دوک که منم/از همین الآن هم اعلام میکنم باید همه به صفا حمله کنیم نتونه توی این ورلد رتبه کسب کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
دوک که منم/از همین الآن هم اعلام میکنم باید همه به صفا حمله کنیم نتونه توی این ورلد رتبه کسب کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان به سایر ایرانیهایی که میشناسن این موضوع رو خبر بدن تا همه باهم در یک زمان ثبت نام کنیم و ترایب مخصوص ایران رو تشکیل بدیم مثل Persian Hero یا یه همچین چیزی بارون و دوک و این جور چیزها هم مال کسی میشه که دارای سابقه و تجربه بیشتری نسبت به بقیه داره.
راستی و.اسپید هم فردا ساعت 2 بعد از ظهر به وقت سرور برگزار میشه.
مزایا: tribe limit 7, fast growing bonus villages, no tribe lock settings
کد:http://www.tribalwars.net/sds_rounds.php?mode=future
معمولا بزرگان تریبال خودشون ساعت ثبت نام رو مشخص میکنن و بعد به ما میگن چه زمانی سر ورلد جدید آوار بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بترکونم این ورلد و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بزنم پدر این خارجیها رو در بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
ن هم میام.
ولی نمیام تو ترایب شما :دی
من می خوام دشمنتون بشم!!!
خیلی حل میده هم ترایب ایرانی باشنا(فرامش رو فارسی می کنیم)
منتظر a3m00n باشید
ها ها ها ها
تایید میشه:7:!! دقیقا:8:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول::31: درست شد :31:نقل قول:
دستت طلا :40:نقل قول:
بهتره هرچی ایرانی میشناسین بیارینشون ... چون ممکنه ک ما درجا پر بشهنقل قول:
البته اینم بگم که فقط ایرانی ها باشیم من از خارجیا حالم به هم میخوره :2:
من نه دوک میشم نه هیچ چیز دیگه ... فقط به اون فروم مخفی دسترسی داشته باشم :27: همین
دوک هم یکی بشه که خارجکیش خیلی خوب باشه
:11: مخلص امین جونمم هستیم :11:نقل قول:
لیست به صورت زیر است :
S A M
hellbrain666
*ali*
Hossein Adeli
sarona
saeid.yavary
amin_fixfox
rootnt
کسی که جا نمونده ؟