قربون معرفتت اسم نرم افزار رو بگو تا استفاده کنم.راستی قرار بود بگی چطور سرعت دانلود رو بالا ببریم:n02:نقل قول:
Printable View
قربون معرفتت اسم نرم افزار رو بگو تا استفاده کنم.راستی قرار بود بگی چطور سرعت دانلود رو بالا ببریم:n02:نقل قول:
دوستان اینجا کسی تو مخابرات آشنا نداره که ازش بپرسه آیا سرویس های نامحدود برمیگردن یا نه ؟
همینطور تکلیف ترافیک شبانه برای سرویس های حجمی چیه؟ میمونن؟ برداشته میشن ؟
خودم net wrox دارم. Bw meter هم هست.نقل قول:
فرشاد قرار بود بگه چطور سرعتش رفت بالا
Sent from my GT-I9300
سرعتش شانسی رفت بالا:n09:
من تست کردم برام تاثیری نداشت..:n29:
نقل قول:
چرا علی و سامان تو همین تاپیک ازشون بپرس.البته میگن یه چند نفر دیگه هم به جز اینا هستن.من خیلی نیست با این سایت اشنا شدم ولی از قدیمی ها شنیدم اینا کارمند مخابراتن:n10:
اگه من مدولاسون خطم رو از تو مودم تغییر بدم پینگم کمتر میشه یا نه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من که اینجا جدیدم و اینهایی که گفتید رو نمیشناسم.
شما خودت ازشون سوال نکردی؟ اطلاعی در این زمینه نداری ؟
سلام كسي هست تازه 10 مگ تمديد كرده باشه چون شنديم 10 و5 مگ شبانه حذف كردن
سامی اونی که گفتی نصب کردم
امروز مودم روشن بود اما اصلا خونه نبودم 1 کیلوبایت هم ازم کم نکرده بود
نمی دونم جریان چیه اما با nb mantior دیروز کنترل می کردم 100 مک مصرف کردم 600 مگ کم کرد
+دیشب ساعت 2 سرعتم 240 بود ریستارت کردم شد 140 الان هم تست کردم 140 بود دوباره ریستارت کردم شد 240
قضیه چیه؟
شب ها بی خیال ری استارت بشم دانلود هم نصف می شه با 120 کیلو بایت
بعضی اوقات بله... مثلا کسانی که مودم دی لینک دارن، اگر مدولاسیون رو روی G.DMT بذارن و یه سری تنظیمات انجام بدن، ممکنه کاهش پینگ حتی 100میلی ثانیه ای هم داشته باشن.نقل قول:
برای خودم بهترین و کم پکت لاس ترین مود، ADSL_2plus_AnxM هست.
احتمالا جریان گیت وی باشه...نقل قول:
البته شاید اکانتینگ شبانه اعمال میشه.
من الان روی همینی که گفتی پینگم از داخل حدود 50 و از خارج 320 هست اگه تغییر بدم پینگ داخل میاد رو 30 تا 40 ؟ چون انگار پینگ خارج به ای پی مربوط میشه نه کیفیت خط ؟نقل قول:
من نامحدود میخاااااااااااااااااااااا اااااااام
نقل قول:
آرزو بر کاربران مخابرات عیب نیست!
با اون برنامه ای که سامی داد دارم چک می کنم مصرقم 15 گم بوده 100 مگ کم کرده
پشتیبانی پاس ماناماد هم جواب نمی ده کجا زنگ بنم؟
256 نامحدود طلوع رایان لقمان . فیکس 400kbit دانلود یه مقدار هم کمتر آپلود سرعت میده . 38500 تومان
نامحدودی که ماه قبل داشتم تمام شد و دیروز رفتم و گفت سامانه جدید دیگه به نمایندگی ها هم اجازه نمیده نامحدود شارژ کنن و نیست کلا ! :n03: محدود دارم 3 روزه و هیچ استفاده ای از نت نکردم. سال 88 یا اوایل 89 بود که مخابرات اون موقع تا تعرفه 1 مگ فقط محدود داشت با شبانه بعد 2 مگ هم داشت اما فقط نامحدود و ماهی 300 تومن یا بیشتر ! بعد فکر کنم حدود 1 یا 2 سال پیش بود که سرویس های نامحدود رو اورد مثل همون 512 25 ، 1 مگ 45 و غیره ... الان دقیقا یه پله برگشتن عقب و هیچ پیشرفتی که نداشتن هیچ همون نامحدود 2 مگ 300 و خورده ای رو که به اسم تجاری میفروختن رو هم ندارن دیگه !!! پیشرفت از نوع معکوس داشته این شرکت !!! دیگه نیاز به توضیح بییشتر نیست ... :n21: شرم باد ... :n27:
دیروز صبح با مسئول بخش فروش ضحی صحبت کردم گفت دیگه نامحدود در کار نیست ! خیلی جالبه اول تابستون تخلیه کرده بودم رفتم آسیاشت بعد که دوباره نامحدود ها رو اوردن قبل از اومدن با همین آقا صحبت کردم و گفت ما از اول هم قصد نداشتیم که حذف کنیم و کوتاه مدت بود ولی قول میدیم دیگه حذف نشن دیگه حالا دیروز اینطور گفت ... بهش گفتم گفت واقعا شرمنده و کاری از دست من ساخته نیست ... :n03:
واقعا چیزی که دارم بهش فکر میکنم اینه . توی حوزه اینترنت فوق العاده عقبیم و داریم پسرفت میکنیم . اومدن 30 گیگابیت به ظرفیت کشور اضافه کردن در صورتی که باید به فکر چند هزار گیگابیت باشن . هی هم اعلام میکنن ما انقد اضافه کردیم . مثل اینه که همه دارن از تشنگی میمیرن یه نفر بیاد یه ته لیوان آب بده به همه انتظار تشکر هم داشته باشه .نقل قول:
دوست عزیز شما مطمئنی همچین سرعتی داره طلوع؟!!! منظور شما از 400کیلوبیت همون 50کیلوبایته دیگه؟؟ من آخرین بار 2سال پیش از این شرکت سرویس داشتم، اون زمان 256 روی 25-30 بود ثابت...نقل قول:
اقا این حجم خوری زیاد ربطی به مودم نداره؟
مودمم دی لینکه خودم کافیکنگش کردم
Encapsulation Mode:
باید رو llc باشه یا vc-mux?
ببینید مشکلی داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نامحدودا رو مخابرات برداشته پس چه جوری بعضی از کاربرا هنوز دارن نامحدود میخرن ؟ چه جوریه ؟ باید اشنا داشته باشیم ؟ اینجا یکی بود چند روز پیش نامحدود شارژ کرد .فکر کنم soroosh بود یادم نیست .پس اون چه جوری این کارو کرده ؟
دوست من حجم خوری چه ربطی به تنظیمات مودم داره! مگه اینکه وی پی ان روش ست کرده باشی یا داری از وی پی ان استفاده می کنینقل قول:
در ضمن شماره تلفن خوب و رندی دارید :n06:
داداش 4 روز 2.2 گیگم رفته دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه و دقیقا نمی دونم چی کار کنم
شماره تلفن هم قابلت رو نداره
پست حذف شود
مطمئنید؟نقل قول:
چرا؟
زنده باد همسایه :)) پسوردتون رو عوض کنید بعد تست کنیدنقل قول:
انتی ویروستون رو هم چک کنید اپدیت نمیشه
اپدیت ویندوز +اپدیت مروگر
اقا شما پسورد وای فایتون رو عوض کنید.بعد یکی از این نرم افزارهای کنترل ترافیک بگیرید و اگه بازم حجم خوری داشتید با مدرک شکایت کنید.نقل قول:
والا امروز ضبح از خونه زدم بیرون چک کردم شب برگشتم همون مقدار بود
یعنی همزمان با خودم استفاده می کنند؟
رفیق شما وایرلستون رمز داره؟؟؟؟ اگه دار wep یا wpa یا wapa2؟؟؟؟؟ به غیر از اعضایی که بهشون اعتماد دارین کسی دیگه ای هم از رمز وایرلستون اصلاع داشته ؟؟؟؟؟نقل قول:
اره wpa 2
خیر
(اون اپدیت ویندوز و مرورگر و... رو مگه برنامه های پهنای باند نشون نمی دن؟ از شب تا حالا برای من 70 مگ مصرف شده اما تو پنلم 500 مگ کم شده)
اون پروزه دزدیه دیگران هم کنسله چون وقتی خود ماستفاده نمی کنم چزی ازم کم نمی شه موقع استفاده خودم چند برابر کم می شه
رفیق شما با نرم افزار کنترل ترافیک حجم مصرفی تونو توی یه وقت معین مثلا 2 روز بگیرین و حجم مصرفی پنلتون.اگه مغایرت داشت به سامانه 195 شکایت کنید.گرچه اینا دستشون تا یه کاسست ولی تنها کاریه که از دستتون برمیاد.نقل قول:
12:38 1393/06/06 5686. 1546.01 7232.45
به این میگن حجم خوری 5686 دریافتی و 1546تا هم ارسالی با مجموع 7232... حالا به نظرتون من الان زنده هستم یک معجزه نیست !!!
دوستان پاس ماناماد پشتیابای نداره؟
هرچی بوع می خوره ور نمی دارن
به کجا زنگ بزنم؟
اینها همینجورین حضوری باید بری سراغشون من اگر ماناماد بودم بدون شک تخلیه میکردم از کارهای حضوری متنفرم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین الان تمدید کردم با خیال راحت تمدید کنید
ضحی
یکی از نمایندگی ها آشنا داشته باش واست شارژ میکنه نامحدود با استفاده از کارت خواننقل قول:
اصلا این حرفا نیست مصرف شارژ طبیعیه از منم یهو چند صد مگ میخوره دیشب 400مگ داشتم یهو قبل از دانلود شبانه پریدنقل قول:
فرشاد توی 4 روز 2/5 گیگ مصرف
پس اینطوری باید هر 8 روز باید 25 تومان بدم
++می گم اگر ویروس داشته باشم برنام های پهانی باند نشون می دن مصرفش رو؟
گفتم مصرفت طبیعیه برا منم همینجوره برا من 5گیگ تو 10-11روز تموم شد تازه اصلا دانلود هم نداشتمنقل قول: