نقل قول:
جون من یکی بگه...ضروریه :n02:
Printable View
نقل قول:
جون من یکی بگه...ضروریه :n02:
نقل قول:
ود من برم یا میرم هی! وب یا صبانت یا پارس...
اولی = پینگ
دومی = سرعت شبانه عالی (128 حدود 100 تا )
سومی هم چون تا حالا نبودم :دی
امروز من 120 بار دی سی شدم و تمام دانلود هام خراب شد صبح میرم درخواست تخلیه میدم گور پدرشون
حتما یه مشکلی وجود داره باید زنگ بزنین پشتیبانی دیگهنقل قول:
ولی من موندم شما چرا میخوای تمدید کنی با این وضع، من حیف دیروز صبح یک ماه دیگه تمدید کردم یک ماه باید مهمونشون باشم
+
5 مین قطع بود گفتم بیا قطع شد الان وصل شه سرعت دوباره زیره 20 ولی فعلا همون سرعت اسمیه
دهنشون سرویس یعنی ، دیگه فکر کنم باید این نامحدودها رو بیخیال شیم ،
منم ۲ هفته مونده ، بعدش تخلیه می کنم ، مشهدیا کجا بریم؟؟؟
پست اشتباهی .
لطفا پاک بشه
نقل قول:
خودمم میدونم نباید تمدید کرد اما من همین 1ماه اینترنت میخوام بعدش میخوام جمع کنم دیگه ارزش نداره برم یه شرکت دیگه عزیز
الان واسه شما قسمت تمدید همه ی سرویس ها هست؟
فک کنم از همین امروز(همین الان) این قانون و دارن اجرا میکنن چون نت من قطع شد و دوباره وصل شد.سرعت هم عین سابقه رو 64 تاس:n28:
خدا رحم کنه!!
سایت های وب واسه من باز نمیشه رو اسیاتک!!
فعلا بهترین گزینه ها به نظرم های وب یا صبانت هستش تو تاپیک صبانت یک نفر با 2 مگ سرعتش شبا هم 440 هستش و 7-8 گیگ دان میکنه:n09:(البته صبانت دست ماهری تو دزدی حجم داره شب میخوابین صبح میبین همه گیگاتون پریده)نقل قول:
نامحدود هم دیگه کلا باید دورش رو خط کشید همه قانون مصرف منصفانه دارن الا های وب که 512 اش ماهی 80 تومان هست
من موندم جمع کنم کجا برم ؟ شاتل خوبه ؟ با ماهی 40 هزار بهترین سرویس رو کجا میدن؟
آهاننقل قول:
من نمیتونم از داخل پنل تعرفه هارو ببینم چون دیروز تمدید کردم و هنوز سرویس فعلیم تموم نشده برای همین مینویسه نام کاربری شما مجاز به تمدید دیگری نمیباشد
منم مودم رو یه ریست کردم سرعت درست شد قبلا بیشتر 45 نمیرفت الان تا 55 هم میره :n02:
این پست به زودی ویرایش میشه موقعی که سرعت خراب شد:n02:
ویرایش:
دقیقا 1 ساعت خوب بود دوباره شد 20 کیلوبایت
دوستان دقت کردین اگه واقعا FUP باشه باید بنویسن «حداکثر تبادل» نه «حداقل». آخه حداقل که معنی نمیده! :|
نمی دونم واقعا. همه ی شرکت های سرویس دهنده به نوعی {...} هستن!
سرعت من که درست شده چند بار نت دیسی شد بعد سرعتم شده همون 60 برای 512 نامحدود . :n02:
خدایا شکرت :n19:
شاتل که من تا حالا نداشتم ولی از دوستان شنیدم دست خوبی تو محدود کردن دارهنقل قول:
کلا باید اول ببینین نیازتون چیه،کسی که دانلود زیاد داره شاتل تا اونجایی که من از دوستام شنیدم اصلا خوب نیست
نقل قول:
کاری به محدود کردنش ندارم اما شنیدم سریع خسارت میده!
کیفیتشم خوبه
خوشحال نباش دوست عزیز این وضع دو صورت داره:نقل قول:
1.اینکه قانون مصرف منصفانه اجرا شده و شما 12 گیگ دان کن ببین چجوری میارنت در حد دیال آپ
2.موقتیه مثل صبح
یا یه احتمال دیگه اینکه این قانون رو اجرا کردن الان هم، ولی سرعت بالا رو بین دوره پخش میکنن
نقل قول:
خوب میتونی پولتو پس بگیری اگه هنوز فعال نشده!
نقل قول:
این مسخرس! شاید من یه روز آن نشم!
چه معنی داره جای من تصمیم بگیرن
شاید به خاطر اینه که 1 روز دیگه بیشتر از نتم نمونده . خواستن حال بدن که تمدید کنم . :n24:نقل قول:
4 مگ (کولاک) نقره ای!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تمام وجود متأسفم...
واقعا؟نقل قول:
من پرسیدم چند صفحه قبل کسی جواب نداد زنگ زدم پشتیبانی گفت نمیشه و برای اطمینان بیشتر هم رفتم تو پنل شاید قسمتی باشه برای این کار ولی پیدا نکردم!
باید بهشون زنگ زد؟
:n04::n04::n04: این الان کولاکشونه ؟!!!!!!!!! بابا کولاک کردن اینا. سرعت منم الان یکم بهتر شده 30_35 کیلوبایت بر ثانیه دانلود دارم میکنمنقل قول:
256 طلایی
ساعت 12:51 دیسکانکت شد و دوباره کانکت و در حال حاضر 512 برنزی سرعت دانلود زیر 20
ساعت خوشحالی تموم شد.
:n03:یه لحظه گفتم درست شد دوباره سرعت شد 20 کیلوبایت خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا:n28:
تا یه مدت نگذره هیچ چی معلوم نیست. از اینا که جمله سازی هم بلد نیست نمیشه انتظار داشت!
من تقریبا ۲ سال قبل از صبانت نامحدود ۵۱۲ داشتم ولی تقریبا ۱۰ روز به اتمام سرویسم که مونده بود اسپیدم اومد رو ۱۰ کیلو و بعد از چند روز که درست نشد زنگ زدم پشتیبانی پرسیدم چرا این طوریه. گفت «همینه که هست، نمی خواین نگیرین» منم از اون شرکت زدم بیرون.
به گمونم این تراژدی قرار تکرار بشه!
داداش دانلود داشتی میکردی؟نقل قول:
بلهنقل قول:
فعلا وضع سرویساشون به قول دوستمون اصلا معلوم نیست
دیسکانکت های زیاد،سرعت یکدفعه زیاد میشه و باز دیس میشی و سرعت پایین
جوابتو پیغام خصوصی فرستادم که بین پست ها گم نشهنقل قول:
نقل قول:
240 هزار تومن بابت این پول دادی؟!
الان واسه من دوباره دانلود اومد روی همون 60 . کلا فعلا معلوم نیست چی به چیه و ثبات نداره.
هم اکنون سرعت دانلود من ۱۰ تا ۲۰ ـه.
۵۱۲ نامحدود برنزی :n29:
فایده نداره!
بزنگید گیر بدین به واحد شکایات! اینجا کاری درست نمیشه!
شب خوش! بریم فیلم ببینیم :دی
512 نامحدود برنزی !!
من فکر کنم فهمیدم اینا قصدشون چی بوده !
اینکه نوشته حداقل تبادل یه چی تو مایه های همون گیگ هدیست اما به صورت افتضاح تر و در جهت عکس و منفی !!!
یعنی هر روز فقط حق داری یکم از چیزی که حق داری مثلا 8 گیگ رو با سرعت اسمی واقعی دانلود کنی ! بعدش میشه دایل آپ !
من که میگم دیگه امیدی به این شرکت نیست . اونایی که مثل من تمدید طولانی نزدن و میتونن برن ، خوش به حالشون . اونایی هم که میخوان تازه بیان رو تسلیت میگم :n27:
عملا نامحدود رو حذف کردن
نه دوست عزیز، امروز روز آخر سرویسمه، 2 مگ نقره ای داشتم برای امتحان سرویس 4 مگ 2473.3 تومان پرداخت کردم تغییر دادم به کولاک نقره ای ببینم چجوریه.نقل قول:
هم اکنون سرعت روی 90 هست!!! (4 مگ نقره ای)
آقا اینجوری نمیشه بیایید وحدت داشته باشیم همه بریم ازشون شکایت کنیم.کاری هم نداره. یه فرم راحت پرکنید و تلفن و ایمیل بدید...من شکایت کردم...لینک ثبت شکایت اینه:
سلام دوستان
فعلا اگثر طرح ها چه 512 چه 1 چه 2 چه 4 نامحدود همشون زیر 100 هستند و بیشتر نمی شن . بغیر از حجمی ها که سرعت شبانه شون خوب شده . فعلا در حال تغییر در سیستم اکانتینگ هستند و چند روزی طول میکشه تا سرعت ها به سرعت اصلی تیدبل و مصرف منصفانه شروع بشه . به من باشه , فعلا حجمی ها بهتره . چون نامحدود ها الان مثل حجمی ها هستند که حتی شبانه ندارند و اصلا نامحدود الان بصرفه نیست . (طبق گفته الان پشتیبانی 1544 )