از نرم افزارهای محاسبه ترافیک مصرفی استفاده نمیکنید؟ پیشنهاد میکنم استفاده کنید تا مصرف دقیقتون رو بدونید نه مصرفی که خیال میکنید دارید.نقل قول:
Printable View
از نرم افزارهای محاسبه ترافیک مصرفی استفاده نمیکنید؟ پیشنهاد میکنم استفاده کنید تا مصرف دقیقتون رو بدونید نه مصرفی که خیال میکنید دارید.نقل قول:
انقد صبا نت صبا نت کردین اینجا خدا زد تو کمرتون !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوري استفاده كه فقط با پي سي نيست گوشي هايي كه با وايرلس وصل ميشند رو چيكار كنيمنقل قول:
اگه گوشیتون اندرویدهنقل قول:
توی قسمت setting>data usage
هم می تونی مقدار ترافیک مصرف شده رو ببینی هم براش لیمیت بذاری هر چقدر که دوست داری مصرف کنی .
متاسفانه تهران نیستمنقل قول:
قم هستم
نقل قول:چرا نرم افزار مصرف دارم ولی بجز کامپیوتر خودم یه کامپیوتر دیگه - دو تا گوشی و یک آپید هم بهش وصل میشه کنترل همه اینا سخته :n13:نقل قول:
دوستان یه سوال:اگه من بخوام به مخابرات بگم که بیاد خط بیرون خونمون رو برای نویز بر طرف کنه،چه سایتی می تونم شکایت یا درخواست بنویسم؟باید حضوری برم مخابرات ؟اگه میشه راهنماییم کنید.
سلام میخواستم بدونم دانلود این شرکت چطوریه دوستان من صبانت بودم 7 سالی الان دیگه به فنا رفته حسابی مخصوصا با آگهی که سردرنمایندگی زده
:n09: الان میخواستم درخواست تخلیه بدم بیام پارس فقط قبلش میخوام بدونم پارس سرعت اسمی رو میده مثلا من 2 مگ بگیرم بطور متوسط شبی چند گیگ دانلود دارم با تشکر ازهمه:n16:
بستگی داره به مرکز مخابراتیتنقل قول:
کاملا مثل تخم مرغ شانسیه
ولی فک کنم سرعت اسمی رو به همه بده
ولی حداقل شبی 3 گیگ میتونی بگیری
آقا از این حرفها اینجا نزن سریع پاک میشه ها از ما به شما نصیحتنقل قول:
محتوای مخفی: