نقل قول:
دوست من فریمور گوشی شما خیلی قدیمیه ...
.
الان فریمور 31 برای این گوشی معرفی شده ... شما حتماً برو فریمور گوشیتو آپدیت کن ...
Printable View
نقل قول:
دوست من فریمور گوشی شما خیلی قدیمیه ...
.
الان فریمور 31 برای این گوشی معرفی شده ... شما حتماً برو فریمور گوشیتو آپدیت کن ...
ممنون سامان جان فعلا که ریست کردم بذار دوباره اینجوری بشه تست می کنم خبرشو می دم.:11:نقل قول:
امین جان شما هم خیالت از بابت رم راحت من 16گیگ انداختم روش. قبلش حتما آپدیت کن.:46:
مهدی جان شما 16 که انداختی رو گوشیتون تا حالا 16 گیگ را پر کردی . یعنی وقتی که پر بوده هیچ سرعت عملکرد گوشی را کم نکرد؟؟؟نقل قول:
امین جان شما هم خیالت از بابت رم راحت من 16گیگ انداختم روش. قبلش حتما آپدیت کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که مموریم هشت گیگه وقتی میره بالای 7 گیگ احساس میکنم یه نمه سرعت میاد پایین ولی اگه زیاد برنامه تصب نکرده باشی زیاد رو سرعت تاثیری ندارهنقل قول:
مهدی جان شما 16 که انداختی رو گوشیتون تا حالا 16 گیگ را پر کردی . یعنی وقتی که پر بوده هیچ سرعت عملکرد گوشی را کم نکرد؟؟؟
بلله دوست من ... مسلماً شما وقتی از نهایت ظرفیت یه چیزی استفاده کنین بهش فشار میاد حالا چه مموری باشه چه هر چیزه دیگه ای ...نقل قول:
.
آخه من نمیدونم شما واقعاً 16 گیگ اطلاعات دارین که میخواین برین بخرین و روی گوشیتون نصب کنید ...؟!!!
بعضی وقتا واسه کل کل خوبه !!:31:نقل قول:
نقل قول:به درد من که میخوره..!: دی چون اصولا" عادت دارم هر وقت هر چی خواستم داشته باشم...! حداقل 10-12 گیگ موزیک میشه...: دی الان 8 کمه برام...میخوام بدم بره یه 16 بگیرم..!نقل قول:
من مخلص این عادت مایه داریتم ...:31: داداش 2 3 تا از این عادتا نداری به ما بدی ..:10:نقل قول:
سلام بر همگی.میخواستم ببینم رنگ پشت گوشی شما هم رفته منظورم از پشت قسمت دوربینه که در گوشی های نقره ای رنگ تیره هستش؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان:
من دو سه روز این گوشی روخریدم: ورژنش 31,0,016 هست و کاملا فارسیه, نور صفحش هم این جور که من شنیده بودم گفتم چه افتضاحیه ولی به نظر من که عالیه, شاید از اول آپدیت بوده اینقدر خوب, با اجازه چند تا سوال داشتم:
1-موقع فیلمبرداری نور قرمزی از فلش روشن میشه و گاهی اوقاتم موقع عکاسی موقعی که اتوفکوس میکنه,این نور قرمز عادیه؟
2-اکثر نرم افزارهای s60v3 رو خواستم نصب کنم یه ارور دو کلمه ای که سریع میاد و میره, میده
3-چه طوری میتونم زمان چرخش خودکار صفحه رو زیاد کنم تا هی جابجا نشه , اعصاب خورد کنه.
4- بهترین روش هک کدوم که دردسر نداشته باشه؟
5-چرا بازی رو گوشی نیست البته یه ایکونn-gage هست که هر چی سعی کردم چیزی نصیبم نشد هی دستور کانکت میده.