پارس انلاین این روزها سرعت دانلود شبانش افتضاح شده،فعلا بی خیال پارس بشو.
Printable View
پارس انلاین این روزها سرعت دانلود شبانش افتضاح شده،فعلا بی خیال پارس بشو.
سلام
اهالي گلستان
ما الان خونمون تو آلال-س !! قراره كه خونمون از ته كوچه بره سر كوچه :31:
الان شاتل 2 مگ دارم ، روزانه سرعت حدود 200 ! شبانه از يك تا 3 نابوده مياد رو 4،5 ( بعضي وقتا رو 30،40 ) و باز صبح خوب ميشه ، بعضي وقتام شبا يهو ساعت 3 عالي ميشه . ولي كم پيش مياد ، حالا در هر صورت اينارو گفتم شايد به درد كسي بخوره
اصل مطلب :
نميخام ديگه از شاتل بگيرم ، من خيلي به پينگ پايين نياز دارم ( حدود 200 ) ديگه ماكسش 250 !! ميخام از يه شركت خلوت بگيرم ، سرعت دانلود هم نميخام از 40،50 بيشتر ( حاضرم 1 مگ بگيرم كه سرعت دانلودش 30 باشه ولي پينگش 200 باشه )
فقط واسه آنلاين بازي كردن با PS3 ميخام ، شبانه هم بد نشه ، مثه روز باشه ، اصلا پولي باشه :31:
آقا پس شد :
1 - پينگ پايين
1 - شبانه خوب ( از نظر پينگ )
سلامنقل قول:
در مورد سرعت شبانه اگه سرعتت کمتر از 25.6 برای 2 مگ باشه میتوی بری تنظیم مقررات شکایت کنی از شاتل نکبت! دی:
الان من از شاتل در تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی و تعزیرات شکایت کردم و هفته دیگه میخوام برم دنبال شکایتم در تعزیرات حکومتی با اینکه از شاتل رفتم ولی باید حالیشون کنم ....
روند کار شاتل به این صورته که یک مدت 1 تا 3 محدود میکنن یک مدت 3 به بعد یک مدت کلا محدود میکنن بستگی به مقدار دانلود شما داره در بعضی موارد هم دیده شده شخص دانلود نکرده اصلا ولی محدود شده و بلعکس
اره شاتل خیلی پینگش بالاست علاوه بر محدودیتی که شبها اعمال میکنن!:2:
صبانت در بیشتر جاها دیده شده پینگ خوبی داره ولی در بعضی موارد قعطی زیاد داره
پارس هم پینگش خوبه و بهتر از شاتل هست
فکر کنم برای شما همیارنت گزینه خوبی باشه یکم قیمتاش بالاس ولی کیفیتش خوبه البته باید تحقیق کنی ببینی توی منطقه شما وضعیت پینگش چجوره حالا چه دوستانی که اینجا از مرکز شما هستن و از اونجا سرویس میگیرن چه کافی نت و گیم نت های محل....
کلا یه چیزی نسبی هست بستگی به مرکز مخابراتی و تعداد مشترکین داره باید تحقیق کنی از کسانی که توی مرکز شما از اون isp سرویس میگیرن!
از بقیه شرکتها اطلاعات زیادی ندارم!
دوستانی که موافق هستن درخواست بدن تا نظر سنجی را صفر کنن یا در صوررتی که نمیشه نظر سنجی را صفر کرد مثل تاپیک های قبلی یه تاپیک جدید بزنن و شرکتهای جدید را هم اضافه کن! گذشت اون زمان که شاتل شاتل بود! واقعا متاسفم براشون....
مدیران محترم لطفا نظرسنجی را صفر کنن یا تاپیک جدید بزنن لطفا...
دوستان ارم نتی
سرعت دانلود من الان به 100 رسیده.مال بقیه هم همینطوره؟
این نظری سنجی باید تغییر کنه به نظرم صفر بشه خیلی بهتره چون الان آراء دوستان تغییر کرده این تاپیک مال چند سال پیشه
سلام
با توجه به قدیمی بودن استارت تاپیک و قدیمی بودن نظر سنجی لطفاً نظر سنجی تغییر کنید و شرکت های جدید اضافه شود تا از ابتدا مشخص شود چه شرکتی بهتر هست
برای شهرک بهشتی به نظرتون بهترین شرکت کدومه؟
بله مال من هم همینطور شدهنقل قول:
نقل قول:پس از کجا بگیرم من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
سرعت شبانه پارس انلاین با idm چند شده این شب ها ؟؟؟؟
راستی سرعت شبانه صبا نت چطوره الان ؟
کلاً اینو میخوام بدونم کدوم شرکت در حال حاضر هم روزانه سرعت خوبی داره و هم شبانه ؟؟؟؟؟
بازم ممنون:11:
سرعت شبانه سرویس 128،بین ساعت 1 تا 5 ،3 تا 11 متغیره و بین ساعت 6 تا 7 صبح،80 تا 140