من msi cr400 دارم دوتا مشکل دارم
1-بازی full screan اجرا نمیشه
2-ویندوز xp نصب نمی شه
:11:
Printable View
من msi cr400 دارم دوتا مشکل دارم
1-بازی full screan اجرا نمیشه
2-ویندوز xp نصب نمی شه
:11:
ببخشید دیر جواب دادم،تا امروز سیتمم و خط تلفنم مشکل داشت!!!نقل قول:
کاری که شما گفتی انجام دادم اما مشکل دقیقا همین جاست که گزینه Recieve file وجود نداره!!!!!!!!!
چه کار کنم؟
دوستان سلام میخواستم بدونم این پروداکت کدی که پشت لپ تاپ (زیر باطری)است مال چیه و به چه دردی میخوره؟ممنون میشم توضیح بدین
نقل قول:
این شماره سریال شماره سریالی هست که مربوط به دستگاه شما و اختصاصی شماست
اگرزمانی ویندوز اصلی لپ تاپتون از حالت اکتیو درامد شما می توانید با ویارد کردن این سرال مجددا و بدون هیچ مشکلی ویندوز خودتون رو اکتیو کنید
من درایور dell inspiron 1545 رو میخوام.
میتونم پیداش کنم ولی وقتی میزنم برای دانلود میخواد آنلاین نصب بشه.
چجوری باید دانلود کنم و ببرم رو لپ تاپ نصب کنم؟
نقل قول:
در اینجا پاسخ دادم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4915846#post4915846
1 - از برنامه مخصوص کنترل کارت گرافیک استفاده کنید و یا از داخل BIOS درستش کنید ، مثلا گرافیک های ATI توسط برنامه ATI Catalyst Control میتوان این گزینه رو تغییر داد .نقل قول:
2 - بستگی به چیپست دستگاه و موجود بودن درایورهای ویندوز XP داره ، از سایت خود MSI چک کنید .
سلام من يه hp dv7 3085 خريدم كه روز اول كه از تهران برام فرستادن 2تا usb سمت راستش كار نميكرد.فرستادم تهران درست كردن حالا كه برام بعداز يه هفته فرستادن كيبوردش كار نميكنه.خواهشا راهنماييم كنين.اعصابم خورده.چيكار كنم.باز بفرستم تهران؟ممكنه خودشون دستكاري كنن كه خراب بشه كه هي براشون بفرستم پول بگيرن يا نه؟يا همينجا مشهد بدم يكي تعمير كنه.خواهشا جواب كاملي بدين.ممنون
سلام من يه hp dv7 3085 خريدم كه روز اول كه از تهران برام فرستادن 2تا usb سمت راستش كار نميكرد.فرستادم تهران درست كردن حالا كه برام بعداز يه هفته فرستادن كيبوردش كار نميكنه.خواهشا راهنماييم كنين.اعصابم خورده.چيكار كنم.باز بفرستم تهران؟ممكنه خودشون دستكاري كنن كه خراب بشه كه هي براشون بفرستم پول بگيرن يا نه؟يا همينجا مشهد بدم يكي تعمير كنه.خواهشا جواب كاملي بدين.ممنون
سلام.مدتی هست که وقتی لپتاپ رو روشن می کنم،CPU حدودا 60-70 درصد رو نشون میده و تقریبا هنگ کرده.بنابراین همیشه مجبورم 5-6 دقیقه صبر کنم تا این عدد پایین بیاد.از یکی پرسیدم گفت،ویروسی به نام السا داره که باید با آنتی ویروس از طریق بوت رفع بشه.آیا این حرف درسته؟ و اگر آره،چه جوری باید درستش کرد؟
ممنون