تائید نمیشه آقا خط میوفتهنقل قول:
دوستم نچسبونده الان روش پر خطه در حالی که فقط می ذاره تو جیبش اونم خالی
من براقش رو چسبوندم نه کیفیت تصویر پایین اومده نه تاچ :46:
تائید نمیشه آقا خط میوفتهنقل قول:
دوستم نچسبونده الان روش پر خطه در حالی که فقط می ذاره تو جیبش اونم خالی
من براقش رو چسبوندم نه کیفیت تصویر پایین اومده نه تاچ :46:
من همیشه GS1 خودم رو با کلید ماشینم هر دو تو یک جیب شلوارم هستند(شلوار جین)نقل قول:
تا حالا حتی یک خط کوپیک هم روش نیوفتاده!
بله عزیز میدونم gorilla glass چیه ولی نکته همینه که این طور نیست که اصلا خش نیوفته بلکه خیلی سخت خش میوفته (موادی مثل شن و ماسه میتونند روش خش ایجاد کنند.)نقل قول:
اما اون هم زیاد مشکل ساز نیست...مشکل اصلی پوشش (coating) این گوشی هست (که oleophobic هست) که میتونه دچار مشکل بشه و مثل خش به نظر بیاد.(هر چند میشه این پوشش رو کلا پاک کرد تا اون خش نماها!! از بین برن)
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
protector شما چه مارکیه؟نقل قول:
مشکل دوستتون هم فکر نکنم خش روی شیشه باشه بلکه خش هایی هستند که روی coating صفحه ایجاد شدند.
griffin
ولی طرحه .. اصلی نیست .. جنسش خوبه از طبقه چهارم علاالدین خریدم 2 دلار :31:
مثل یه لایه دودی هست درسته؟ خودم یه حدسایی زده بودم ولی مطمئن نبودمنقل قول:
(هر چند میشه این پوشش رو کلا پاک کرد تا اون خش نماها!! از بین برن)
griffin هم اگه اصلش پیدا بشه خیلی خوبه...نقل قول:
بله یه لایه است که روی یه سری گوشی دیگه مثل iphone هم هست...باعث میشه اثر انگشت کمتر بمونه و راحت تر هم پاک بشه
protector تو سایت های فروش زدن.اینا اصل هستن؟مثلا SGP زده 45000 هزار تومان!!!!!!!!!!!!
دو تا سوال ديگه خدمت اساتيد محترم:
وقتي فايل متني فارسي(word) رو از كامپيوتر به گوشي منتقل ميكنم ، حدودا %70 متون فارسي رو سالم ، ولي بقيه رو برعكس نشون داده ميشه(مثلا كتاب رو مينويسه باتك) ...در ضمن متن با word 2003 نوشته شده. مشكل حل شدني هست؟؟
يه برنامه pdf خوان حرفه ايي وجود داره كه هم bookmark list رو نشون بده و هم با وارد كردن شماره صفحه به صفحه مورد نظر بره؟؟؟
سلام.نقل قول:
اگه تماس یا شیشه پیدا کرده باشه خش میفته ها.شاید توسط شیشه خش افتاده باشه؟:11:
سلام کامران جان :20: پارسال دوست امسال آشنا :46:نقل قول:
والا منم فکر کنم خشه ولی دوستمون منو به شک انداخت
سلام
کسی قیمت 32gb هم داره؟