Riot به من یک Skin اه Commando Garen رایگان داد به خاطر رفتار خوب و مناسب
GG RITO :n19:
Printable View
GG RITO :n19:
آقا ساخت اکانت جدید با قبل متفاوت شده؟
REFFER می کنن به اکانت قبل؟ باید چیکار کنیم بعدش؟
آقا الان آخرین نسخه 4.21 هست ؟؟؟
به من blast zone heimerdinger رو دادن شانس نداریم ها ...
دوستان من میخوام بیام lol میخواستم بدونم که در سطح lol هست ؟؟ یکم گرافیکش فانتزیه :n04: آدمو زده نمیکنه از بازی ؟؟؟؟
کلا از دوتا بهتره ؟؟؟
راستی آخرین پچ بازی 4.21 هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
گرن که یه اسکین فری دارهنقل قول:
به من Masquerade Evelynn داده که دو سال یه بار بازی می کنم
عجبزخژ
خسته نباشی به من Eternum nocturne داد:n19:نقل قول:
کجایه این گرافیک فانتزیه دوست عزیز ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلا از هر نظر 3-4 سرو گردن از دوتا بالاتره شما اگه تونستی یه دلیل قانع کننده بیاری که دوتا با این قابل مقایسه هست من کلا لول رو کنار میذارم میام با هم دوتا بازی کنیم :n16:
بله آخرین نسخه 4.21 هستنقل قول:
ی پیشنهاد دوستانه اگه دوتا بازی میکنی همو برو ، اگه معتادش بشی ترک کردنش سخته ، گفتم که بعدا نگی نگفتی هاا
مقایسه کردن ، کار درستی نیست. هر بازی ی دنیایی داره
فقط باید بگم ی جورایی از دوتا 2 آسونتره
خوش به حالت به من دو سه روز پیش Divine Soraka دادن :n32: از این بدتر نمیشه :n34:نقل قول:
:n02: شما چون تو دوتا نوب بودی دلیل نمیشه که سختر باشه در صورتی که کاملا بر عکس هست گفتتون کاملا سرعت عمل بالا و قدرت تصمیم گیری سریعی نسبت به دوتا میتلبه میگی نه ؟ اونجا با pudge میری وسط 10 نفربا یه 6 قوی کن 3 نفرو میکشی میای بیرون اینجا با Nautlus فول تانکی میری میزنن صدا در قابلمه میدی:n40:نقل قول:
خدا بده برکت God bless u Riot همینجوری یه شبه یه اسکین 60-70 تومنی کاسب شدیم :n02::n20::n19::n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری می فهمین چه اسکینی داده یا باید چی کار کرد برا گرفتنش؟
2تا سوال
اول اینکه چه جوری بفهمیم اسکین گرفتیم یا نه؟؟؟
دوم از بین این 3تا چمپ واسه top کدوم توصیه میکنید riven..voley bear..vladmir
OMG
مرس رایوت:n12::n16:
ولی کاش pulsefire ezreal میدادی این udyr آخه چیه اه اه تو عمرم یه دفعه بازی کردم باحاش...
2سوال اولت این هستش که انگار اگر تو سالی که میگزره چت بن نشی یا ریپورت نشی بهت جایزه میدننقل قول:
تا سوال
اول اینکه چه جوری بفهمیم اسکین گرفتیم یا نه؟؟؟
دوم از بین این 3تا چمپ واسه top کدوم توصیه میکنید riven..voley bear..vladmir
سوال دومی جواب این هستش که من رایون دیدم 1 به 2 بعد دوباره 1 به 2 بعد 1 به 1 و جی جی ول پلی. یعنی به صورت غیر مستفیم 1 به 5 زد. کدوم چمپی می تونه؟
من خودم رایونم خوب نیست ولی بلد بشی حرفه ای بشی و شانس بیاری فید بشی تا دیاموند باهاش می تونی بری.
مرسی از توضحیات خوبتون :n16:
با این حساب و تحقیقاتی که کردم لول خیلی باحال تره
فقط چند تا سوال ممنون میشم جواب بدید
1. من شنیدم تو بازی قابلیت شخصی سازی ( مثلا رنگ لباس و ... رو عوض کردن ) برای هیرو ها هست درسته ؟؟؟
2. شنیدم مثل دوتا نیست که از بین 112 هیرو یکیو بخوای پیک میکنی خودت با پولت هیرو میخری درسته ؟؟؟
3. معمولا هر چند بار آپدیت براش میاد و چقدر حجم داره ؟؟؟
4. کدوم سرور برای بازی خوبه و لگ نداره ؟ اروپا آیا ؟؟؟ سرور ترکیه چی ؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید
لول خیلی خیلی باحال تره.نقل قول:
هر هفته سه شنبه ها 10 تا چمپیون مجانی میشن میتونی باحاشون بازی کنی بعد از هر بازی بهت یه مقدار ip میده که میتونی باحاش چمپیونایی که خوشت اومد رو بخری
بعضی وقتا مثلا هر یک هفته به بار آپدیت میاد که مثلا حجمش 30 mb بیشتر نیست بعضی وقتام مثلا 2 ماه میشه ولی آپدیتی نمیاد
سرور اروپا بهتره
مرسی از توضیحات تو این هفته دانلودش میکنم :n16:نقل قول:
لول خیلی خیلی باحال تره.
هر هفته سه شنبه ها 10 تا چمپیون مجانی میشن میتونی باحاشون بازی کنی بعد از هر بازی بهت یه مقدار ip میده که میتونی باحاش چمپیونایی که خوشت اومد رو بخری
بعضی وقتا مثلا هر یک هفته به بار آپدیت میاد که مثلا حجمش 30 mb بیشتر نیست بعضی وقتام مثلا 2 ماه میشه ولی آپدیتی نمیاد
سرور اروپا بهتره
البته گاهی آپدیت میاد 300 400 مگ 200 مگ
بچه ها من از 10 تا چمپ اسکین هاشون از هر کدوم یکی دوتا برام نوشته unaviable یعنی چه این اسکین ها را بهم میده؟ عایا جواب بدین پلیز
خدا بده برکت high oon ysou
به دادام uncle ryze داده
loveu riot
اینو که میدونم از کجا بفهمیم بهمون داده؟؟ خودش اعلام میکنه؟؟ من الان از کجا بفهمم بهم داده و چی داده؟؟نقل قول:
خوب میبینم که همه اسکیناشونا گرفتند و اسکینای خوبی هم داده بهتون و خوش حالم هستید بله دیگه ما اینیم این ایده از من بود تا یکم این نوب هایی که زیادی چت میکنند بفهمند به جای چت کردن باس بازی کرد
حالا ایشالله واسه امسال مثل آدم رفتار می کنند تا از اینجور چیزا بهشون برسه
جوایز زیاده فقط کافیه آدم باشید
و دوستانی هم همش پیام خصوصی میدند که یه کاریش بکنم باس بدوندند من اهل پارتی بازی نیستم شرمنده اینقدر پیام ندید
این پست اســـــــــــــتاد پاک نشه صلوات:n19:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
اســـــــــتاد خوبه که ایده هاتون رو قبل از اینکه رایوت به ما بگه نمیگی، اینجوری یهو خود رایوت به ما میگه سورپرایز میشیم :n16:
استاد دمت گرم که با رایوت کوش زد کردی تا به من اسکین 1820 تایی بدن:n31::n40::n12:
استاد ممنون، بله بله استاد اهل پارتی بازی و این حرفا نیست، من خودم winged hussar xin zhao رو داشتم بعد به من imperial xin رو دادن :n21: اما ازون جایی که استاد اصصصصصلا اهل پارتی بازی نیستن من به ایشون چیزی نگفتم، هر چند استاد اینقدر بزگ وار هستند که اگه میدونست می خوان این اسکینو به من بدن گردن اون کارکنای بخش riot رو میزد :n25: به هر حال ممنون استاد :n12:
بابا بگین از کجا بفهمیم این لامسب بهمون داده یا نه؟؟
الان می خوام وارد بازی بشم این ارور رو می ده
جالبه پسورد هم تایید می شه ولی بعد از 20 ثانیه مکث ارورو می یاد و بعد که اوکی می زنم بازی بسته می شه
جالبه تو سرو ر eune این مشکل ندارم
ولی euw این ارور هستش
دوستان پینگ من بیشتر مواقع بالای 400 هست و خیلی داره اذیتم میکنه . من تو سرور آمریکا بازی میکنم و اینترنتم هم پارس آنلاین هست .
کاری هست که واسه کاهش پینگ بکنم یا نه ؟ یا اینترنتم رو تغییر یدم ؟
اگر خیلی اینترنتت با سرور ریوت قطع باشه این میاد که بازی رو ببنده مثل دی سی تو بازی
اقا از کجا بفهمیم اسکین داده من هیچ پت بن از این طور چیرا نداشتم ولی ریوت هنوز چیزی نداده باید حد اقل ده تا اسکین داشته باشیم تا ریوت اسکین بده؟
باید یک دست بازی کنیم تو نرمال یا رنک تا بدش؟
منم پارسم پینگم بین صدو بیست تا دویستو پنجاه هست
زنگ بزن پارس انلاین بگو نه مگ رو تغییر بدن به بازی با احتمال نود درصد درست می شه. ( سرعت دانلودت پایین میاد )
واسه گرقتن اسکین :
1. بن نشده باشی
2. حداقل level6 باشی
3. باید حداقل در مجموع 10 تا اسکین واسه چمپیون هات وجود داشته باشه که unlock نکردی .
دوستان یادگیری بازی چقدر میتونه طول بکشه ؟؟ ( برای من که 5 سال دوتا بازی کردم و تسلط کامل به هیرو ها و آیتم ها دارم ) :n01:
خیلی طول می کشه
باید نزدیک صدو بیستا هیرو بدونی اسپلاش چین و ... که خیلی طول می کشه
اگر منظورت اشناییه که بازیت مثل بازی کنای سیلور بشه حدود یک سال بیشتر
اشناییت که بتونی بازی کنی پونزده روز کمتر
فردا آپدیت برای پچ 5.1 میاد .
چیزایی که تو پچ جدید میاد :
وای نه !! یعنی چند مگ دانلود داره ؟؟؟؟؟؟ :n38:نقل قول:
بین 200 تا 350 مگ متغییره ؛ قبل از اومدن پچ حجمش مشخص نمیشه و فقط موقع دانلود میشه فهمید.
من دلم خوش بود دارم آخرین نسخه بازی رو میگیرم ولی مهم نیس دانلود میکنیم :n02: پنجشنبه دیگه بازی به دستم میرسه !!! :n05:نقل قول:
دوست عزیز شما باید به فکر تغیر سرور باشی عمرا بتونی از ایران تو سرور آمریکا با پینگ خوب بازی کنی :n40:نقل قول:
وقتی بازی برات اومد بالا خودش یه پیام می یاره وسط صفحه و اسم اسکین آزاد شده در تیتر موضوع هست و یه سری توضیحات زیرش..
خیلی عجله نکن برا من هم تا امروز نداده بود چن ساعتی هست یه اسکین از جکس داده