دوستان من ثبت نام کردم تهران 200تومن 12تومن هم پول پیک گرفت 212 یا211تومن شد
امروز ثبت نام کردم
Printable View
دوستان من ثبت نام کردم تهران 200تومن 12تومن هم پول پیک گرفت 212 یا211تومن شد
امروز ثبت نام کردم
حداقل شکایت کنید بابت دو موضوعنقل قول:
باشگاه خبرنگاران جوان:
⭕️ اینترنت حجمی حذف نمیشود
فکر هم نمیکنم از اول قرار بود کامل حذف بشه الانم گفتن که داریم بررسی میکنیم و حذف تا مرداد نخواهد شدنقل قول:
احتمال قوی همین بسته ها و ... میمونه ولی در کنارش میارن مثلا میگن اینترنت 5 مگابیت نامحدود ماهی 10 میلیون تومن حالا میخواید حجمی بگیرید با همین قیمت های الان یا بیایید این نامحدود رو به 5000 برابر قیمت کشورهای دیگه + 90% سایت ها فیلتر بخرید
هر کی برا خودش یه سازی می زنه.کمسیون مجازی که چند عضو داره از این جور تصمیما می گیره منتها وزیر نظرش نامحدود هست یا اداشو در میاره نمی دونم
آخه همه دوستان گفته بودن مودم 5142 واسشون اومده.نقل قول:
منم به پشتیبان آنلاین پیام دادم شماره گرفت و شماره پیگیری داد ولی هنوز فعال نشده سیم کارت.
والا گرفتم گفت سیستم خرابه هفته بعد درست میشه 200دادم فقط مودم رو گرفتم گفت هفته بعد بیا بسته هم فعال کنم:n17:نقل قول:
کی گفته که بسته رو نمیدن ای بابا من بخاطر بسته گرفتمش
محمدرضا فرنقی زاد، سخنگوی وزارت ارتباطات:خبر توقف فروش اینترنت حجمی و فروش اینترنت به صورت نامحدود از مرداد را تکذیب میکنم، این طرح از مدتها پیش مطرح بوده و پیشنهاد حذف اینترنت حجمی به کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ارسال میشود و در صورت تصویب در کمیسیون، مراحل اجرایی آن طی میشود.
سایتش رو برو ببین فقط قیمت مودم هست اثری از بسته 100 گیگ روی مودم نیست !!!نقل قول:
داداش هنوز مودم با ۱۰۰گیگ هست الان ساعت ۱.۵ بامدادهنقل قول: