خوب دوست عزیز وقتی کامپیوترت خاموشه و از مودم استفاده نمیکنی خاموشش کن هر وقتم خواستی وصل بشی به اینترنت روشنش کننقل قول:
اگه اطلاعات بیشتر و دقیقتری هم میخواهی به این تاپیک یه سری بزن.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
Printable View
خوب دوست عزیز وقتی کامپیوترت خاموشه و از مودم استفاده نمیکنی خاموشش کن هر وقتم خواستی وصل بشی به اینترنت روشنش کننقل قول:
اگه اطلاعات بیشتر و دقیقتری هم میخواهی به این تاپیک یه سری بزن.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
نه!نقل قول:
من زنگ زدم شاتل شیراز گفتم شما هم تخفیف میدید گفتم نه!:41:
اره باید اعتراض کنیم تا تخفیف بدن!
تایید میشه!نقل قول:
یکی از دوستان که به فن بیان وارد هست یک متن بالا بلند بگذاره تا همه با هم متحد شیم و بر شاتل برای گرفتن تخفیف غلبه کنیم!:31:
همه با هم یباید یک متن را تهیه و ارسال کنیم تا به هدف برسیم:13: (اتحاد شاتلی):40:نقل قول:
اره فقط تهران !مگه ما ادم نیستیم!نقل قول:
من هم هستم برای شورش شاتلی!
ولی اگه بخوان شهرستان ها تخفیف بدن ربطی به تهران فکر نکنم داشته باشه!
باید به نماینندگی شهرستان ایمیل بزنیم؟!:41:
1) اگه کارت تخفیف داشته باشی علاوه بر یک ماه رایگان 10 هزار تومان تخفیف و سفارش انلاین هم که بدی 5 هزار تومان تخفیف (خوش به حالت:41: )نقل قول:
2)دیگه حتما شامل کل هزینه ها میشه(برای اطمینان بیشتر باید از خود شاتل بپرسی)
3)فرقی نداره ولی شما اینترنتی ثبت نام کن تا 5 تومان تخفیف را بگیری!
4)چی شد؟! هان؟! نگرفتم!
اره باید قیام کنیم (قیام 3 اسفند شاتلی)نقل قول:
شما هر وقت خواستی به اینترنت وصل بشی مودمت روشن باشه تا در مصر ف برق صرفه جویی بشه:31:نقل قول:
اگه هر وقت خواستی به اینترنت وصل باشی مودمت روشن باشه بهتره!:40:
یک صفحه قبل بنده عرض کرده بودم ظاهرا بعضی از مناطق بوده که 2 روزی قطع و وصل میشد.نقل قول:
دیشب و دیروز انگاری یخورده مشکل داشت شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
فردا اخرین روز این دوره سرویسم(512 اکو) هست و 600 مگابایت دارم تا اخرین ساعت فردا:31:
با این که میدونم نمیشه انتقال حجم داد به دوره بعد باید پیگیری کنم ببینم میشه انتقالش بدم یا نه!:27: ( روش دست چلوندن)
(اینجا ایران هست! کاری که میشه ممکنه نشه و کاری هم که نشه ممکنه بشه:31: )
خودم هم تعجب کردم این ماه این قدر:18: اضاف اوردم با اینکه هر روز توی نت هستم 24 ساعته!( احتمالا به خاطر صرفه جویی زیاد + استفاده از o*n*e_s*p*e*e*dهست!)
10 :18::18::18:نقل قول:
این پست را از صفحه 5 تاپیک اوردم:31:( این تایید شدن پست ها هم دردسر هستا)
سلام دوست عزیز من شیراز هستم!و 512 اکو دارم و دانلودم حدود 50 60 هست ( ترافیک مرکز هم بالاست)با اینکه نویز خطم بالا هست!(38 تقریباهست نویزم)
احتمالا مشکل به خاطر ترافیک مرکز مخابرات شما هست(احتمالا مرکز دستغیب هستید؟!)
تورنت کار نمیکنم!
نیاز نیست شما زنگ بزنید به پشتیبانی! شما از توی کنترل پنل که خرابی بفرستید به پشتیبانی از شاتل باهاتون تماس میگیرند! + از طریق لایو چت شاتل که توی قسمت پشتیبانی سایت شاتل هست میتونید با پشتیبانی بچتید و موضوع را پیگیری کنید!
شما اگه مشکل داری باید زیاد پیگیری کنی(اینجا ایران هست) تا مشکل را حل کنند! نوع پیگیری: چندین بار زنگ میزنی و میری ارانیک اگه نیامدن تست کنن ایمیل میزنی به مدیریت شاتل تهران و جریان را شرح میدی اونوقت دیگه مجبور میشن بیان تست کنن! و...
انشالله که مشکل شما حل بشه!:11:
[ahriman323] فکر کنم تو از پشتیبانی شاتل هم فعال تری !!!!:27:
اعتراض رو تو یک روز و یک ساعت همگی با هم به یک آدرس یا ایمیل مشخص بفرستیم تا اتحاد مشترکین شاتل رو احساس کنند :21:
ممنون:31: نظر لطفتون هست:27:نقل قول:
اره تایید میشه! + یکی از دوستان باید یک متن تهیه کنه تا همه یک متن بفرستیم تا تعجب کنند:31: ( توی این مورد متن دور من را خیط(خط) بکشتید:27: )
منم واسه همه کاری پایه ام ... کمک لازم بود بهم خبر بدین ...
چه دلتون خوشه بچه ها :31: اگه با چند تا ایمیل بخواد به همه یک ماه مجانی بده که هیچی دیگه باید در شرکتو تخته کنه! هر کاری کنین من پشتتون هستم نمیخوام ضد حال هم بزنم فقط میدونم نمیشه. آخه این کارو میکنه که مشتری جذب کنه و میدونه ماها که مشتریش هستیم چه یه یک ماه مجانی بده چه نده باهاشون میمونیم. شاید فقط مثل عید پارسال یک هفته سرعت ها رو 2 برابر کنه (پارسال که 64 بودم سرعتم 28 نامحدود شده بود :31: امسال میشه 42 :8:
حالا یک ماه مجانی نده حداقل این 13 روز عید رو رایگان کنه .......نقل قول:
خودش خیلیه:دی
ولی من یک ماه رایگان میخوام :(