درود.نقل قول:
تست گذاشتم.
Printable View
درود.نقل قول:
تست گذاشتم.
چرا شاتل بی سر و صدا قیمت ها رو افزایش داده؟؟؟ این چه وضعشه، سرعت هم که واقعا مزخرف و لاکپشتیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو سایتش همون قیمت 150 تومن هست این اختلاف دو فاکتور مربوط به نوع خدمات هست فاکتور اولی خدمات نقره ای هست 150 تومنه فاکتور دوم خدمات طلایی 240 تومن زده باید زنگ بزنی درستش کنن
برای من هم این اتفاق افتاده.ظاهرا شاتل در هر سرعتی 4 نوع سرویس اضافه کرده.مثلا برای سرعت 8 مگ:نقل قول:
1-حجم 193 گیگ با دانلود شبانه
2-حجم 193 گیگ بدون دانلود شبانه
3-حجم 175 گیگ با دانلود شبانه
4-حجم 175 گیگ بدون دانلود شبانه
تو فاکتور این ماه سرویس همه مشترکین رو بدون اجازه به نوع اول یعنی با یک مقدار افزایش حجم و اضافه شدن دانلود شبانه تغییر داده.
شما باید تغییر سرویس بدید و سرویس نوع چهارم یعنی بدون افزایش حجم و بدون دانلود شبانه رو انتخاب کنید تا قیمتش مثل قبل بشه.
نقل قول:
آقا دمت گرم، من به اون طلایی نقره ایش دقت نکرده بودم. فردا صبح زنگ میزنم. نمیدونستم خدمات طلایی هم دارن!
ترافیک سرویسم یه هفته زودتر از خود از سرویس تموم شده، یه سرویس جدید گرفتم ولی شاتل میگه باید حتما ترافیک بخری نمیتونیم روزای باقیمونده سرویس فعلیتو بسوزونیم!
لعنت به شاتل، کسی راه حلی داره برا این موضوع ؟
تنها راه تغییر سرویس بوده که شما رفتی کلا یه سرویس جدید خریدی و تنها راهش خرید حجمه برای شما مگه این که باز یه هزینه بزنی برای تغییر سرویسنقل قول:
والا داداش من ماه اولمه که شاتلم با شیوه کار شرکت آشنایی نداشتم، فکر میکردم مثل بقیه شرکتا همچین امکانی داره، هر شرکتی بگی روزای باقیمونده رو برات میسوزونه بهونه ای هم نمیارن. به خاطر دو زار سود بیشتر حاظر نیستن چنین گزینه ای به پنل اضافه کنننقل قول:
یه فاکتور تمدید سرویس اومده بود اون رو تمدید کردم نمیدونستم باید تغییر سرویس رو بزنم
خدمات طلایی راه انداختن ؟ نکنه سرعت رو کم کردن که بگن طلایی سرعت واقعیه و کم نیست ؟ :دی:biggrin:
سلامنقل قول:
جالب اینجاست که اول بدون اطلاع کاربران پلن ها رو ارتقا میدن و طلب پول میکنن. بعد اگر دلشون خواست در مورد ویژگی هاش و... اطلاع رسانی میکنن. (حتا تو صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تا این لحظه اشاره ای به سرویس طلایی نشده).
تنها جایی که به اختلاف این دو سرویس اشاره شده.
فقط برای 35 گیگ ترافیک بیشتر 90 هزارتومن قیمت را بالا برده :blink:نقل قول:
احتمالن قراره صیانت نشده باشه.:biggrin: وگرنه هیچ جوره این اختلاف قیمت قابل توجیه نیست!نقل قول:
شاتل هم دیده اوضاع خر تو خره بقیه شرکتها دارن کلاهبرداری میکنن هیچ نظارتی هم که نیست اینم اومده یه حرکتی بزنهنقل قول:
کسی اینحا از 4.5g یا TD-LTE شاتل استفاده میکنه؟ چطوره اوضاعش نسبت به ایرانسل یا همراه اول؟
- سیم کارت شاتل موبایل
- اتصال از طریق مودم
- اتصال به دکل های رایتل، غرب تهران
- ساعت تست 19:21
- تقریبن نتیجه تست با سرور دبی (Du) هم همین ارقام بودش
- سرعت آپلود معمولن 9 تا 11 مگابیت هستش، ولی دانلود اغلب اوقات زیر 16 مگابیت هستش.
شاتل خودش دکل نداره از دکلهای بقیه اپراتورها استفاده میکنه برای همین قیمتهاش گرونتر هستنقل قول:
بله من استفاده میکنمنقل قول:
سیم کارت هاش قابلیت این رو داره که جایی که میرید رو همراه رایتل یا ایرانسل برید
من برای اینترنت ازش استفاده میکنم کاملا راضی هستم
تست ها
روی همراه اول
روی ایرانسل
متاسفانه چون رایتل تو منطقه ما تازه دکل زدن روی شبکه اش نت هنوز نداره ازون هم والا تست میذاشتم
آقا شما میگی سی گیگ، من بسته 4 مگ میخرم طلاییش فقط 8 گیگ اضافه داره از 75 تومن شده 120 تومن؟نقل قول:
قشنگ دوونه خونس یعنی چی؟
رفتم از پشتیبانی آنلاین شاتل پرسیدم ببینید چی برام فرستاده، واقعا دیوونه خونس! توضیاحات سرویس نقره ای هست فقط فرقش پشیبانی حضوری رایگان جای 2 بار 3 بار در ماهه! و کیفیت خدمات از 99% میشه 99.5&
:| :hmm:
نمیدونم چرا این طوره توضیحاتش انگار از روی pdf کپی کرده باشی که این طوری نوشته هاش بریزه بهم...
مخ ها و نابغه های شاتل نشستن اینبار تو اتاق فکر پشت درهای بسته کنار هم گفتن چیکار کنیم تو پاچه کنیم همون سرویس های قبلی و با یک تغییر اسم ی چوس مثقال ترافیک به سرویس اضافه کردن و چهارتا اراجیف پشتیبانی حضوری و فیلان بکنیم تو پاچه ملت بی خبر از همه چی
سرویس اینترنتی که به خط تلفن بستگی داره همه چیش همه خط هام داغونه طلایی نقره ای داره اخه حالا اونی که نمیدونه قشنگ میره تو پاچش:V25:
چیزی که برا من عجیبه اینه که چطور سرویسی که فقط بیست گیگ اضافه تر داره پنجاه شصت تومن گرونتره در حالی که این بیست گیگ ترافیک مازاد ارزونتر در میاد
برای تغییر سرویس با پشتیبانی آنلاین تماس گرفتم. تا این حد وقیح هستن که صدور پیش فاکتور رو نوعی اطلاع رسانی میدونن (در حالی که در حال حاضر هم سرویس من به صورت کاملن خودسرانه به gold تبدیل شده)
و برای بازگردوندن به حالت قبل حتمن باید تماس تلفنی بگیرم و وقتم رو برای چیزی که درخواست نکردم هدر بدم:
من که این ماه تمدید نمی کنم.
هر روز چرت تر از دیروز.
برای سرویسی که یک ساله استفاده میکنی و بدون اجازه ازت تغییرش دادن باید پول بیشتر بدی اگرم بخوای زیر بار نری یا باید با پشتیبانی انلاین کلی فک بزنی تا درستش کنن یا باید وایسی سرویس تموم بشه و فاکتور جدید بگیری با سرویس جدیدی که در اصل همون سرویس لعنتییه که یک ساله داری استفاده میکنی!
دزدی تو روز روشن کلاه برداری تو روز روشن هر دم ازین باغ خبری میرسد!
دوستان یه وی بی . n واسه ترافیک نیم بها بهم معرفی میکنید
اقا این gold با silver تفاوتش تو چیه
برنزی هم داره که اونو نوشته
ولی بخاطر 35 گیگ اینترنت بیشتر باید 90 هزار تومن پول بدم من ؟
سلام
برای تخلیه خط باید تماس بگیریم یا از پنل مای شاتل میشه؟
چقدر طول میکشه خط تخلیه بشه؟
از طریق پتل درخواست میدی فرداش تماس میگیرن علتشو میپرسن، بعد یکی دو روز طول میکشه تخلیهنقل قول:
من توی پنل کاربری همچین گزینه ای برای تخلیه خط ندیدمنقل قول:
میشه بگین کدوم قسمت؟
خدمات شاتل ==> اینترنت پرسرعت ==> درخواست ها ==> درخواست فسخنقل قول:
خب من شانس آوردم که 262 هزار تومان پول ندادم.اصلا منم فکر کردم که قیمت سرویس خودم گرون شده.به فکرم رسید ببینم کاربران چی میگن .حال بعد از خوندن کامنت ، عجب شاتل پدر سوخته بازی در آورده...
خب من شانس آوردم که 262 هزار تومان پول ندادم.اصلا منم فکر کردم که قیمت سرویس خودم گرون شده.به فکرم رسید ببینم کاربران چی میگن .حال بعد از خوندن کامنت ، عجب شاتل پدر سوخته بازی در آورده...
بسته نامحدود تا 13 ام. 35 تومن
الان شارژ کردم عالیه
دوستان این گردونه شانس که باشگاه مشتریان مشتریان یک فرصت رایگان برای جایزه می ده را امتحان کنید
به من 0.5 گیگ یک روزه داد! :mellow: باز پوچ می یومد سنگین تر از این بود
اگر امتحان کردید اینجا بنویسید چی جایزه گرفتید؟
5 گیگ 5 روزهنقل قول:
سرعت اینترنت شما هم افت پیدا کرده امروز؟ یا اینا به خاطر 140 گیگ استفاده از بسته نامحدود عیدشون زدن سرعت رو آوردن پایین؟ اول که مودم رو روشن میکنی سرعت نسبتا خوبه، یه کم که دانلود میکنی میاد روی 200، 100، 50 کیلوبایت :|
حتی سرور داخلی مثل دانلودها که اومدم ویندوز دانلود کنم این مشکل رو داره الان :|
من مشکلی ندارم. تا 200 گیگ ام استفاده کردمنقل قول:
برای من هم سرعت نسبت به روز اول خیلی پایین اومده :sad:نقل قول:
دقیقا اولش خوبه ولی بعد از مدتی همون 200 - 100 - 50 کیلوبایت !!!!! میشه
شاتل دیگه واقعا تو گرون کردن خدمات شورشو درآورده اون از سرویس های گلد با قیمت فضایی اینم از افزایش قیمت 2/5 برابری آی پی ثابت که از 10ت برده رو 25ت:thumbsdow
سلام ببخشید مزیت ای پی ثابت چیه؟ مثلا سرعتت بهتر میشه! یا چیزه دیگه ای؟ ممنون میشم ی توضیح بدید.نقل قول: