سلام
من می خواهم از اینترنتم را از صبانت به این شرکت منتقل کنم می خواستم بدانم برای سرعت 512 شبانه حدودا چه قدر دانلود رایگان می توان انجام داد
لطفا را هنمایی کنید
Printable View
سلام
من می خواهم از اینترنتم را از صبانت به این شرکت منتقل کنم می خواستم بدانم برای سرعت 512 شبانه حدودا چه قدر دانلود رایگان می توان انجام داد
لطفا را هنمایی کنید
سلامنقل قول:
همه چی به تجهیزات و پهنای باند مرکزتون مربوط میشه
نقل قول:
512 من زنگ زدم 2 مگ میبندن . شبانه رایگانم اگر حداقلشو بگیریم 120 دانلود کنی حدودا 2 گیگ خورده میگیری هر شب
شایان الان چه سرویس دارینقل قول:
نظرت درباره فن آوا چیه
داشتم ، فکر کنم خط ام فیبر دیگه نمی شه :n28:نقل قول:
فن آوا همه ی سرویس هاش به جز 128 :n02: ثابت و پایدار هست ولی 128 نمی دونم چشه اصلا پایداری نداره و پینگ خوبی نداره:n29:
سلام سرویس نامحدود برنزی فن اوا محدودیت حجمی براش گذاشتن ؟ :n04: چون تو سایت fanava.ir نوشتن این سوال پرسیدم از شما
قبلا هم داشتنقل قول:
برای 512 نامحدود برنزی 172 گیگ محدودیت بود که من خودکشی کردم تا آخر ماه تونستم 130 گیگ دانلود کنم! :دی
قیمت 512 نامحدود با 512 حجمی دارای شبانه فرق زیادی ندارد می خواستم نظرتان را در مورد سرعت های آنها به خصوص شب ها بدانمنقل قول:
سرعتتون چنده ؟نقل قول:
من شاید از صبا اومدم اینجا !
1 مگ چنده ؟
من الآن سرویسم 512 محدوده سرعتم روی 4 مگ بسته شده.نقل قول:
رضا جان گفت من رفتم توی سایت دیدم نوشته حداقل ترافیک 20 گیگ برای 512 برنزی. نمیدونم قضیه اش چیه.
سرعت سرویس های نامحدود اکثرا نزدیک به قرارداد هست و نوسان اونقدری نداره. مساله حجم ترافیک هست که ظاهرا تغییراتی داشته :n29: