از سمت چپ میاد چون هارد دیسک در سمت چپ پایین قرار داره دیگه . شاید هم ما خیلی حساس هستیم
راستی کسی برنامه ای خوب برای چک کردن سلامت هارد دیسک و سخت افزار لپ تاپ میشناسه معرفی کنه
Printable View
از سمت چپ میاد چون هارد دیسک در سمت چپ پایین قرار داره دیگه . شاید هم ما خیلی حساس هستیم
راستی کسی برنامه ای خوب برای چک کردن سلامت هارد دیسک و سخت افزار لپ تاپ میشناسه معرفی کنه
دوست عزیز صدای طبیعی هارد هستش .نقل قول:
مال هممون صدا داره حال مال یکی کم یکی زیاد
برای سلامت هارد هم می تونین از Crystaldiskinfo استفاده کنین
اگر Health status زده Good پس خوبه نگران نباشید . هر 2 ماه یک بار تست کنین
( با عرض پوزش از دوستانی که نرم افزار ها دیگه رو قبلا معرفی کردن ولی به علت نا آشنایی کاربران ، بعضی از دوستان تا حد سکته پیش رفتن :n02: :n16:)
آپدیت ( واسه شوخی ) : والا نمی دونم چرا هر کی Z500 می خره اینقدر حساس میشه . یکی با گوشی پزشکی میاد صدای لپ تاپو بررسی می کنه !!!! ، یکی دیگه با ذره بین پیکسل هارو !!!! ، یکی میزان فشار روی دکمه ها در هنگام تایپ :n04::n04::n02: .
چون پولی که واسه خرید این کانفیگ دادیم کمتر حد معمول هست میترسیم جنس بنجل بهمون فروخته باشن برای همین هست که به شدت حساسیت بی مورد ممکن داشته باشیم و سر چیزای الکی و معمول عکس العمل نشون بدیمنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
چون لپ تاپ قبلیم dell بود و سر هیچ خراب میشد . خیلی هزینه تعمیر دادم و 2 ماه لپ تاپ نداشتم به سختی پول جور کردم تا این z500 رو خریدم . واسه همین حساس شدم یکم که مواظب باشم مشکلی پیش نیاد شما حق دارید . خیلی هم نباید روی بعضی چیزا حساس بود ولی اینج ایرانه و داستان داریم سر هر موضوعینقل قول:
قبول دارم ولی کمتر از حد معمول از مارک های معروف !!!نقل قول:
متاسفانه معلوم نیست این شرکت های وارد کننده لپ تاپ چه نقشه ای ریختن واقعا آدم گیج میشه :n13:
موقعی که می خواستم لپ تاپ بخرم ، دنبال لپ تاپ Acer V3-571G i7 بودم . طرف روز اول بهم گفت 2950 ، فرداش اومدم بخرم گفت 3100 گفتم بعد از ظهر با بابام میام حساب کنه . بعد از ظهر اومدم گفت 3300 !!! آخرش سر همون 3100 به توافق رسیدیم ولی بعد از 4 روز لپ تاپو بهم نداد گفت گشتم نبود :n13: ( اگر گشته و نبود از کجا داشت قیمت می اورد ) به هر حال هر چی بود نایاب شده بود . اون موقع Z500 قیمتش 3100 بود .
چند وقت بعد Z500 شد 3050 هم چنان Acer v3-571G i7 نایاب بود .
بعد Z500 هم نایاب شد !!!
یه دفعه عید Z500 شد 3000 و Acer V3-571G I7 مثل مور و ملخ ریخت تو بازار با قیمت 2600 !!!!
دوباره Z500 نایاب شد و بعد از یک مدت مدل I7 همین لپ تاپ شد 2200 !!!! در حالی که Acer V3-571G I7 همون 2600 بود
بعد از گذشت چند ماه Z500 تقریبا 2600 شده و Acer v3 -571G با کارت گرافیک ضعیف تر نسبت به مدل قبل !!!! ( قبلا 640M بود حالا شده 710M !!!! ) بازم تو بازار 2600 !!!!!! ( قیمت تقریبی . شاید یه 50 تومنی بالا پایین باشه . چون من 2 یا 3 جا پرسیدم گفتن 2530 تومن)
و هم چنان من در تعجبم چرااااااا !!!!!!!!!!! :n13::n13::n13::n13::n13:
شما پولداری داداش من این لپ تاپ آخ بگه 1 ریال ندارم خرجش کنم دارو ندارمو دادم بالاشنقل قول:
دوستان به نظرتون اگه بخوام یه تبلت هم کنار این زد 500 خوشگلم داشته باشم چی بگیرم خوبه ؟ ( میدونم جاش اینجا نیست ! ):blush:
Ipad Mini 16g - Nexus 7نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده :n23:نقل قول: