سلام
دوستان 2 تا سوال داشتم
1- مدل های 2016 سامسونگ سری KS کی نمایندگی سامسونگ فکر میکنید وارد میکنه ؟
2- برای این تی وی های اسمارت اگر فلس مموری رو مستقیم بزنیم به تی وی پخش میشه یا باید حتما بلوری یا دستگاه جدا خریداری بشه ؟
ممنون
Printable View
سلام
دوستان 2 تا سوال داشتم
1- مدل های 2016 سامسونگ سری KS کی نمایندگی سامسونگ فکر میکنید وارد میکنه ؟
2- برای این تی وی های اسمارت اگر فلس مموری رو مستقیم بزنیم به تی وی پخش میشه یا باید حتما بلوری یا دستگاه جدا خریداری بشه ؟
ممنون
نمایندگی سامسونگ رو نمی دونم ولی یک سری از فروشگاه های بانه ای امروز یک سریش رو به محصولاتشون اضافه کردند.
در ضمن مواظب باشید یک سری از سایت ها زدند مثلا KS7960 همراه با 3D:n04: همون طور که می دونید لاین آپ سامسونگ 2016 اصلا 3D نداره و در واقع اینها سری J سال 2015 هستند که تو ایران به اسم سری K می خواهند فروخته شوند!!!
با تشکر
قربان ممنوننقل قول:
کلا خرید از سایتهای آنلاین بانه مثل دیجی بانه و سلام بابا او اینا رو شما تجربه داشتی توضیه میکنی ؟
گارانتی هاش چطوری هست تو تهران ؟
راستش من تجربه نداشتم:دی به طور کلی برای امثال سامسونگ که هم تفاوت قیمتی شدیدی ندارند و گارانتی سام هم بدک نیست خرید از بانه رو توصیه نمی کنم (جز مواردی مثل همین سری 2016 KS که با گارانتیش اصلا نیومده و معلوم نیست اصلا بیارند چون سایتهایی مثل دیجی کالا دارند سری J رو به اسم K می فروشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). ولی برای مواردی مثل سونی که قیمت وحشتناک متفاوته و من تو فروم ها شکایت از گارانتی اصلیش رو هم شنیدم می شه خرید از بانه رو توصیه کرد.نقل قول:
به هر حال ریسکش مشخصا بالاتر هست. ولی این به این مفهوم نیست که خرید با گارانتی بدون ریسک هست!!
قرباننقل قول:
یک سوال هم در مورد فلش مموری مستقیم داشتم
اگر فیلم مثلا mkv رو روی فلس بطور مستقیم بزنیم به تی وی بدون مشکل پخش میشه معمولا ؟
سلام
دوست عزیز توی این لینکهایی که برات میفرستم میتونی قیمت برخی مدلهای این سری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینی
درضمن قیمت های دو تا از این فروشگاه های بانه ای و همچنین شرایط ضمانت و گارانتی محصولاتشان هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاع دقیق ندارم
ولی بعید میدونم پسوندهای مختلف رو از روی فلش ساپورت نکنه، مدلهای قدیمی تر از اینها تو این مورد اکی هستند
البته سامسونگ در پخش زیرنویس فراسی مشکل داره گویا
سلام مدل های 2016 ال جی میدونید کی وارد بازار میشه ؟
مثل uh770 یا uh850 البته مد نظرم سایز 49 اینچ هست
سلام
چند روز پیش یه تلویزیون ال جی مدل 55lx341c از بانه به قیمت 2350خریدم.
موقع خرید فروشنه بهم گفت سرعتش 200 هرتزه ولی الان فهیدم تو سایت که سرعتش 60 هرتزه !!:n03:
حالا به نظرتون مشکلی پیش میاد و کیفیت تصویر و پخش خیلی خوب نمیشه؟؟؟؟ آخه راستش من اطلاعاتی درمورد سرعت فریم ندارم و نمیدونم 60 هرتز حالا خوبه یا نه؟؟؟
یه سوال دیگه ام داشتم اینکه با تلویزیونم که زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه میتونم فیلم زیرنویس دار ببینم یا اینکه باید تلویزیون اسمارت میخریدم؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنه.
مشخصات تلویزیون رو هم تو این لینک میتونید ببینید.به نظرتون تلویزیون خوبی هست یا نه ؟؟
سلام ّمی خواستم تا 4500 تومن تلوزیون بگیر از 45 تا 50 اینچ.اول دنبال ال جی 8500 بودم ولی وقتی تفاوت تصویرشو با سونی دیدم نظرم عوض شد.کسی از سونی 50 اینچ w800 c شناخت کافی داره?زیرنویسش اذیت میکنه?