سلام
الان مخابرات 2 مگ نامحدود میده؟
Printable View
سلام
الان مخابرات 2 مگ نامحدود میده؟
نه، تهش الان 512، نامجدود هست.نقل قول:
نقل قول:
دقیقا اکثر این ابزارها با محدودیت مواجه شده اند.البته فعلا با مخابرات دارن تست میکنننقل قول:
خیر،نا محدود 128،256 و 512 دارهنقل قول:
سراسریه،با ایرانسل و داتک هم همین داستان بود.نقل قول:
من داتک دارم و خدا رو شکر تا الان همه چی وصله و اوکیه...نقل قول:
نه من یک اکانت رو روی مخابرات و پارس انلاین تست کردم کاملا متفاوت بود.البته برخی ابزارها سراسری محدود هتند که خیلی وقته این اتفاق افتاده اما ابزارهای جدیدتر(حالا اسم نمیبرم :n02: ) روی مخابرات دارن تست میشن!نقل قول:
شاید بعد از تعطیلات کلا بیخیال بشوند
خوبه دیگه، خارجیها که تحریممون کردن. خودمون هم خودمونو تحریم میکنیم :|
دوستان کسی از این طرح بهار خبر داره چجوریه ؟؟ من مودمم خراب شده اگه طرحش خوبه برم روی یکی دیگه از خط ها ADSL ثبت نام کنم ... ظاهرا مودم رایگان هم میدن ..
ريالیمت 256 و 512 ماهی چنده؟ چند رو قبض میاد
قیمت 256 و 512 ماهی چنده؟ چند رو قبض میاد
256=15000نقل قول:
512=24000
هر 2 ماه یک بار روی قبض تلفن میاد مثلا اگه 256 داشته باشی 30000 تومن هر دوماه یک بار روی قبض میاد
سلام دوستان الان رو مخابرات کدوم قند شکن کار می کنه ؟برای من همشون مشکل داره:n37:
دوسنان تغییر پهنای باند از سایت محدودیت نداره ؟
مثلا من میخوام یه یک ماهی ۵۱۲ باشم دوباره برگردم ۲۵۶
هر ماه فقط یکبار :n01:نقل قول:
سرویس نامحدود 256 و 512 سرعت واقعی دانلودشون چه قدره؟
کلا راضی کننده هست؟
سلام.
دوستان شما از دوشنبه تا امروز مشکل اینترنت نداشتین.
روز ۱۲ ام که اینترنت کاملا غیر فعال بود. مثل قبل Limited نمیزد ولی سایتی رو باز نمیکرد درست حسابی. چیزی که من متوجه شدم پهنای باند بسیار کم شده. حالا دلیلش رو متوجه نشدم که مربوط به منطقه هست یا مربوط به خود مخابرات هست !!!
مخصوصاْ روز ۱۲ ام سه شنبه کسی اینجور مشکلی رو نداشته؟؟
معمولا هر کدومو تقسیم بر هشت کنی سرعت دانلودتون در میادنقل قول:
نه روز 12 ام مشکلی نبوده فقط برای من در طی روز شاید چهار پنچ دفعه قطعی اینترنت داشتم جوری ک چراغ مودمم قرمز می شده که با خاموش روشن کردن مودم درست میشد حالا دلیلش چی بوده نمی دونم ! فکر کنم برای شما هم مربوط ب منطقه تون باشهنقل قول:
مشکلات از اول عید بطور محسوس رویس هیلترشکنها احساس میشه که باعث قطعی مکرر شون میشه همه کاربران هم با این موضوع درگیر هستندنقل قول:
من 2 سال 1 مگ نامحدود استفاده میکنم، یعنی ماله من شده محدود؟ یا برای همیشه نامحدود میمنونم؟
سرعت 512 نامحدود تو بهترین و بدترین حالت رو چقدره؟!نقل قول:
اگر از اوضاع پینگشم خبر داری ممنون میشم بهم بگی
تو بهترین حالت سرعت 512 نامحدود 62 کیلو هست که میشه گفت همیشه همینه بدترین حالت هم که خیلی خیلی کم پیش میاد ممکنه هر ماه دو ساعت سرعت ضعیف بشهنقل قول:
پینگشم که بیشتر مواقع بین 15 تا 20 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماس صوتی وایبر شما هم قطع هست ؟
سراسریه فیلتر شده یا اینترنت مخابرات ه داره بازی در میاره ؟!
ایا سرعت بالای 1 مگ ماهانه ،، دانلود شبانه رایگان داره یا خیر ؟
سلام دوستان.
مخابرات دانلود شبانش رایگان؟ حداکثر مثلا با سرعت 1 مگ چقدر دانلود میکنه در ساعات رایگان؟
از چه تا چه ساعتی شب رایگان؟ ممنون
این چه وضعه اینترنته آخه این مخابرات مردم رو چی فرض کرده فقط بلدن دزدی کنن برداشتن سرعت دانلود رو تغییر ندادن بعد کلا اینترنت رو داغون کردن سرعت 2 مگه یه تماس صوتی خوب نمیشه انجام داد یه پی ام میدی تو وایبر 5 ثانیه طول میکشه بره تو یه بازی کلش ساده دم دیقه علامت ضعیف بودن اینترنت میاد من ک این پول اینترنت رو میدم راضی نیستم حرومشون
متاسفانه از روزهای اول سال اینترنت مخابرات مجددا دچار اختلال در سرعت و عدم امکان استفاده از هیترشکن و استفاده از اپلیکیشن های معروف شده. هیچ مرجعی هم برای پاسخگویی وجود ندارد.
اینترنت بیشتر شرکت ها این مشکل رو دارن.. این مشکل از بخش فیلترینگ اصلی اینترنت ایران هستش..
حتی باعث شده وایبر دچار اشتباه شده و بعضی اوقات پیغامی رو به اسمه شخص دیگری براتون بفرسته و یا اینستاگرام با مقداری اختلال باشه...
قبلا راحت میشد FACETIME کرد الان حتی مقداری به مشکل برخورده....
باید صبر کرد و دید تا کی این مشکل ادامه داره و کی حل میشه...
چون کاریش نمیشه کرد مگر اینکه از چیلتر اینا استفاده کرد....
سلام
امروز سرعت 1 مگ نامحدود من رو کردن
Line Rate - Downstream (Kbps): 879
از عمد اینکارو کردن ؟ یا واسه همه اینطوریه؟
سلام دوستان من تازه از مخابرات سرویس گرفتم و توی پنل حجم مصرفی رو اکثرا اطراف 70-80 مگ بیشتر از حجم داخل نرم افزارهای مدیریت مصرف نشون میده دلیلش چی هست؟
و الان خدا رو شکر سرویس 2 مگ طرح بهار گرفتم و داخل مودم Data Rate روی 7968 و G.DMT هست و با تبدیل به adsl2+ کلا خط میپره
و سرعت اطراف 255 هست این طبیعیه؟ چون با توجه به data rate نباید سرعت بالاتر باشه؟
سلام ،میشه توضیح بدید طرح بهار چیه ؟؟؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم و لطفا بگید از کدوم شهر هستیننقل قول:
توی طرح بهار اگه دوتا سرویس 1مگ و 2مگ 5گیگ رو یکساله به صورت پیش پرداخت یا پس پرداخت بگیرید برای سرویس 2مگ ,5گیگ و برای سرویس 1مگ , 3گیگ برای هرماه اضافه میدن و قرعه کشی هم دارهنقل قول:
دوستان لطفا به سوالات من هم جواب بدن ممنون میشم
از عمد نمی کنننقل قول:
یک عکس از صفحه اول مودمتون یا استاتوس مودم بذارید:n01:
سلام داداشــمنقل قول:
مخابرات پنل جالبی نداره
اصلا واقعیت رو نشون نمی ده !
مشکل از خودشون هست:n01:
سلام ، دوستان چندتا سوال مهم داشتم
1.بدونه مراجعه حضوری به مراکز مخابرات میشه adsl گرفت ؟ چون پارسال تماس گرفتم به مرکز گفتم با 2020 میخوام ثبت نام کنم نمیتونم حضوری بیام گفتن این شماره ها رو ول کن!حضوری بیا ؛ الان میشه غیره حضوری درخواست بدم مدارکو خودشون بیان تحویل بگیرن؟
2.تو اینترنته مخابرات میشه گذر از فیلتر استفاده کرد مثلا سیسکو یا کریو چون الان با وایمکس کریو مشکل پیدا کرده چند روزه
3.اگه غیره حضوری میشه adsl گرفت پیشنهاد میدین با تلفن ثبت نام کنم یا از طریق سایت . خیلی ممنون
کر ی و ، سیس ک و مشکل داره اینجا هم.
اوپ... یو دی... اوکیه صبح ها هم سیس ک اوکیه. البته فعلانقل قول:
با سلام
من اینترنت 256 نامحدود مخابرات منطقه 4 مرکز پیام نور دارم. مودم من هم dlink 2640u است. مدت دو هفنه است مودم خود به خود اینترنتش قطع میشه و پس از چندبار که هی انگار داره ریست میشه ارتباط وای فای موذم قطع میشه. مودمو روشن خاموش کرزم حتی از اول set up اش هم کردم ولی باز هم خود به خوذ وای فای رو قطع میکنه. لازم به دکر است که با این موذم و همین طرویس توی این 5 سال هیچ مشکلی نداشتم. اگر ممکنه راهنمایی کنید.
با تشکر
مودم رو factory reset کنید شاید درست شد اگر نشد با یه مودم دیگه تست کنیدنقل قول:
دوستان مخابرات فقط تو طرح بهارش شبانه رایگان داره؟
موندم پارس آنلاین رو کنسل کنم مخابرات بگیرم یا نه.
سلام ... دوستان اینترنت پس پرداخت 1 ساله از مخابرات دارم ... هر دوماهی قبضش میاد ... یه سوال دارم دوماهو میشه دوماه بعد پرداخت یا قطع میشه ؟ یا مثلن 6 ماه ؟