سینا هستمنقل قول:
برای تستای آموزشی معمولا ساعتی بین 30 تا 40 تا تست میزنم (البته همراه با بررسی پاسخنامه) اگه بدون بررسی پاسخنامه بخوام بگم شاید ساعتی 70تا80 تا (اینا که گفتم حدودیه یعنی پیش نیومده بشینم حساب کنم ببینم چندتا تست رو توی چه مدت زدم)
درمورد تستای آموزشی کمی وقت گیرتر میشه چون دوبار تست میزنم. اگه تستاش سخت باشه ساعتی 20 تا با بررسی پاسخنامه و 2بار زدن تست. اگه راحت باشه تا ساعتی 40تا هم میزنم . بازم میگم اینا حدودیه ولی با 10 ساعت تست زدن در 2هفته تستای بیشتر تمرین کنید و آموزشی اندیشه سازان رو میرسونم. حالا دیگه خودتون حساب کنید ساعتی چندتا میشه:31:
برای یادگیری پارسال چند ماه اول از کتاب غلامعلی محمود زاده (مبتکران ) استفاده کردم که ضربه سنگینی بهم زد. کتاب بسیار خوبیه ولی به شددددددددددددددت وقت گیره و هیچ وقت نمیتونستم خودمو به محدوده برسونم و حتی تست بزنم . امسال فقط از کتاب درسی استفاده میکنم . خیالتون راحت وسواس نداشته باشین سر اینکه از چه منبعی بخونین یا تست بزنین ولی اینو بگم از کتابای آموزشی کمتر استفاده کنین (به جز شیمی که واجب عینیه:27: که از کتاب بازرگان استفاده کنین) بقیه درسا کتاب درسیش کفایت میکنه البته اینو واسه تجربیا میگم که کتاب آموزش ریاضی خوبی توی بازار واسشون وجود نداره! شاید بچه های ریاضی داشته باشن که بازم اون میشه واجب عینی:31: