628 هم اومد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مانگه که چیز خاصی نداشت و بعد از دو هفته اومد تا درس اخلاقی بده !!!
کل مانگا یک طرف . اون صحنه ای که مادارا فهمید داره هاشیراما میاد یک طرف ...
اوج ذات شیطانی مادارا رو خیلی راحت میشد توی چهره اش مشاهده کرد . اوچیهایی ها رسما خود شیطانن :n02: {الان میثم میاد} :n09:
اوبیتو هم کاکاشی رو برد یک جای خلوت تا شخصا با اون تسویه حساب کنه .
فکر کنم اونجا میخواد از کاکاشی بپرسه که چرا رین رو کشته و اون موقع میفهمیم که قصد کاکاشی از کشتن رین چی بوده!
یا اصلا چی شده که کاکاشی اون رو کشته .
آره ! کلا کیشی راحته . حال کشیدن نداره اوبیتو رو میاره ناروتو جلوش اوبیتو میگه رفیقاتو میکشم اینم میگه نه رفیق خیلی خوبه : | (سر مرگ نجی هم اینطور شد دو ساعت درس اخلاقی میداد ناروتو)
سریعتر بره سر هوکاگه ها منتظرشونیم !
یه 2 چپتر حال کردیم باز ورداشت ناروتو رو برد منبر حالا مگه تا 10 تا خطبه نخونه پایین میاد؟ :n02:
تنها قسمت جالب این بود که مادارا شکش به یقین تبدیل شد و ذوق کرد که هاشیراما برگشته خب خدا رو شکر بلخره حضرت هم از بیکاری در میاد و یه جا مشغول میشه :n09:
اوبیتو هم که فکش تازه گرم شده و یه 3 4 تا چپتری فکر کنم داشته باشیم سر اینکه چرا رین کشته شد بعدش حضرات کاگه برسن تا 2 یار قدیمی بزنن تو سر هم :n10:
رسما آب بستن به انیمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزی روزگاری اکثرمون با دیدن انیمه ناروتو و داستانش بهش علاقمند شدیم .
ولی کم کم کیفیت انیمه اومد پایین و حالا هم که چپ و راست فیلرهای مسخره و طولانی منتشر میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی میخوایم انیمه رو کنار نذاریم و دنبال کنیم ولی نمیذارن .
فیلر این دو هفته اخیر رو دیدم و واقعا نمیدونم چی بگم !!! خودتون اگه خواستین ببنید تا بفهمید وخامت اوضاع در چه حدیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که مدت هاست انیمه رو ول کردم !
تا اپیزود 300 اینا دیدم دیگه ول کردم گذاشتم خوب فیلرا برن بعدا بشینم اپیزودایی که فیلر نیستنو ببینم .
تنها فیلر خوبی که داشتن اون چیکارا بود !
میری انیمه میبینی از کیفیتش شاخ در میاری اونوقت ناروتو .......
درود
کسی میدونه فیلم سینمایی جدید ناروتو برای دانلود اومده ؟! خیلی طول کشید! فکر کنم یک سال شد ! :n02:
زبانش ژاپنی باشه . کره ای و انگلیسی نباشه .
خیلی نامرده این کیشیموتو !!! همه روزنده کرد جز یه نفر !!!
ناروتو که شده بچه پیشگویی و همه فن حریف !! ناگاتو هم زنده شد و مهر شد .. میناتو هم که بچه پیشگویی ورژن قدیمی بود زنده شد .. آقا من خود پیشگو رو می خوام !!!! کاش یکی با چوب بزنه پس کله کیشیموتو " جیرایا " رو هم زنده کنه این وسط ..
این یکی عکس هم حیفیم اومد نزارم !!!!!!!! البته نمی دونم کاکاشی اون وسط چی می خواد شاید چون شاگرد میناتو بده ادای احترام کرده ...
این یکی هم برای روز معلم گذاشتم واسه این استاد گرانقدر ..
پی نوشت : شخصیت جیرایا خیلی بالا بود و حتی از ایتاچی هم بالاتر رفته به نظر من که کیشیموتو اینقدر بهش احترام گذاشت و جوری شهیدش کرد که دست هیچ مار و مارمولکی بهش نرسه !!!
کو عکس؟ :n13:
این هفته مانگا نداریم ؟!!! جریان این هفته طلایی ژاپن چیه ؟؟؟