند روزه وصل میشه؟؟؟؟؟؟
پس از جستوجوی بسیار ومشورت با افراد کاردان مشکل وصل شدن به مودم رفع شد
برای آن دسته از عزیزانی که ممکنه با مشکل وصل نشدن به تنظیمات مودم بر بخورند باید به تنظیمات کارت شبکه ی (Local Area Connection)خود رفته سپس باانتخابinternet protocol در پنچره Local Area Connection properties و زدن properties ای پی مودم را وارد کنند مثل شکل زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به مرکزتون داره باید تو نوبت وایسینقل قول:
من مدت یک ساله adsl دارم اوایل مشکلی نداشت تا این یکی دو ماهه خط تلفن که رانژه شده برا صحبت کردن صدای خش و خش بسیار زیادی میده splitter که استفاده میکردم رو عوض کردم بازم مشکل رفع نشد:n15: از مخابرات اومدن گفتن مشکل نداره تا در خونه حتما سیم کشیه...... حالا سوالم اینه این مشکل میتونه از چه چیزهای دیگه ای باشه ؟:n13: ممکنه splitter با مودم سازگار نباشه یا .........
دوســتــــــــــــــان یه سوال
من خطم مشکل داره هیچ شرکتی اینترنت نمیده حتی مخابرات.حالا میخوام خط جدید بگیرم که مخابرات گفت روش اینترنت میده...
آیا با خط جدید فقط میتونم از مخابرات بگیرم یا بقیه شرکتا هم درست میشه؟؟
اگه ممکنه جواب بدید
ممنـــــــــــــــــو ن
چه مشکلی داره؟؟نقل قول:
الان حتی مخابرات pcm و فیبر نوری هم adsl میده!!!
بستگی به خط جدیدی که میگیری داره
اگه کابل مسی باشه همه میدن
اگه فیبر باشه یا pcm فقط مخابرات میده اونم فقط تو تهران!!
از اسپلیتری که قبلا استفاده میکردی استفاده کننقل قول:
با یه گوشی تلفن دیگه هم امتحان کن اگه درست نشه مشکل از سیمته یا از مخابرات
نقل قول:
نمیدونم مشکلش چیه فقط میگن نمیدیم دیگه مجبور شدم خط جدید بگیرم....:n14:
مرســــــی:n16:
از کجا بفهمیم خط تلفنی که داریم ADSL را ساپورت میکنه یا نه؟
نقل قول:
به شرکتی که میخوای اینترنت بگیری تماس بگیر یا برو سایتشون....:n06: البته بستگی به مخابرات داره....:n18: