این لیست چیه؟نقل قول:
تمام کسایی که تو آزاد ثبت نام کردن رو میاره؟
Printable View
این لیست چیه؟نقل قول:
تمام کسایی که تو آزاد ثبت نام کردن رو میاره؟
پس چرا اسم من نیست؟
نقل قول:نقل قول:اسامي داوطلبان آزمون سراسري سال 1390 كه لازم است جهت تعيين وضعيت «كد پيگيري سوابق تحصيلي» به ادارات آموزش و پرورش منطقه اخذ ديپلم خود مراجعه نمايند.کد:http://www.azmoon.net
سلام بچه ها
به نظر شما بهتر نیست به جای اینکه کلوز تست و ریدینگای انگلیسی رو بزنیم ،انگلیسی رو همون 40 بزنیم و همه ی وقتو بدیم به ادبیات که ضریب 4 داره و خیلی تاثیرش بیشتره؟ یا عربی که وقت زیاد میگیره ولی میشه زدش
آخه من چند ملیون بار(با کمی اغراق)که تو تخمین رتبه ی گزینه 2 درصد ها رو امتحان میکنم هر10-15 درصد انگلیسی حریف 3یا4 درصد ادبیات نمیشن.
با سلامی گرم
بچه ها یه پیشنهاد توپ دارم که تا کنکور تو این 2-3 هفته انجام بدیم انشالله یه نتیجه توپ بگیریم:
همونطور که مشاورای برنامه ی فرصت برابر و همه ی مشاورای دیگه بهش تاکید دارن اینه که باید سوالای آسون یا به عبارتی آن دسته سوالایی که در وقت کمی حل میشن رو اول پیدا کنیم و از اونا شروع کنیم.
حالا پیشنهاد من اینه که مبحث یا نوع سوالای آسونی که تکرار داشتن رو بهش اشاره کنیم.
آخه مشکل بیشتر بچه ها من جمله خودم اینه که بعد از اینکه وقت آزمون تموم میشه موقع بررسی سوالا به سوالایی بر میخورم که آسون بدن و به دلیل ذیق وقت از دستشون دادم.
ممنون
واقعا نمیشه تعیین کرد از کدوم مباحث امسال سوال آسون میاد
البته بودن مباحثی که سال های زیادی سوال های آسون ازشون اومده (مثل آزمایش یانگ) ولی دلیل نمیشه امسال هم سوالشون آسون باشه
به نظر استفاده از تکنیک ضربدر منفی بهترین کاره
تکنیک ضربدر منفی چیه دیگه؟
اینکه سوال هایی که به نظرت میتونی حل کنی ولی وقت گیره رو ضربدر بذاری
اونایی که به نظرت نمیتونی حل کنی منفی ...
بعد اول همه ی سوالارو حل کنی ، از آخر به ترتیب بیای ضربدرا بعد منفیا رو حل کنی
گمونم این باشه
پ.ن : من خودم تکنیک مثبت دایره رو استفاده میکنم :D
اینم همونه ولی ...
تکمیل شد در 19 خرداد(بند 6 اضافه شد)
بچه ها من دو سه روز پیش بدجور نا امید و نگران بودم:41:
ولی به لطف برنامه فرصت برابر و گذشت زمان بهتر شدم و دوباره دارم می خونم:20:
چند تا توصیه مثل کسانی که مثل من هستند:(با توجه به حرف های مشاورها)
1- اصلا الان به رتبه ، تراز ، رشته ، دانشگاه و.... فکر نکنید. واقعا آدم رو تخریب می کنه.اصلا مهم نیست چند میشید فقط به خودتون بگویید باید تلاش کنم.
2- اگر شیطون درونتون!:31: هی مزاحمتون شد و گفت کجا قبول میشید و چی میشه شما فقط بهش بگویید قراره اتفاق خوبی بیافته
3-وقتی احساس نامیدی و حسرت کردید که چرا تاحالا همه ی تلاشم رو نکردم ، به نیمه ی پر لیوان نگاه کنید.
* یه داستان جالب: روزی استادی در کلاس یه نقطه ی سیاه روی تخته ی سفید کلاس میکشه. بعد به بچه ها میگه چی می بینید؟ همه می گن یه نقطه ی سیاه. بعد استاد میگه اندازه ی نقطه ی سیاه در مقابل آن همه مساحت سفید هیچ است ولی ما عادت کردیم فقط جنبه ی منفی قضیه رو ببینیم!. چرا ما وقتی به آن تصویر نگاه می کنیم فقط نقطه ی سیاه رو می بینیم؟ چرا آن همه سطح سفید به چشممون نمی خوره؟
ادامه 3 - طبق داستان شما تاحالا خیلی درس خوندید. از زمان تفریحتون زدید درس خوندید. تلاش کردید. دیروقت خوابیدی . صبح زود پاشدید. پس به جای اینکه نگران باشید و با حسرت به نیمه خالی نگاه کنید . به نیمه ی پر(تلاش گذشته) نگاه کنید. خیلی کمک می کنه.
4- بعضی وقت ها این فکر به کله آدم می زنه که اگه قبول نشم چی میشه؟ چند تا جواب منطقی و چند تا جواب غیر منطقی برای این مشکل وجود داره:
الف_ کی گفته اگه کسی بره رشته برق دانشگاه صنعتی شریف تضمین می شه که آینده ی خوبی داره؟ شاید صلاحه کسی اینه که نباید بره فلان دانشگاه. واقعا پیش خودتون فکر کنید.شاید من اگه برم دانشگاه تهران شاید به دلیلی راه زندگیم عوض شه. یا شاید به قول دکتر نیکخو ما فکر کنیم که با قبول شدن در یک دانشگاه سطح پایین تو بیراهه میافتیم شاید ما داریم بوسیله ی یک جاده خاکی از یه بزرگراه خارج میشیم ولی داریم وارد یه آزاد راه میشیم.
ب_یه راه دیگه هست برای جواب بالا . شما حتما تو فامیل و آشنا ها کسی رو دارید که چند سال پیش دانشگاه قبول شده. حتما هم این حس رو دارید که شما خیلی نسبت به اون هوشتون بیشتره. پس اون پسره که اونقدر خنگه قبول شده و شما قبول نشید! مگه می شه . پس شما هم 100% قبولید:31:
ج_تازه اگه قبول نشدیم کنکور مرگ که نیست دیگه راه برگشت نداشته باشه. سال دیگه هست . دانشگاه آزاد هست. اصلا شاید صلاح نباشه شما درس بخونید
و شاید بعدا ادامش رو تکمیل کنم....
5-اصولا (طبق گفته مشاورا) آدم فکرای منفی به ذهنش می رسه.وقتی این فکرا به کلتون زد مکانتون رو تغییر بدید. اگه نشستید پاشید . اگه تو این اتاقید برید تو اون اتاق و... . اگه میخواهید بخوابید ولی خوابتون نمیاد به احتمال 90% قبل خواب این فکر به کلتون می زنه. پس اگه درس هم نمی خواهید بخونید برید پای تلوزیون تا فکرتون عوض شه و خوابتون بگیره
6- اصلا به فکر روز کنکور نباشید. یعنی اصلا شمارش معکوس نکنید. چندتا دلیل داره . یکی اینکه هم استرس ایجاد می کنه و هم اینکه هرچی اینکار رو بکنید زمان براتون دیر تر می گذره! جدی میگم من این هفته اصلا حساب نکردم چند روز مونده(قبلا هرروز حساب می کردم!) خلاصه حساب نکردم و یهو به خودم اومدم دیدم یه هفته گذشت!
ادامه دارد....
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5823237&postcount=2708
چون نزدیک کنکور هستیم و بهتره دنبال روش های جدید نریم و برنامه سر جلسه رو کم کم به یه روال ثابت برسونیم، شما تو یکی دوتا آزمون از این روش استفاده کن اگه دیدی زیاد باهاش حال نمیکنی با روش قبلیت ادامه بدهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5819818&postcount=2691