البته اگه توجه کنید حد نصاب اختصاصی برای بسیجی 3600 هست .نقل قول:
Printable View
البته اگه توجه کنید حد نصاب اختصاصی برای بسیجی 3600 هست .نقل قول:
سلام دوستان
يه سوال خيلي مهم و داشتم و اگه ميشه لطفا جواب سريع و صحيح بديد. ببينيد من پارسال كارشناسي پيوسته عمران - عمران قبول شدم تو استان قزوين كه راهم يكم دوره امسال همين رشته رو نزديك تهران (تو استان تهران) قبول شدم و چون خودم تهرانم ميخوام واحدام رو انتقال بدم به محل جديد كه شنيدم بالاتر از 12 ها رو ميشه منتقل كرد.
سوال : اگه من امسال منتقل بشم به اين دانشگاهه نزديك تر ، آيا سال بعد هم مي تونم كنكور بدم و اگه خود تهران قبول بشم ميشه دوباره از اين دانشگاه جديد انتقال گرفت ؟ يعني اگه امسال واحدا رو منتقل كنم به جاي جديد در صورت قبولي در سال بعد در واحد ديگر ميتونم برم اونجا ؟ ( كلا آيا ميشه سال اول در دانشگاه A بود و در سال دوم به دانشگاه B رفت و در سال سوم در صورت قبولي به دانشگاه C رفت ؟
نقل قول:
سلام ، این مسئله دامن گیر یکی از دوستان من هم هست که من خودم چون تا حالا تو این خط و خطوط نبودم جوابشو نمی دونستم ممنون میشم لطفی کنید و جواب بدید!
تا اونجایی که من میدونم برای ثبت نام مدرک پیش دانشگاهی میخواننقل قول:
همین سوال رو من هم دارم اما من تو شهریور تموم میکنم کارنامه هم فکر کنم 28 ام آماده میشه اما آخرین مهلت ثبت نام 25 است!نقل قول:
سلام
فردی در کنکور دانشگاه آزاد قبول شده اما موفق به دریافت مدرک پیش دانشگاهی خود نشده و تا نتایج و کارنامه بیایید مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
لطفا توضیح دهید
1-آیا دانشگاه آزاد میتواند این فرد را ثبت نام کرده ودر لیست ثبت نامی های خود قرار دهد و وقتی این فرد مدرک پیش دانشگاهی خود را گرفت تحویل دانشگاه دهد؟
2-آیا میتواند ترم اول را مرخصی گرفته و زمانی که موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی از مرکز محل تحصیل خود گرفت از ترم دوم وارد دانشگاه شود؟
اگر جواب مثبت است یا دانشگاه آزاد وجهی اضافی به عنوان ودیعه جهت این امر خواهد گرفت یا خیر؟
با تشکر.خواهشی که دارم زودتر به این سوال رسیدگی کنید
درسته مدرک میخواد اما این مال پارسال بود که امتحانات تا 15 شهریور تموم میشد و کارنامه تا 20 ام حاضر و 20 الی 25 هم ثبت نام بود اما امسال امتحانات رو کشیدن جلو به خاطر ماه رمضان ولی دیگه فکر اینجاش رو نکرده بودن!!!نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم برای ثبت نام مدرک پیش دانشگاهی میخوان
من پیشم پارسال خوندم میگفتن اگه کسی اردیبهشت قبول نشه و به شهریور کشیده شه نمیتونه دانشگاه ثبت نام کنه البته اینو واسه سراسری می گفتننقل قول:
ممنون تهران جنوب هم مکانیکشو داری؟نقل قول:
نه:18:.........نقل قول:
تو مدرک میزنن عزیز
آره........... :27:نقل قول:
الان که در اسپم سنتر بسته شده کجا ÷ستامون رو الکی زیاد کنیم lol
آلبته این پست من اسپم نیستا! منظورم اینه که نتیجه ها بیاد اون تاپیک باز میشه یا نه؟!