نه منظور من این نبود که حالا دقیقا چی دانلود میکنید. سوال من اینه که این کاربرهایی که هر شب از 2 تا 7 صبح دانلود منجرشون رو کوک میکنن ... هر چی دانلود میکنن مورد استفاده داره واسشون یا اینکه الزاما دانلود میکنن هر چی گیر آوردن؟نقل قول:
Printable View
نه منظور من این نبود که حالا دقیقا چی دانلود میکنید. سوال من اینه که این کاربرهایی که هر شب از 2 تا 7 صبح دانلود منجرشون رو کوک میکنن ... هر چی دانلود میکنن مورد استفاده داره واسشون یا اینکه الزاما دانلود میکنن هر چی گیر آوردن؟نقل قول:
ایول استراتژی و پشتکارت عالی بوده. منم اگه بخوام برم صبا 12 مگ بگیرم خطم نمیکشه. باید همین کارو بکنم.نقل قول:
خودم شخصا الکی چیز نمیگیرم. هرچی احتیاجم بوده گرفتم و استفاده کردم.نقل قول:
من یکی که اره شبی حدود 8-9 گیگ فیلم دانلود میکنم در حالی که روزی شاید 1 گیگش رو نگاه کنم.و از اونجایی که هاردم 160 اخر هفته همو رو پاک میکنم.به همین راحتی:n02:نقل قول:
نهه!! :n04: آقا حروم نکن حداقل بده به یه مستحق که هارد زیاد داره ببینه :n08:نقل قول:
حالا من احمق چون حال ندارم بشینم دانلود کنم میرم از مغازه فیلم و سریال میخرم بیشتر وقتا. یه موقع یه فیلمی رو هم دلم بخواد با همون ترافیک روزانه ام دانلود میکنم :n22:
رفیق....بحث سر این نیست که هر شب باید دانلود کنم... ولی دارم ماهی 30 تومن پول میدم حدودا! ایا باید در لحظه ای که به سرعت بالا نیاز دارم در دسترسم باشه؟ پس دلیل اینکه 30 تومن بدم اصلا چیه؟!!! اینا که 256 رو هم رو 9 مگ میبندن... فرقش باید تو شبانه باشه که متاسفانه نمودار سینوسی پارس حقمو ازم گرفته.... میدونی... کاری به بقیه ارگانها ندارم.. ولی خدایی همش داریم به سمت عقب میریم... هر سال شیبش هم زیادتر میشه... قرار باشه شبانه ها برداشته بشه دیگه دایل اپ به صرف تره... نا سلامتی تو عصر تکنولوژِی غوطه وریم... ته مونده نت فیلپین و افغانستان هم به ما نمیرسه... خودرو نیست که بگیم تحریمیم.... والا اگه به پارس بود بابت نفس کشیدنمون هم باید ازشون تشکر کنیم.. شما نگاه کنید شاتل شبانه رو برداشت صبانت هم برداشت...فردا نوبت پارسه.. حالا یکی به من بگه داریم میریم جلو یا عقب؟ هزینه هر گیگ 3500 تومنه! گیگی 300 تومن هم زیاده...داداش من همه فیلم دانلود نمیکنن که من خودم برای رشتم باید دانلود داشته باشم .. هر فایل دانلودی من 5 6 گیگ هست... بله اقا استفاده میشه پس چی میشه؟ همین جوری میریزن رو هارد!؟:n04:متاسفانه ملت ما اکثرشون عقده ای هستن تو این مورد... همه میدونن که سرعت بالا پایدار نیست بخاطر همین حمله ور میشن...حق هم دارن... طرف یه تابستون بیکار میشه .. چکار کنم چکار نکنم؟ یه شهر بازی میخوام برم 200 تومن باید پیاده شم... اره... اینترنت میگیرم فیلمایی که تو یک سال ندیدمو فول اچ دی دانلود میکنم..... 6 ساله پارسم کلا 10 ساله adsl دارم... خداوکیلی تا حالا انقدر وضع نتم بد نبوده..... دیگه قابل پیش بینی نیستن... با سلام و صلوات باید دانلود رو اغاز کنم... دانلود حالا بکه کنار! یه مدته پینگ هم داغونه و حتی یاهو هم درست باز نمیشه... پینگ گوگل 400 500 میشه بعضی وقتها... و قطعی های مکرر هم که دیگه بیداد میکنه... اسکایپ قطعی وصلی داره....نقل قول:
مگه تو دنیا با اینترنت چکار میکنن؟! میرم باهاش نون میخرن ؟ یا غذاشنو گرم میکنن؟
آقا چرا داد میزنی؟؟ :n02: من با این پستت کاملا هم موافقم و نظر منم همینه. دقیقا آدم باید هر لحظه که اینترنت پر سرعت بخواد در اختیارش باشه وقتی داره پول میده، و مشکل خیلی بزرگی هم که من همیشه داشتم اینه که اگه یه شب بیدار باشم از ساعت 1:30 هی اضطراب دارم که الانه که 2 بشه و نت کاملا غیر قابل استفاده بشه. بعضی وقتا مثلا لازم دارم یه مقاله پی دی اف 30-40 مگا بایتی رو ساعت 2:30 دانلود کنم از یه سرور تقریبا ضعیت خارجی ولی باید بی خیالش بشم و تا فردا صبح صبر کنم. و به علت اینکه اینترنت نامحدود نیست (در صورتی که Home Broadband ی که Cable based باشه همه جای دنیا نا محدوده) مردم هم عقده ای میشن و ساعات رایگانو میترکونن در صورتیکه اگه همیشه نامحدود باشه شاید دانلود یه کاربر پر استفاده و بیکار ماهی30-40 گیگ هم نشه که با احتساب دانلود های شبانه همین الان خیلی کمتر هم درمیاد. تازه خیلی ها مثلا این پدر مادرهایی که فقط برای اسکایپ و وایبر اینترنت گرفتن شاید ماهی 1 گیگ هم مصرف نکنن با همون حالت نامحدودشم. منم دقیقا همینو میخوام که مثلا اگه هر ساعتی از روز مثلا دوستم بهم گفت فلان فیلمو بشین ببین، همون لحظه یا آنلاین ببینم یا دانلود کنم نه اینکه 1 شبانه روز صبر کنم تا دانلود بشه. فقط برای اینکه این اجرایی بشه باید یه کسی بیاد اینو زور کنه به این شرکت ها. چون اینا این چند ساله که دارن اینجوری فعالیت میکنن خوش بهشون گذشته و به خواست خودشون باشه میگن هر کاربر بیاد سر ماه شارژشو بده و بره اینترنت هم کلا بی خیال بشه.نقل قول:
پینگ پارس آنلاین :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت یک کاربر از شرکت گوگل فایبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انواع پلن های قابل ارائه :
اینترنت تا سقف دانلود و آپلود 5 Mbit/s + روتر وای فای ( ماهانه 25 دلار به مدت 12 ماه - ادامه سرویس رایگان + 300 دلار هزینه نصب اولیه)
اینترنت تا سقف دانلود و آپلود 1000 Mbit/s + روتر وای فای + 1 ترابایت اکانت گوگل درایو ( ماهانه 70 دلار - + صفر دلار هزینه نصب اولیه)
اینترنت تا سقف دانلود و آپلود 1000 Mbit/s + روتر وای فای + اینترنت تی وی با 150 کانال اچ دی- 1 دستگاه تی وی باکس برای دریافت برنامه ها
+ 1 دستگاه هارد 2 ترابایتی + (ماهانه 120 دلار + صفر دلار هزینه نصب اولیه)
اینا مثلا میخواستن مثل پارس آنلاین محدودیت دانلود 4 گیگ رو برای کاربرا بذارن در عرض 40 ثانیه حجم ماهانه شون تموم میشد :n01: