منم همینو گفتم دیگه اگر ای دی اس ال خوب بود هر چیزی بموقش استفاده میشد. الان خود من خطم بطور متوسط تا شش مگ میکشه در صورتیکه نسل سوم متوسطش 7 هستش!!! اینجا همه چی برعکسه. جالبه نسل سوم بدرد جایی میخوره که دسترسی به نت خونگی نباشه مثلا تو جاده اما هیچ کدوم از این اپراتورها این مناطق پوشش نمیدن!!! من به کسانیکه خط خوبی برای نت خونگی ندارن حق میدم چون اینجا ایرانه!!! اما هیچ جای دنیا اونایی که نت خونه و نسل سوم برابر باشه تو منزل از نسل سوم یا چهارم استفاده نمی کنن چون باطری زود خالی کنه یا داغ کردن گوشی و حجم گرانتره از ای دی اس ال و نا محدود نداره.
البته اینطور که شما گفتی اینجا برعکسه در بعضی موارد!!!
منم عرض کردم اگر همه چی ردیف میشد الان و درک می کنم . خود من روزای اول زیاد استفاده می کردم اما وقتی تو منزلم اگر کارسبک داشته باشم از نت خونه که داغون تره استفاده می کنم.
این قسمت کلی عرض می کنم مربوط به فرمایشات شما نیست:
خلاصه هر چیزی درسته به خود ادم مریوطه اما کو تا ما فرهنگشوداشته باشیم سیستم مفت باشه کوفت باشه در ایران در صدر جدوله. مال خودمه دوست دارم شبکه داغون بشه به من چه همسایه بقلی هم میخواد استفاده کنه!!! من میخوام تا صبح الکی بزارم برای دانلود !!! یکی از دلایلی که هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم اینه که هیچ جا هوای همدیگه نداشتیم !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk