این تغییرات سرویس پارس آنلاین چرا اینجوریه ؟ به نظرم پارس آنلاین با برداشتن حداقل حجم 2 گیگ و 128 نامحدود رسما" گام بزرگی رو در پروندن مشتریان کم مصرف خودش برداشته و فرصت خوبیه برای سایر شرکتها برای جذب این مشتریان
Printable View
این تغییرات سرویس پارس آنلاین چرا اینجوریه ؟ به نظرم پارس آنلاین با برداشتن حداقل حجم 2 گیگ و 128 نامحدود رسما" گام بزرگی رو در پروندن مشتریان کم مصرف خودش برداشته و فرصت خوبیه برای سایر شرکتها برای جذب این مشتریان
سلام. آقا پینگ پارس اوکیه؟ در طی مثلا یکی دو هفته اخیر دوستان مشکل تایم اوت و بالا پایین شدن
پینگ و عدم ثبات شبکه نداشتند؟
میخوام از آسیاتک کوچ کنم, هدف اصلی پینگ خوب و با ثبات از ساعتهای 6 عصر تا 2 صبحه, پینگش تو این ساعتها اوکیه؟
.
و اینکه جوون دار هست؟ ریپ میپ نمیزنه؟ اخه بعضی شرکتها پول ترافیک غیر رایگان هم میدی بازم سکته میزنه
سرعت دانلود. پول میدی یه چیز درست حسابی باشه. جواب میده در کل؟
............
من الان آسیاتک دارم.نقل قول:
آسیاتک از نظر پینگ جزوه بدترین شرکتاست.
پارس آنلاین از نظر پینگ جزوه بهتریناست (شرکتهایی که تست کردم: پارس آنلاین . آسیاتک . های وب . مخابرات)
از نظر سرعت یکسال پیش که شبانه داشت، بعضی ساعتا افت سرعت داشت . البته روی حداکثر قدرت خطت میبندن.
ممنون. پس اوکیه دیگه؟نقل قول:
سایر دوستان نظری دارند؟
البته من تهران نیستم.
این مشکل برای منم پیش اومد حتما قبل خرید مودم روشن خاموش کنید و گرنه دوبل حجم کم می کنه !نقل قول:
نظرتون راجع به اینترنت ۲ مگابیت ۳۰ گیگ ۳ ماهه چیه؟ ۱۵ تومن
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
دوستان من الان 600 امتیاز دارم
سرویسم هم نامحدوه،میخوام یه روز اضافه بخرم که 30 تا کم میکنه،ایا میتونم امروز کلا امتیازا رو صرف هدیه کنم و تا 20 روز خودش شارژ بشه یا نه؟
منظورم اینه که هی پشت سر هم 30 تا 30 تا امتیاز بخرم و کد هدیه رو وارد کنم تا به اندازه 20 روز شارژ بشه!!یا مجبورم یک روز یک روز بخرم؟
واسه اطمینان هر روز یک کد هدیه رو بخر و وارد کن بهتره
سلام
من اینترنت مخابرات دارم
اون موقع که گرفتم پارس آنلاین گفت خطتون فیبر نوریه بهتون اینترنت نمیدیم
الان چی هنوز همونطوره به فیبر نوری اینترنت نمیدن؟
راهی داره از مخابرات خلاص بشم از پارس آنلاین یا هر شرکت دیگه بگیرم؟