شما خودتون پارس دارین اگر که دارین شبی نهایت با سرویس مورد نظر چقدر دانلود دارین و دیگه اینکه پارس اعمال محدودیت نداره روی سرویسی که ارائه میده بخوادخط محدود کنه؟نقل قول:
Printable View
شما خودتون پارس دارین اگر که دارین شبی نهایت با سرویس مورد نظر چقدر دانلود دارین و دیگه اینکه پارس اعمال محدودیت نداره روی سرویسی که ارائه میده بخوادخط محدود کنه؟نقل قول:
از پارس فایبر رونمایی شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بازم کسی شک داره در مقایسه
این عدد ها یه جوریه فکر کنم فوتوشاپه با اینکه تو خوده سایت سپید تست هستنقل قول:
آره داداش خودم فیلم گرفتم :n02:نقل قول:
من تازه دو ماه هست اومدم تازه فهمیدم چقدر بده ولی مثل اینکه شما نیاز دارید یه نگاه به صفحه کلوب پارس آنلاین بندازید انقدر افتضاح شده بوده که دیگه از توی سایت پارس آنلاین حذفش کردید :n07::n07::n07:نقل قول:
فعلا که آسیاتک بهترین ISP سال شد:n07:نقل قول:
تازه بر فرض محال خیلی هنر نیست بین بد و بدتر بد باشیم :n21:
گویا شما کلا اونجا هستید خوب بش بگو شماره عضویتشو بت بده خودت انجام بده واسش :n19:نقل قول:
آخه فتوشاپ نیست یه دستکاری میکنی توی کد های صفحه هر تستی که خواستی ازش میگیری :n02:نقل قول:
یه سرچ بزن How to fake Speedtest.net tests
بله البته فعلا در مرحله آزمایشی هست و فقط به اشخاص خاصی ارائه میشه این سرویسنقل قول:
اینم بگم که این سرویس انحصارا توسط متخصصان پارس آنلاین و برای اولین بار در دنیا طراحی شده و از مکانیزم خاصی استفاده میکنه که دیتا رو با فشرده کردن با سرعت هزاران برابر انتقال میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور از این تستا میگیرید به ما هم بگید بدونیم:n01:
برو تو سایت Speedtest.netنقل قول:
بعد سرچ کن چه جوری میشه فیک زد:n02:
آقا رضا شما دیگه چرا شما که در جریانی که نباید از این حرف ها زدنقل قول:
گویا شما کلا اونجا هستید خوب بش بگو شماره عضویتشو بت بده خودت انجام بده واسش :n19:
محتوای مخفی:
یک سری شایعات هست گوگل داره از همین سرویس پارس افلاین استفاده میکنه و به اسم خودش داره میده نامردا نگفتن حداقل اعلام کنند اصلش از پارس افلاین بوده البته در اصل اسمش گاگول آفلاین بود بعد گفتند برای اینکه لو نریم بزاریم گوگل فایبر:n02:نقل قول:
بله البته فعلا در مرحله آزمایشی هست و فقط به اشخاص خاصی ارائه میشه این سرویس
اینم بگم که این سرویس انحصارا توسط متخصصان پارس آنلاین و برای اولین بار در دنیا طراحی شده و از مکانیزم خاصی استفاده میکنه که دیتا رو با فشرده کردن با سرعت هزاران برابر انتقال میده
دوستان یه سوال:اگه من بخوام به مخابرات بگم که بیاد خط بیرون خونمون رو برای نویز بر طرف کنه،چه سایتی می تونم شکایت یا درخواست بنویسم؟باید حضوری برم مخابرات ؟اگه میشه راهنماییم کنید.