این یه حالتیه که وقتی شما یک عکسی رو میگیرید ، با استفاده از جی پی اس ، موقعیت شما رو توی عکس ذخیره میکنه ، و نحوه کار هم نداره !نقل قول:
اووو ، خیلی وقته کههه ...نقل قول:
Printable View
این یه حالتیه که وقتی شما یک عکسی رو میگیرید ، با استفاده از جی پی اس ، موقعیت شما رو توی عکس ذخیره میکنه ، و نحوه کار هم نداره !نقل قول:
اووو ، خیلی وقته کههه ...نقل قول:
عزيزان لطفا بگيد كيفيت عكس ويواز بهتره ياc7
یعنی مثل بعضی از بعضی از این گوشی های انرویدی نمی شه موقعیت رو روی عکس چاپ کرد. و یا توی خود گوگل مپ روی خود محل تگ کرد؟نقل قول:
سلام
نمي دونم اينجا جاش هست يا نه . اگر كسي از دوستان قصد فروش ويواز داره بنده خريدارم . لطفاً مشخصات و مدت كاركرد و قيمت را در پيام خصوصي بيان كنيد .
سلام
LCG jukebox برای ویواز کسی سراغ داره؟
نقل قول:
هر دو راضی کننده هستند ولی دوربین c7 دارای فوکوس ثابته و بعضی وقتها اذیت میکنه کلا باید از فواصل دور باهاش عکس بگیری
برای دیدن عکسهاشون و مقایسه بهتره به gsmarena.com یه سری بزنی
خوبه ولی در حده 8 مگاپیکسلی دیگه.نقل قول:
شما برو عکسو تو بیرون از خونه تو روز روشن بگیر ببین چه قدر فرقشه تا اینکه توخه با چراغ روشن بگیری.
تفاوت حجمی در شب با نور مصنوئی:300 کیلوبایت تا 1 مگابایت
تفاوت حجمی در روز با نور طبیعی: 1 تا 2.5 مگابایت
در ضمن خیلی چیزا تاثیر گذاره مثل لرزش دست.که باعث میشه عکس تار گرفته بشه.و فیلم برداری هم .هم چنین
یه چیز دیگه هم هست وقتی گوشی رو میخری تنظیمات خود دوربین روی 5 مگاپیکسل ببرش روی 8 .
سلام
تصمیم نهاییم رو گرفتم.میخوام ویواز بخرم!
بخرم؟!:دی
دوربین و ایناش و کل گوشی ضعف نداره؟!
اینجا اون مغازه ای که رفتم گفت چینیه!
مشکل ساز نیستن؟!
همه چیش خوبه.در حده همون اون چیزی که واقعا هست.نقل قول:
یه چیزی رو برات روشن کنم.
در مورد چینی بودن!!
دونوع چینی داریم.
یک نوع که گوشی های چند سیم کارته هستش که شکل ویواز هستش.و در واقع طرح ویواز.این گوشی قیمتش چیزی حدود 80 هزار تومان.و هیچ تضمینی وجود نداره.
یک نوع که کارخانه ی سونی اریکسون با کارمندای چینی گوشی رو میسازنند .دلیل تولید تو چین هم اینه که اونجا قیمت کارگر پایین تره.و سرعت کار بالاست.قیمتش که قیمت روز ویواز و با خریدش هیچ مشکلی پیش نمیاد.الان همه ی کمپانی ها تولید انبوهشون رو در چین می سازند به غیر ایران
ممنون
در مورد چینیهای تقلبی میدونستم اما بیشتر میخواستم در مورد اصلیهاش که ساخت چین هستم بدونم
حالا چند تا سوال:
مث گوشیای قبلی سونی اریکسون توی ذخیره پیام محدودیت داره یا مثل نوکیا نداره؟!
کیفیت دوربین و صفحه نمایش و ایناش خوبه؟!
زیاد هنگ نمیکنه؟!
ویرایش:این گوشی سنسور حرکتی نداره که با تکون دادنش صفحه نمایش بچرخه؟!