به نظر من فرقی نداشت.
به نظر من فرقی نداشت.
اولآ XGAME عزيز همون اول كه اين سئوال رو مطرح كردم جواب دادن (در پست شماره 3637) ولي ايشون هم در كرمانشاه هستند من سئوالم از اونايي بود كه تو تهران هستند كه ظاهرآ هيچكس همچين مشكلي نداره به هر حال شما هم زياد خودتو مجبور نكن تا به هر بهانه اي تعداد پستهاتو زياد كني :46:نقل قول:
سلام به بچه هاي گل پي سي ورلد
لطفا منو در خريد سيم كارت ايرانسل كمك كنيد.به نظر شما من كه استفاده زيادي از موبايل نميكنم سيم كارت دائمي بگيرم يا اعتباري؟ اگه نكته اي هست بگيد.
در ضمن اينيكه ايرانسل روز مادر به ازاي خريد يه سيم كارت يه سيم كارت اعتباري رايگان ميده مربوط به تمام نمايندگيهاي ايرانسل ميشه و از همه جا ميشه خريد؟
ممنون از لطفطون
سوال من دفعه اول :
From: R P [mailto:hackerandcracker@yahoo.com]
Sent: 2007/06/25 11:22 ق.ظ
To: Customer Service
Subject:
Ba arze salam va khaste nabashid
1)chera delivery az kar oftade?
malum nist ke paighamam be ******* mirese ya na
2)chera MMS az kar oftade
be khatere dorost kardane naghsashaye seda va filmeshe ya be khatere filtere mokhaberate
ba kamale tashakor
جواب ايرانسل:
مشترك گرامي
با سلام
سرويس Delivery Report براي برخي از شماره ها قطع شده است كه در آينده اين مسئله رفع خواهد شد
همچنين سرويس MMS مدتي است كه قطع مي باشد اما در آينده نزديك مجددآ قابل استفاده عموم خواهد بود
با تشكر
Customer Service
MTN IRANCELL
سوال من دفعه دوم :
From: R P [mailto:hackerandcracker@yahoo.com]
Sent: 2007/06/25 05:33 ب.ظ
To: Customer Service
Subject:
Ba salam
elate aslye ghat shodane MMS chist?
lotfan tozih dahid
ba tashakor
جواب ايرانسل:
مشترگ گرامي
با سلام
بروز مشكلات فني سبب قطع شدن سرويس MMS شده است
با تشكر
Customer Service
MTN IRANCELL
خوش اومدی :46: .نقل قول:
عزیزم اینجا فکر نکنم کسی بخاد واسه بالا بردن تعداد پست هاش پست بی مورد بده چون به تعداد پستها حقوق تعلق نمیگیره:46: .نقل قول:
فقط چون بنده یه زمونی تالیا داشتم و این مشکلی که شما دارین منم با یکی از دوستام داشتم بعد با Change کردن شماره مسیج سنتر دوستم این مشکل با دوستم حل شد فقط محض احتیاط راهنمایی عرض کردم خدمتتون:10:
به گفته خودت اگه استفاده زیاد نداری اعتباری بخر !نقل قول:
بله هدیه روز زن تو تموم شهرها و تمام نمایندگی های معتبر به قیمت 29 هزار تومان تو دسترسه:8:
امروزم تو تبریز داشتن بروشورهای تبلیغاتی شو توزیع میکردن:20:
دوست عزيز منم منظوري نداشتم فكر كردم شايد شما هم از اون دسته افرادي هستيد كه پست هاي بي مورد ميدن تا به خيال خودشون با بالا رفتن تعداد پستهاشون اعتبارشون بره بالا كه خدا رو شكر اينطوري نبود در ضمن منظور من از tci همين خط هاي دولتي بود منظورم تاليا نيست سوء تفاهم نشده باشهنقل قول:
موفق باشيد
نه عزیزم این چه حرفیه منم فقط قصد راهنمایی داشتم چون تی سی آی اون با منه تالیا مشکل داشت واسه راهنمایی این به ذهنم رسد:5:نقل قول:
بازم معذرت اگه صو تفاهمی شده:11:
توجه کردین صدای بوق ایرانسل تغییر کرده ؟