دوستان به نظرتون خوبه که بگم برام از اکریکا یکی بیارن؟ فوقش میارم اینجا یا کرک میکنم یا صبر میکنم تا لایتون هک شه دیگه.
چجوری میتونم بگم برام ازکجا بگیرن؟ اونی که میخواد بیاره وارد نیستو میترسم گند بزنه...
دوستان به نظرتون خوبه که بگم برام از اکریکا یکی بیارن؟ فوقش میارم اینجا یا کرک میکنم یا صبر میکنم تا لایتون هک شه دیگه.
چجوری میتونم بگم برام ازکجا بگیرن؟ اونی که میخواد بیاره وارد نیستو میترسم گند بزنه...
سلام مرسی از همه راهنماییتون.
ولی به دور از این حرفا من الان در حاله حاضر:
از کجا؟ چند و چه مدلی و با چه مادربورد و چه تاریخی باید بخرم؟؟
در مورد فالکون فهمیدم ولی فرقشون از محاظ کارکرد چیه؟ یعنی اگه هک بشه او اینا... چه فرقه خاصی با این قبلی می کنه؟ یعنی اگه خیلی فرق داره ..وایسم تا روزی روزهگاری هک بشه یا نه فرقی نداره و بخرم؟
در ضمن من دوست دارم آخرین مدل هر چیزی مثب این 360 رو بخرم که دیگه از هر جهت کامل باشه ولی میخوام بدونم فرقه elite با perimum که تو هارد 120 گیگ هست.کلا چیه؟ یعنی این هارد 120 چه استفاده ای میشه ازش کرد و آیا کارکرد داره کلا یا نه ؟!
اگه کاربرده خاصی نداره که همون permuim بخرم و پولشو پای دسته اضافی یا چیزای دیگه بدم!
راستی من خواستم در مورد 360.اینکه از دوبی بیارم بدونم اونم قیمتش و اینکه آیا اگه بگم بیارن باید به چه چیزای دیگه توجه کنن و آیا مشکل کرک یا رجیستر یا مطابقت نداشتن با سیستم بازی های ایران داره یا نه؟ و اینکه قیمتش فرق داره با ایران یا نه؟
یه مسئله دیگه هم این که چه زور داره 500 تومن این طورا بدی بد 100 تومن بدی..در دستگاهتم باز بشه...تازه اطمینان هم نمیشه کرد که طرف سیستم رو باز می کنه چی کار بکنه...بد بشینی بازی کنی با 100 تا دلورهوره..این کپی خور و اینا رو نروه من داره راه می ره ...
من بخوام مثل آدم یک کنسول بگیرم بازی کنم آقا چی کاااار کنم؟؟؟
مرسی
از آمریکا بخری مشکلی پیش نمیاد و جنسهای اونجا 100 درصد سالم و آکبند هستند..نقل قول:
خواستی بخری به طرف بگو مدل الیت (Elite) که رنگش مشکی هست رو بخره.. قیمتشم حدود 360 دلار هست.. البته مدل پریمیوم هم بخری بد نیست اون هم قیمتش 260 دلار هست..
البته فروشگاه های امریکا تابلو هستند ولی اگر خواستی میتونم آدرس نمایندگی های اونجا رو بهت بگم..
مادربرد که هک نمیشه..! درایو دستگاه رو هک می کنند.. وقتی که هک میشه شما خیلی راحت میتونید بازی های 3 - 4 هزار تومنی بخرین و بازی کنین ولی خوب اگر هک نشده باشه باید بازی اورجینال بخری که قیمتش 50 تومن به بالا هست..نقل قول:
سلام مرسی از همه راهنماییتون.
ولی به دور از این حرفا من الان در حاله حاضر:
از کجا؟ چند و چه مدلی و با چه مادربورد و چه تاریخی باید بخرم؟؟
در مورد فالکون فهمیدم ولی فرقشون از محاظ کارکرد چیه؟ یعنی اگه هک بشه او اینا... چه فرقه خاصی با این قبلی می کنه؟ یعنی اگه خیلی فرق داره ..وایسم تا روزی روزهگاری هک بشه یا نه فرقی نداره و بخرم؟
در ضمن من دوست دارم آخرین مدل هر چیزی مثب این 360 رو بخرم که دیگه از هر جهت کامل باشه ولی میخوام بدونم فرقه elite با perimum که تو هارد 120 گیگ هست.کلا چیه؟ یعنی این هارد 120 چه استفاده ای میشه ازش کرد و آیا کارکرد داره کلا یا نه ؟!
اگه کاربرده خاصی نداره که همون permuim بخرم و پولشو پای دسته اضافی یا چیزای دیگه بدم!
راستی من خواستم در مورد 360.اینکه از دوبی بیارم بدونم اونم قیمتش و اینکه آیا اگه بگم بیارن باید به چه چیزای دیگه توجه کنن و آیا مشکل کرک یا رجیستر یا مطابقت نداشتن با سیستم بازی های ایران داره یا نه؟ و اینکه قیمتش فرق داره با ایران یا نه؟
مرسی
الان از تاریخ 19 نوامبر این ماه به بعد یک آپدیت جدیدی برای دستگاه آمد که قابلیتهای زیادی رو بهش اضافه کرد که مهمترینش ریختن بازی بر روی هارد دستگاه هست.. یعنی شما بازی رو میریزید تو هارد دستگاه واز اونجا بازی میکنید..
این کار هم باعث افزایش عمر دستگاه میشه و هم گرمایی دستگاه رو به شدت کم میکنه یعنی دیگه مشکل گرمایی عملا از بین میره.. چون درایو دستگاه کار نمیکنه و فقط از روی هارد بازی میکنید..
خوب مشخصه که هرچی که هارد دستگاه بیشتر باشه شما بازیهای بیشتری رو میتونید روی هارد بریزید هر بازی هم تقریبا 7 گیگ حجم میبره..
الیت بجز هارد 120 گیگ یک کابل hdmi هم رویه خودش داره که اونم قیمتش 25 تومنی هست..
نه هیچ مشکلی برای خرید از دبی وجود نداره فقط سیع کن از فروشگاه های معتبر بگیری .. قیمت دبی هم خیلی پایین هست..
فقط یک چیزم اضافه کنم که شاید بعضی از دوستان متوجه نشده باشن...
این دستگاه ها داری سه ریجن اصلی هستند که این ریجن ها برای هر منطقه ای جدا گانه عرضه میشه..
مثلا دستگاه های که ریجنشون pal هست مختص کشورها اروپایی و خاورمیانه هستند.. و بازی های این ریجن به طور مثال به دستگاه های که رجنشون uc هست یعنی مختص کشورهای قاره آمریکا هست نمیخوره..و باید ریجن بازی با دستگاه یکی باشه..
البته الان تو ایران بازی برای تمام ریجن ها هست و مشکلی از این بابت وجود نداره .. اما دستگاه های که ریجن us و j (ژاپن) هستند احتیاج به یک ترانسی دارند که برق 110 ولت رو به 220 تغییر بده .. ولی این مشکل برای pal وجود نداره و برقش 220 هست..
در کل فرق خاصی ریجن ها باهم ندارند ولی تجربه نشان داده که pal از همه بهتر هست و بازی های اون هم تو جهان زودتر میاد یعنی تقریبا 90 درصد بازیها زودتر میاد.. بعد از pal هم uc خریدن بد نیست و آخر هم ریجن j توصیعه میشه..
سلام به از دوستان درخواست میکنم منو درباره باز کردن کنسول راهنمایی کنن اخه چند وقته هوایی شدم کنسولمو گرد گیری کنم ولی نمیدونم چطوی بازش کنم و اینکه امکان داره رو لنز هم گردوخاک بشینه که باعث شه لنز ضعیف شه؟؟
سوال دیگهام اینه که من چند وقت پیش از west game تو گوهر دشت کرج بازی nfs under cover گرفتم ولی تو کنسول که میزارم بعد از چند دقیقه بازی یهو ارور میده و میگه سی دی کثیفه و دوباره میره تو محیط داشبورد و یه جورایی نمی خونه تازه سیدیای این شرکت کلا کپیه حتی عکس بازیم رو سی دی نمیزنه بعد مارک سی دی شم EMTEC هست حالا ایا این مارک جنس خوبیه؟؟ایا به لنز اسیب نمیزنه؟؟به فروشندهه گفتم مشکلو گفت از ضعیف بودن لنزته....من میگم اگه لنزم ضعیفه چرا بازیایه دیگرو راحت میخونه؟؟دوستان لطفا راهنماییم کنید نمیدونم مشکل از چیه>>>>؟؟؟؟؟؟؟ PLEASE HELP ME
باز کردن کنسول کار راحتیه ولی احتیاج به راهنمایی کامل داره.. من فایل pdf راهنمایشو دارم فقط باید بگردم و پیدا کنم..نقل قول:
سلام به از دوستان درخواست میکنم منو درباره باز کردن کنسول راهنمایی کنن اخه چند وقته هوایی شدم کنسولمو گرد گیری کنم ولی نمیدونم چطوی بازش کنم و اینکه امکان داره رو لنز هم گردوخاک بشینه که باعث شه لنز ضعیف شه؟؟
سوال دیگهام اینه که من چند وقت پیش از west game تو گوهر دشت کرج بازی nfs under cover گرفتم ولی تو کنسول که میزارم بعد از چند دقیقه بازی یهو ارور میده و میگه سی دی کثیفه و دوباره میره تو محیط داشبورد و یه جورایی نمی خونه تازه سیدیای این شرکت کلا کپیه حتی عکس بازیم رو سی دی نمیزنه بعد مارک سی دی شم EMTEC هست حالا ایا این مارک جنس خوبیه؟؟ایا به لنز اسیب نمیزنه؟؟به فروشندهه گفتم مشکلو گفت از ضعیف بودن لنزته....من میگم اگه لنزم ضعیفه چرا بازیایه دیگرو راحت میخونه؟؟دوستان لطفا راهنماییم کنید نمیدونم مشکل از چیه>>>>؟؟؟؟؟؟؟ PLEASE HELP ME
اگر اتفاقی نیوفته آخر شب برات میگذارشم.. که دانلود کنی..
مارک اون دیسک هم خوبه ومشکلی از لحاظ کیفیت مارک نداره.. به احتمال زیاد مشکل از بد رایت شدن هست که تقریبا 90 درصد دیسک های که رایت میشن خراب از آب درمیاد..
آموزش کامل باز کردن کنسول از سایت BC :46:نقل قول:
فایل های pdf هم ضمیمه پست هستند.کد:http://----------.com/forums/showpost.php?p=399860&postcount=1
فهرست آموزش ها
1. باز کردن Case کنسول
2. خارج کردن فن های کنسول
3. باز کردن برد کلید پاور کنسول
4. خارج کردن برد از Case
5. باز کردن درایور کنسول
6. باز کردن سینک های برد
7. باز کردن هارد کنسول
8. ابزار شناسی
9. ساختن XCM Case Unlocking Kit
دوست عزیز اگز لطف کنی آدرس رو هم بدی که دیگه یک دنیا ممنونت میشم. این فامیل ما تو نیویورک هستش.نقل قول:
خودم نظرم اینه که بگم پرمیوم بیاره. الیت برای من خرج الکیه.
با سلام آقایون من یه مشکلی دارم اونم اینکه هر کاری میکنم که تو بازی آنلاین مثل GTA IV با استفاده از HEADset کار کنم نمیشه صدا فقط از تو بلد گو ها پخش میه و از head set که میخوره به دسته هیچ صدایی نمیاد لطفا کمکم کنید بگید باید چه کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هنوز کنسول تشریف نیاورده ولی می خوام بدونم داشبورد جدیدو کجا نصب کنم خودم نمی تونم احتمالا. در ضمن من داشبورد جدیدو ندیدم ازکجا بفهمم قدیمیه چون germanyبرام کرک می کنن شاید داشبوردم نصب کنه از کجال معلوم؟ جواب می دید دیگه؟ نه؟