اگه من بجاي امپ526کنوود از 3602 پايونير استفاده کنم که تو حالت بريج
30وات قويتر از 526 اونوقت ساب که200وات آرام اس داره رو ميکشه .
اصلا واسه خودم سئوال چرا آمپ526از3602پايونير20تومن گرونتره!!
اگه من بجاي امپ526کنوود از 3602 پايونير استفاده کنم که تو حالت بريج
30وات قويتر از 526 اونوقت ساب که200وات آرام اس داره رو ميکشه .
اصلا واسه خودم سئوال چرا آمپ526از3602پايونير20تومن گرونتره!!
سلام.نقل قول:
مقایسه دو ووفر یکی 9*6 و یکی 10*7 صحیح نیست.718به خاطر سطح ووفر بزرگتر عمق بیس بیشتری داره.ولی کیفیت خیر کلا تعطیله.coیه اسپیکر کیفیتیه.شما اگر حدود 200وات کنترل شده و بدون دیستدرشن بهش بدی حجم صداش خوب میشه ولی بازم ممکنه نتونه مثل یه 10*7 باس تولید کنه.یه اسپیور خوب باید رنج فرکانسی فلت و دامنه وسیعی از فرکانس 20-20کیلو هرتز و پوشش بده.نه فقط بیس بزنه.
به نظر من co609با یه ml-75.4یا هرتز های انرژی 690نقل قول:
بارها و بارها عرض کردم اگر میخواهید یک جفت اسپیکر دیگه در کنار اسپیکرهای موجودتون اضافه نمایید باید از همان مدل و برند باشن.نقل قول:
7100یه اسپیکر قوی هست و باید برای هر جفتش یه امپلیفایر مثل 7205کن وود یا 5602پایونیر استفاده بشه.
باید پشت دستگاه و ببینید خروجی rcaداره و اگر داره چند جفت هست؟نقل قول:
احتمالا فیش آنتن از پشت پخش خارج شده.نقل قول:
دوست عزیز تولیدات جدید جی بی ال دیگه اون کیفیت قدیم و نداره.اگر بیس سنگین مورد نظرتونه 1073 بگیرید.آمپ هم 5602پایونیرنقل قول:
باید سیمهای اسپیکر جلو رو به خروجی پخش وصل کرده باشه.نقل قول:
من صدای این مدل هلیکس و گوش ندادم.ولی هلیکس هم برند خوب و با کیفیته.اگر خواستی قیمتش و در بیار شاید بت نم کمتر برات بگیرم.
سابتون چیه؟نقل قول:
سلام دوستان میشه هدیونیت clarion cz-509 رو با 5450 پایونیر مقایسه کنین و بگین کیفیت کدوم بیشتره .
سلام
Helix Blue B4X رو یکی از فروشگاههای اینترنتی 94 قیمت زده
ببخشىد اىن ml75 از نظر کىفىت ساخت و قدرت چه جور امپىه واىنکه با اىنکهچ قىمتش اىنقدر بالاست فقط440وات مىده اما مثلا پايونيربا300تومن امپ900واتى داره
ساب کنوودsw3010 یا هر ساب دیگه ای که 200وات rmsداشته باشه؟
حالا حمید آقا چرا526کنوود از 3602پایونیر گرونتره؟
به اینا نگاه کن عکس گرفتم از راهنمای بالای پخش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حميد دادا من تو ولوم بالا افت صدا دارم دليلش چيه !؟
يعني ولوم پخش رو كه بالا ميبرم ، حسن ميكنم صداي تيوترها كم ميشه و فقط ولوم ووفرها ميره بالا !
سلام من یه ظبت jvc kd r415 دارم می خوام یه باند خوب بندازم در حد 200 تومن چی پیشنهاد میکنید؟؟
با عرض سلام به همه دوستان
4 تا باند هست که میخوام به ترتیب بگین کدوم کیفیت صدا و بیس بهتری داره تو صداهای بالا بدون امپلی :
1: Pioneer 6965v2
2: JBL GT6-69
3: JBL GTO938
4: Kenwood 6994
6994کنوود بدون آمپ با پخش خود کنوود بیس عالی داره.نقل قول:
6965v2هم کیفیت خوبی داره ولی بیس سنگین نیست بدون آمپ البته من با آمپ هم تست کردم به پای 6994کنوود نمیرسه.
سلامنقل قول:
بدون امپلی کنوود 7158 هم خوبه ...
سلام داداش های گلم..میخواستم نظرتونو در باره مدلهای زیر بدونم..اساتید کمک کنید...
آمپلی دو کانال مارک
MB acoustics
ساب ووفر 1400 وات 310 D 4 مارک پایونر
خازن sound stream 6
بعد راستی نظرتون راجع به آمپلی های مونو پایونر چیه؟؟چکار کنم برای ساب پیونر 1400 م و خازن 6 sound stream چه امپی بزارم؟؟اون امپ MB acooustic خوب هست براشون ؟
نظرتون چیه...در مورد این مارکا..علی الخصوص
MB acoustics
دوستان من رفتم پایونر 3650 گرفتم به مبلغ 305 با کابل بنظرتون ضبط خوبیه ؟ قیمتش خوبه ؟
بنظرتون خودم میتونم نصبش کنم یا ببرم ضبطی ؟
چجوری نصب میشه ؟
کابل هم براش گرفتم که به سمند بخوره
من چندجا پرسیدم درباره mb acousric خیلی ها بهم گفتن نگیر متفرقه ست . منم سمش نرفتم . البتع تجربه خودمو میگم تا اساتید نظر نهایی رو بگن .نقل قول:
درباره ساب ووفر هم اول باید بگی کیفیتی میخوای یا قدرتی . درضمن پایونیر هرچی جلو تر میره کیفیت محصولاتش (ساب ووفر ) کم میشه . من خودم 307 دارم که واقعا محشره ولی خب قدرتی هست و ویبره داره . هرجا هم پرسیدم 310 هیچ تعریفی نکردن . شما بودجه رو هم مشخص کنی راهنمایی بهتر میشه کرد . درباره خازن هم تجربه ندارم متاسفانه .
شما میخوای این آمپ دو کانال mb رو وصل کنی به ساب یا باند ها ؟
درضمن 1400 وات ، واته اسمی هست و قدرت حقیقی ساب rms ساب هست .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلامنقل قول:
از همه نظر عالیه.4 تا خروجی 75 وات روی 4 اهم میده ولی من تست کردم به نظرم حدود 90-95 وات خروجی میداد.ساخت کره و کیفیت ساخت بالائی داره.متریال،تکنولوژی ساخت باعث برتری آمپلیفایرها میشه. مثلا استفاده از SMD و فول ماسفت یکی از برتریهای این برند هست.
فقط توان بالا ملاک نیست.یک آمپلیفایر خوب باید به سورس پایبند باشه.
در مورد قیمت و گرونیش نمیدونم دلیلش چیه.نقل قول:
جالبه.مثبت و منفی رو چک کن.هم از روی آمپ هم روی اسپیکر.نقل قول:
میتونید هلیکس E69X بگیرید حدود 240 تومن.جی وی سی 7158 هم خوبه حدود 210 تومن.آلپاین SPG-69C3 هم گزینه بعدی هست270نقل قول:
حسین جان جی وی سی هست نه کن وود.:n02:نقل قول:
آمپلی ام بی که متفرقه هست.پیشنهاد نمیکنم استفاده کنید.نقل قول:
خازن 6 فاراد برای چی تهیه کرید؟هیچ میدونی خازن اگر مرغوب نباشه به جای اینکه دردی رو دوا کنه خودش باعث ایجاد درد که همانا به عنوان یک مصرف کننده ولتاژ میشه.
آمپ مونوی پایونیر چه مدلی هست؟حد اقل پایونیر یک اسم رو رسمی داره.
به نظر من یک جفت خروجی بیشتر نداره.یعنی فقط یک جفت اسپیکر رو میتونید دراوی کنید از طریق آمپلیفایرنقل قول:
اول اینکه مرسی جواب دادید...بعدش اینکه دوست دارم هر دوش باشه هم کیفیت هم قدرت.من برا 4 تا باندم 1 امپ 4کاناله دارم.اون که هیچ.این دو کانالهه رو واسه ساب گرفتم..حالا بنظرتون برم عوضش کنم ؟
کلی گفتم حمیدجان.مونو پایونر بگیرم برا سابم...یا نه؟
درضمن خازن 6 sound stream گرفتم برای پخش و چهار تا باند و 1 امپ 4کاناله و ساب 1400 پایونر و یک امپ دو کاناله mb agostic که گفتم..واسه ایناس..حالا نظرتون چیه برا خازنه 6 ؟
تجربه ای که من داشتم:نقل قول:
یه دونه از باندا رو مثبت منفیش رو جابجا کن!!!!
البته این زمانی رخ میده که وقتی یه باند رو مثبت منفیش رو درست بزنی و یکی دیگه رو برعکس زده باشی!!!
سلامنقل قول:
به نظر من mb رو ردش کن.
اون خازن 6 فاراد نیست خیالتون رو راحت کنم.بعد هم ساب 1400 پایونیر توان RMS ش حدود 300-400 وات هست. در کل شما نیازی به خازن نداری گلم. فقط با این کار دارید مصرف برق سیستمتون رو افزایش میدید که خب در کل باعث کاهش رانمدان کل سیستمتون خواهد شد.نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان گل و آقا حمید نازنین؛
پخش با کیفیت که usb هم بخوره تا رنج 300-350 چی پشینهاد میدین.
سلام
من یه مشکلی دارم با کواکام
اینه که ولوم بالا میدم بعد یه دقیقه قطع میشدن صدارو کم میکردم دوباره وصل میشدن تا نصابم گفت که ماله آمپلیته کمش کرد خوب شد
کواکام co609 آمپ 8500 poineer پخشم x303
آیا آمپ نمیکشید واقعا یا نه
ماشینم پراید
ALPINE 140نقل قول:
دوستان من یه مدته سمنده ال ایکس گرفتم که پخش فابریکی روش هست هم سی دی میخوره هم USB رو ساپورت میکنه . من اهل سیستم بازی نیستم و همینم جوابمو میده و راضیم ازش . منتها دوست دارم یه پخش تصویری روی ماشین بندازم که اگه خواستم فیلم و شو هم نگاه کنم بتونم .
چند روزه پیش پشت شهرداری بودم و کلی از این پخش های ایندی داشتند با مارک های مختلف که تو این برند های متفرقه مارشال از همه معروف تر بود و دو تا مدل داشت که ظاهر خوبی داشتند و فروشنده هم خوب تعریف میکرد از کارایی هاش . قیمتش هم حدوده 550 بود .
منتهی نمیدونم میشه رو کیفیت مارشال حساب کرد ؟ آیا اصلا این پخش های ایندی سایز بزرگ روی سمند خوب در میاد ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
سلام آقا حمید...من پخش مارشال ME-2647 گرفتم...الان میخوام باند بگیرم...باز بعدا آمپ بگیرم...کم کم پیشرفت کنم :n02:...باند تا رنج 100 یا حداکثر 130 که کیفیت عالی و مخصوصا بیس عالی داشته باشه چی پیشنهاد میکنین؟:n13:..البته اگه تو این رنج هست...
حمید جان باند پاینیر 6973 قیمت داری؟:n01:
با سلام
من بدنبال تفکیک ، کیفیت و شفافیت صدا هستم و اصلا بلندی ، لرزش و کوبش برام مهم نیست.
1- با اسپیکرهای موجود در سمند EF7 و با تهیه یک پخش نسبتا حرفه ای نظیر X50BT یا X400 از کنوود و یا 6650 پایونیر بدون تهیه ساب ، آمپلی و ... به هدفم میرسم یا نه؟
2- در صورت منفی بودن پاسخ فوق، ارزونترین سیستم با کیفیت که پیشنهاد میفرمایین چیه ؟ لطفا بزرگانی مثل حمید خان و سایر دوستان مطلع راهنمایی بفرمایین.
3- این مورد به اصرار یکی از دوستان پرسیده میشه: نظرتون راجع به KMM-U156 ؟
سلام و وقت بخیر به تمام دوستان.من به تازگی ماشین گرفتمو روی ماشین ی پخش سونی 1050 با یک جفت باند jbl gto 938 بود .میخاستم ی جفت باند دیگه با ی آمپ اضافه کنم.پیشنهاد صاحب نظران در این مورد چیه؟
پایونیر 6975 سری قدیمی خوبه (w300)؟با jbl سازگاری داره؟
خواهشا راهنماییم کنید
سلام
برای خرید سیستم تا 600 تومن ظبط و باند چی پیشنهاد می دید
پایونیر 1650 با قیمت 280 و باند 6985 یه جا قیمت دادن 250 نظرتون رو بگید
سلام وحید جان.کدوم 8500?GM-D8500m که نیست.چون اون منو هست.فکر کنم مدل رو اشتباه نوشتی.نقل قول:
آمپتون پروتکت کرده.اگر گین و کم کردید و مشکل برطرف شده احتمالا به آمپ فشار می آمده در این حالت حرارت آمپ افزایش پیدا میکنه و در نهایت پروتکت انجام میپذیره.
مارشال یه برند چینی و متفرقه هست. استانداردهای لازم رو نداره ولی خیلیها هم میخرن و راضی هستند.تصمیم با شما هست.نقل قول:
اگر یه پخش ایندش خوب و با کیفیت بخواهید باید حدود 1500-1600 هزینه نمائید.
تو یادداشتی که ارسال کرده بودید پاسخ دادم خدمتتون.نقل قول:
6973 کهDCشده.مدل جدیدش 6974 هست 130 تومن.نقل قول:
سلام دوست عزیز. به فروم خودتو خوش آمدید.:n12::n16:نقل قول:
1-خیر.تفکیک و شفافیت و....رو باید از طریق کامپوننت خوب بدست بیارید.ضمنا پخشهائی که انتخاب فرمودید رو آشنائی باهاشون ندارم.
2-به نظر من با حدود 2.5 میتونید یه سیستم نسبتا خوب جمع کنید.
3-پخش مدیا هست. فقط usb میخوره و با توجه به کامل نبودن خروجیهای RCA تقریبابدرد سیستم بازی نمیخوره. اگر این پخش رو انتخاب فرموده اید به نظر من با هزینه بسیار اندک مدل 256 رو تهیه نمائید.
دوست من ورود شما رو نیز به تاپیک سیستمهای صوتی خیر مقدم عرض میکنم.نقل قول:
اگر چند صفحه قبل رو مطالعه میفرمودید من پاسخ سوال حضرت عالی رو عرض کردم.
دوست من اگر در صدد اضافه نمودن اسپیکر هستید باید حتما از همان مدلی که موجود و نصب شده هست مجددا تهیه نمائید.البته این رو هم عرض کنم،این کار از نظر متخصصین صدا استاندارد نیست.
پخش رو کن وود U456 که 295 قابل تهیه هست.نقل قول:
و اسپیکر هم آلپاین SPG-69C3 که 270 تومن هست.
نقل قول:
آقا حمید مرسی که جوابمو دادین.حالا با توجه به گفته های خودتون بهترین راه حلی که پیش روم میزارین چیه؟
چطوری سیستممو ارتقا بدم؟ ی جفت باند jbl دیگه یا ی ساب؟
در مورد آمپ هم لطفا راهنماییم کنین که چه مدلی جوابگو هست؟
به نظر من 2 جفت اسپیکر نذار اصلا صدا جالب نمیشه. اون اسپیکرا رو بردار یه جفت کواک خوب بذار مثل 690 هرتز یا اگه بیس زیاد میخوای dls 1073.نقل قول:
یه آمپ 8604 پایونیر هم بگیر حدود 440 تومن.
پخشت هم جالب نیست اگه تونستی عوضش کن 140 آلپاین با 300 تومن بگیر. یا اگه بیشتر داری 7056 کنوود حدود 500 تومن.
ممنون حمید جان...یه سوال دیگه هم دارم حمیدجان..اونم اینکه قیمت باند پایونیر 6965(V2) هم میشه بهم بدی؟به نطرتون 6974 بهتره یا 6965(V2)؟
سلام
دوستان یه مدل باند گرد معرفی کنید میخوام ببندم رو درب وانت . بدون آمپ هم جواب بده !
یه مدل پایونر متفرقه گرفتم .کواکسیال بود . کلا 2 سال کار کرد .الان یکیشون خشخش میکنه کاغذش! توییتر هاش هم ضعیف شدن :n24:
سلام حميد جان؛ پخش مناسب در رنج قيمت 250-300 چي معرفي ميكنيد.
امكان داره واسم تهيه و ارسال كنيد. سپاس فراوان :n16:
سلام آقا حمید باتشکر از جوابتون
جایی رو معرفی میکنید که هم پخش رو کن وود U456 و اسپیکر آلپاین SPG-69C3 بخریم و هم برامون ببنده معمولا هزینه نصب چقدره و غیر از اینها هزینه ای دیگه داره
اگه خودتون دارید ممنون میشم شمارتون برام بفرستید
سوال مجدد آقا حمید
این Kenwood kdc-x400 چطوره تعریفشو شنیدم جدید اومده جای خبر دارین داشته باشه باند مناسب این چی پیشنهاد می دید
باتشکر
[QUOTE=hamidR15;8227768]سلام وحید جان.کدوم 8500?GM-D8500m که نیست.چون اون منو هست.فکر کنم مدل رو اشتباه نوشتی.
آمپتون پروتکت کرده.اگر گین و کم کردید و مشکل برطرف شده احتمالا به آمپ فشار می آمده در این حالت حرارت آمپ افزایش پیدا میکنه و در نهایت پروتکت انجام میپذیره.
/QUOTE]
سلام حمید جان
ممنون بابت پاسخت
آره مشکل قطع شدنش برطرف شده ولی این آمپ این کواکو ارضاء نمیکنه آمپو عوض کنم یا راه دیگم داره؟
سلام...دوستان لطفا یک پخش خوب تا سقف قیمت 170 تومن نو یا دسته دو معرفی کنید...بیشتر کیفیت صدا واسم ملاکه..این مدل ها بدون سی دی چطورن pioneer mvh x165 ui
kenwood kmm u165
pioneer mvh 155 ui
sony dsx a30c
jvc x100
ولی چه باندیه این co 609 هم کیفیتی هم قدرتی تازه قدرتشو با یونیت x303 به رخ همه میکشه
انقدر صدا شفاف متوجه نمیشی که صدا خیلی زیاده همش دوس داری ببری بالاتر ولومو
نه مثل بقیه کواکا ولوم میدی مغزتو میخورن