سلام
دو تا سوال داشتم خدمتتون:
1- من توی ویندوز xp زمان ورود به ویندوز با اینکه یک یوزر دارم صبر میکنه تا من انتخابش کنم چطور میشه کاری کرد که خودش اتوماتیک وارد بشه؟
2- چطور توی safe mode گزینه ی administrator فعال میشه؟
ممنونم
Printable View
سلام
دو تا سوال داشتم خدمتتون:
1- من توی ویندوز xp زمان ورود به ویندوز با اینکه یک یوزر دارم صبر میکنه تا من انتخابش کنم چطور میشه کاری کرد که خودش اتوماتیک وارد بشه؟
2- چطور توی safe mode گزینه ی administrator فعال میشه؟
ممنونم
با سلام
من ویندوز جدید پک 3 نصب کردم
یکی از برنامه هام بهد از نصب مشکلی نداشت اما الان که برنامه IDM یا zonr alarm را نصب میکنم اون برنامه قبلیه موقع اجرا این ارور رو میده مشکل چیه
البته این برنامه برای اجرا به framework 2 نیاز داره که الان رو سیستمم نصبه
پیغامی که بعد از اجرا میده اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ویندوز سرویس پک 3 کلا ن مشکل داره/
شما توی تاپیک سرویس پک 3 میگفتی.
نقل قول:
دوست عزیز من وقتی برنامه را نصب می کنم مشکلی ندارم اما بعد از اجرای فایل patch برنامه برای رجیستر شدن این مشکل پیش میاد
سلامنقل قول:
برای سؤال اولتون باید سرچ میکردید :
برای فعال کردن Administrator باید بری تو Run و عبارت روبرو رو تایپ کنی : control userpasswords2کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=28501
سپس با زدن Enter وارد پنجره ای جدید میشی.
اینجا میتونی Account ها رو کم یا زیاد کین یا Admin رو فعال کنی.
یا میتونی طبق نوشته ی زیر عمل کنی :
Launch Registry Editor
2. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserLis t in the Registry Editor.
3. Double-click the Administrator key in the right pane.
4. If the Administrator key doesn't exist, right-click on the above tree in the pane, choose New, DWORD Value, name it Administrator and press .
5. Type 1 in the "Value data" box, and press .
Note: To launch User Accounts in Control Panel, you can go to Control Panel -> User Accounts, or click Start -> Run, and then type Control userpasswords and press Enter.
Once you unhide and reveal the Administrator account, you can change its picture or assign it a password or change the password. In addition, on the next boot to the Welcome screen, the Administrator account will be visible, along with all of the computer's other user accounts
یا از ابزار 8 کیلوبایتی زیر استفاده کنی :
کد:http://rapidshare.com/files/286030904/XP_AddAdministrator.zip.html
نقل قول:احتمالا فایل پچ آلوده به WORM_KLEZ.E virus شده.نقل قول:
فایل زیر رو دانلود و نصب کن و ویندوز رو ویروس یابی کن :
کد:http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/HijackThis.shtml
بله.نقل قول:
باید طبق گفته ی دوستمون قوانین رو رعایت میکردید.
موفق باشید :40:
دوست عزیز ممنون که جواب دادی اما کلا این پیغام یعنی چی و چه موقعی پیش میاد
سلامنقل قول:
در اصل این پیغام بدلیل نصب نبودن سرویس Net Framework 2.0 است.
ولی گاهی اوقات بعضی Worm ها تغییراتی در Patch ها بوجود میارن و شما بعد از کرک کردن نرم افزار در اجرا دچار مشکل میشید.
همچنانکه خودتون گفتید بعد از اجرا کردن Patch و کرک کردن نرم افزار این مشکل پیش اومده.
با سلامنقل قول:
احسنت بر شما...
بذارید یه مطلب کاملا فنی بگم.
از لحاظ علمی، دلیل اینکه ویندوز اینطوری شده، پاک شدن اتوماتیک برخی از فایل های Cab و از اون مهمتر dll از پوشه ویندوز هست.
شما با ریپیر کردن در این شرایط ویندوزف در حقیقت خودتونو به مشقت میندازید. چون به احتمال 100 درصد، اول هنگام ریپیر کردن، سیستم Repairing، آدرس بعضی از فایلهایی رو که پاک شده اند، رو از شما خواهد خواست. و اگه شما نتونید اونا رو پیدا کنید (که نمیتونید چون پاک شدند) دیگه نمیتونید به همون ویندوز برگردید....
ولی یه راه قاچاقی وجود داره....
قبل از هر چیز، CD ویندوز رو در درایو قرار بدید. دقت کنید که همون نسخه ای باشه که روی سیستم تون نصب شده.
از منوی استارت Run رو باز کنید.
تایپ کنید cmd
در برنامه باز شده، تایپ کنید sfc /scannow (به فاصله بین دو کلمه دقت کنید)
سیستم شروع میکنه فایلهای ضروری ویندوز رو (فرقی نداره اونایی که پاک شدند یا موجود هستند) از روی سی دی به سیستم کپی میکنه.
(فکر کنم این عملیات، 20 دقیقه ای طول بکشه.)
سیستم رو ریستارت کنید....
به احتمال قوی، اوضا کمی بهتر بشه. البته کمی هااااااا نه خیلی.
بعد از اینکه این کار رو انجام دادید دیگه فک نکنم نیازی به ریپیر باشه.
حالا یه یوزر جدید ایجاد کنید. (از User Account)
به امید خدا همه چیز به حالت اولش برمیگرده.
موفق باشید
ممنون تست میکنم جوابش را خدمتون میرسونم،
انشالله با کم ک شما بتونم این مشکل را حل کنم
سلام..من یه ویندوز xp2 امروز نصب کردم..اما موقعی که بعضی از برنامه ها رو میخوام نصب کنم ارور 123 میده...مشکل از چیه و چطوری رفع میشه؟!
سلامنقل قول:
ارور 123 ؟؟؟
میشه یه عکس ازش بذاری اینجا ؟
منظور شما رو متوجه نشدم.