نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=501103
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=501103
سلام پست ها که حذف می شود
اصلاً کامل نوشته که کدام پست است
یا چرا حذف شد
الان دو تا پست حذف شده از من فقط می دونم مال انجمن ورد هست همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا نمیشد عنوان تاپیکهایی رو که خودمون ایجاد کردیم تغییر بدیم ولی مثل اینکه جدیدا میشه درسته؟
سلام ، مهـمه بـرات ؟نقل قول:
همکاران و ناظران میتونن ببینن .
سوالــی دیگـــه نبود . !
سلام ، بعـد از ایجـاد تایپک جدیـد به مدت چند دقیقه کوتاهی میتونی تغییر بـدی .نقل قول:
ولی اگه یه مدت بگذره دیگه نمیتونی تغییر عنـوان بـدی .
موفق باشید!:40:
انجمن ورزش واسه همه اینجوریه ؟؟؟نقل قول:
*IN*
با تشکر از ارسال این مطلب !
لطفا توجه فرمایید ، مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ... لطفا از ارسال چند باره مطلب خودداری کنید . با سپاس
آره رفیق ...نقل قول:
از زمان بازگشایی همهی پستها بعد از تایید به نمایش در میان ...
با سلام .....:20:
ببخشید من تازه وارد هستم ...یه سوال مسخره دارم :31: این دکمه تشکر کجاست ؟؟ من هر چی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم !!!!! :41:
با تشکر از پاسختون ....:20:
سلام.خوش اومدیننقل قول:
تا یه مدت دکمه تشکر ندارید.چون تازه واردید.
+ دکمه تشکر در همه ی انجمنا نیست (مثل اینجا)
سلام ....:20:
با تشکر از پاسختون ....:20:
ببخشید میخواستم بدونم این جا انجمنی تحت عنوان پردازش تصویر در متلب
هست ؟؟؟ یا کلا متلب یا کلا پردازش تصویر
اخه من سوالات پردازش تصویر در متلب رو باید کجا بپرسم ؟؟؟ :41::37:
یه سرچ هم زدم نمیدونم کلی چیز اورد ولی هیچ کدام که به موضوع من مربوط نمیشد :wac:
بعد یه چیز دیگه اخه این چه قانونی هست که یه تازه وارد نمیتونه تشکر بزنه !!!! :31:
من بدون دکمه تشکر می میرم !!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
فکر کنم مورد اول رو باید توی انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنی ... قبلش با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مدیر انجمن) ، یا یکی از ناظران مشورت کن که اشتباه نکرده باشم.نقل قول:
در رابطه با مورد دوم ، احتمالا به خاطر اینکه برخی از دوستان ، یوزر میساختن صرفا برای تشکر کردن از پست خودشون یا دوستاشون ، ادمینهای فروم تصمیم به انجام اینکار گرفتن :20:
بعد یه مدت فعالیت تمام محدودیتهای شما بر طرف خواهد شد :11: