سلام خسته نباشید
قیمت روز مادربورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو میخواستم
با تشکر
Printable View
سلام خسته نباشید
قیمت روز مادربورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو میخواستم
با تشکر
500 تومن !نقل قول:
البته با دوتا خنک کننده ی آلومینیومی اصل تقریبا" 560 تومن!:n06:
سلام وخسته نباشی خدمت دوستان
قیمت دوتا سی پی یو رو میخواستم
اینتل
Core 2 Duo E8400
و
Core 2 Duo E7500 - 2.93 GH
دسته دوم اگه باشه چند؟
سلام
مادربورد سوکت 1156 گیر میاد؟
ارزون ترینش حدودا چقدر میافته؟
مادربوردهای این سوکت نوش تقریبا در بازار نایاب هست و احتمال کمی داره بتونین پیدا کنین ، مگر اینکه بتونین دست دوم گیر بیارین.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
من مادربوردم مشکل داره. یه پایه سوکتش شکسته و بخاطر همین فقط 2 گیگ رم شناسایی می کنه.
با این اوصاف با 200 300 تومن میشه یه مادربورد پیدا کرد یا همینو تعمیر کرد یا پولمو جمع کنم برای هاسول؟
البته فعلا 2 گیگ برای کارهام کافیه و تا 6 ماه مشکلی ندارم. ولی کم کم دیگه داره کم میاره
این CPU رو چند ور میدارن از من؟
با این بودجه احتمالا بتونین مادربورد تهیه کنین. البته نوش همونطور که گفتم تقریبا نایاب هست مگر اینکه به فکر خرید قطعه کارکرده باشین.نقل قول:
در صورتیکه بودجتون میرسه و در آینده قصد ارتقای سیستم رو دارین ، تبدیل به هاسول گزینه خوبیه.
البته در کل سیستم و پردازنده فعلیتون هم تقریبا سیستم قدرتمندی محسوب میشه و اینطور نیست که جزو سیستمهای ضعیف و از رده خارج محسوب بشه.
پردازنده 860 هم به نظر من حدودا 500 ارزش داره. البته نظر شخصی بنده هست!
شوخی نکن علی !:n04:نقل قول:
860 حداقلش اگه وضعش خوب باشه و تر تمیز حدود 800 تومن می ارزه!:n02:(البته ارزش کارایی نیستا ،ارزش مدله!)
البته سی پی یو ــه قابلی نیستا!(رتبه ی 199 ام تو جهانو داره!)
نه یه مقدار تند قیمت دارین ، برای اطمینان بیشتر میتونین به فروم و سایتهای فروش قطعات یه نگاهی بندازین. مثل P.T :n06:نقل قول:
من هفته ی پیش یه قیمت کامل گزفتم از قطعات موجود تو تهران و انبار کور شده!(البته میدونی که 380 و خورده ای قیمت دلارشه!)نقل قول:
قیمت صفر این کارت 1 و 250 هست!
که کار کردش اگه بزاریم از زیر تریلی رد شده باشه میشه 750 تومن!:n02:
حالا یکی میخواد با قیمت پایین تر بفروشه میخواد آتیش بزنه به مالش!
ولی کلا" سی پی یو ای هست که پیش 3350 یا حتی 2500 یا 2500کا یا 2400 یا حتی .... (میخوای بیام پایین تر؟:n02::n09:) کم میاره!