دوستان شاتل شبانه رایگان داره ؟
چند صفحه رو خوندم به نظرم شاتل شاکی هاش نسبت به سرویس دهنده های دیگه کمتره ولی نتیجه نظرسنجی بالای صفحه بدجوری افتصاحه. چه جوریاست ؟
Printable View
دوستان شاتل شبانه رایگان داره ؟
چند صفحه رو خوندم به نظرم شاتل شاکی هاش نسبت به سرویس دهنده های دیگه کمتره ولی نتیجه نظرسنجی بالای صفحه بدجوری افتصاحه. چه جوریاست ؟
شاتل اینترنتش نسبت به های وب چه طوره؟ (از نظر پینگ، سرعت تک کانکشن، پایداری سرعت در طول روز و شب)نقل قول:
سرویس 8 مگ شبانه رایگان داره یا نه؟
من 8 مگ های وب دارم چند روزه خیلی افتضاح شده (قبلا هم بد بود ولی الان دیگه روزی 4-5 ساعت قطع میشه!!!)
داداش من خودم 2 سال هایوب داشتم. هایوب نابوده. شاتل پینگش خوبه اگه بالا هم بره تایم اوت نداره. اگه پروفایل گیم رو فعال کنی سرعت تک کانکشنش عالی میشه. اگه خطتت بکشه واست تا 15 مگ میبندن. شبانه هم داره. از 1 تا 8 صبح.نقل قول:
ظاهرا شما هم وضعیتتون مثل من بوده که رفتید شاتلنقل قول:
چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید
شاتل فقط تو تهران خوبه یا تو شهرستان هم سرعت و کیفیتش عالیه؟
شبانه شاتل کلا رایگانه یا مثل پارس آنلاین از حجم اصلیت کم میکنه؟ (سرعت رو محدود میکنن یا نه؟)
از زمانی که به های وب درخواست تخلیه دادید چقدر طول کشید تا پورتتون رو تخلیه کنن؟
شاتل چقدر طولش داد تا سرویستون رو فعال کنه؟ (حضوری درخواست دادید یا آنلاین ثبت نام کردید؟)
مودم از خود شاتل خریدید یا از مودم قبلیتون استفاده کردید و خودتون کانفیگش کردید؟ (آخه شنیدم اگر مودم از خود شاتل نخرید پشتیبانی نخواهید شد!)
ممنون
من خودم شهرستانم. کیفیت شاتل تو شهر ما خوبه.نقل قول:
شبانش رایگانه ولی شاتل یه قانون نانوشته ای داره که اگه زیاد شبانه دانلود کنی سرعتتو محدود میکنن. من خودم که تا حالا محدود نشدم.
هایوب 4 روز کل فرآیند تخلیه طول کشید.
شاتل دقیقا 16 روز طول کشید وصل بشه. کار به جایی کشید که مجبور شدم تو سایت 195 از شاتل شکایت کنم تا بالاخره کارم راه افتاد.
مودم قبلی خودم بود که خودم هم کانفیگش کردم. نه اصلا این حرفهای پشتیبانی نکردن چرت و پرته. مودمهای شاتل همه بنجل چینی هستن.
منم شهرستانم ولی فاصله ام تا مرکز مخابراتی کمه و خطمم با همین های وب داغون 12 مگ رو میکشه (شاید بیشتر هم بکشه)نقل قول:
رانژه خط 16 روز طول کشید؟!!!:n38: (های وب سرویس من رو 48 ساعته رانژه و فعال کرد)
پورت خالی نداشتن یا بهانه میاوردن؟ (آخه زنگ زدم نمایندگی شاتل گفت تو مرکز مخابراتیم فعلا پورت خالی ندارن اگه تو مرکز مخابراتی شما پورت داشتن و 16 روز طولش دادن فک کنم اگه الان ثبت نام کنم اینترنتمو چند ماه دیگه وصلش کنن!!!)
من اینترنتی ثبت نام کرده بودم. بعد از یک ماه تماس گرفتن که هزینه رو واریز کن تا عملیات ثبت نامت کامل بشه. پول ریختم ولی هی طولش میدادن. زنگ میزدم میگفتن مخابرات مشکل داره و این حرفا. خلاصه منم شکایت کردم 3 روزه وصلش کردننقل قول:
Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk
اصلا نیاز به مراجعه حضوری پیدا نکردید؟ (مدارک رو باید چه جوری بهشون ارائه داد؟)نقل قول:
به نظرتون برای اینکه کارم سریعتر راه بیفته الان که هنوز های وب رو تخلیه نکردم تو سایت شاتل ثبت نام کنم و بعد کارهای تخلیه رو انجام بدم یا منتظر بمونم بذارم های وب کامل تخلیه کنه بعد ثبت نام کنم؟
دوستان اگر بخوام لینکای سریال در یک صفحه رو بگیرم بعد ریموت کنم چطوری میتونم همزمان لینک چند قسمت کپی بگیرم و دیگه تک تک نگیرم کسی میدونه!؟
سرویس ECO128 سرعتش روی چند میبندن بعد شبانش که رایگان تا چه حجمی مصرف منصفانه است ؟ سرعت شبانه رو هم محدود میکنن ؟