نقل قول:موقعی که میخوام vpi vci ایی که isp داده ر سیو کنم این ارورو میده :نقل قول:
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI !
Printable View
نقل قول:موقعی که میخوام vpi vci ایی که isp داده ر سیو کنم این ارورو میده :نقل قول:
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI !
مشکل شما رو دقیق نمی دونم چیهنقل قول:
پشتیبانی پیگیری کنید
مودم دیگه امتجان کنید
این راه حل ها به فکر من رسید
شما اخیرا نرم افزار دیواره آتش یا همون فایروال نصب نکرید؟نقل قول:
سلام
متوجه نميشم.
به تنظیمات ویندوز دست نزدید؟
گزینه ی تو مودم تغییر ندادی؟نقل قول:
آقایون بنده هم یک مشکل دیگه دارم
اینکه
مودمم اینترنت دارهه و وایرلسم هم روشنه
اما وقتی با وایرلس کانکت میشم بعد چند ثانیه مودم غیر فعال میشه !!!!
مشکل از کجاست
بعد غیرفعال شده فقط چراغ مودم با وای فای روشن میمونه اما گوشی وای فای رو قطع میکنه تا خاموش روشن هم نکنم پیداش نمیکنه
مشکل چیه توروخدا راهنمایی کنید بدجور اعصابم خورد کرده
ممنون@
با مودم دیگه امتحان کردم.مشکلی نیست و کار می کنه.این مودم هم مشکلش اینه که موقعی که vpi/vci سیو میشه این ارورو میده وگرنه الان در عمل من از طریق کانکشن broadband با همین مودم تونستم وصل بشم!
پشتیانی هم زنگ زدم چیزی نمی دونن!!
سلامنقل قول:
دوست عزيزم مارك و مدل دقيق مودمتون رو بگيد .
شما اخیرا نرم افزار دیواره آتش یا همون فایروال نصب نکرید؟
به تنظیمات ویندوز دست نزدید؟
گزینه ی تو مودم تغییر ندادی؟[/QUOTE]
سلام
هيچ كاري نكردم .ديواره آتش رو هم كه ميخوام غير فعال كنم نميشه .
سلامنقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنید...
سلامنقل قول:
دوست عزيزم تيك اون گزينه اول يعني Enable Fullcone NAT رو بزنيد .
سلامنقل قول:
هيچ كاري نكردم .ديواره آتش رو هم كه ميخوام غير فعال كنم نميشه .[/QUOTE]
به نظر خودتون ویروس نیست؟
یا اشکلات نرم افزاری؟
دوستان من میخوام از طریق wifi لپ تاپ و به وسیله کانکشن بریدج وصل بشم
چه طوری میشه که بشه؟
یعنی خودکار وصل نشه؛ برای هر بار اتصال یوزر پس رو من وارد کنم و بعد از طریق wifi وصل بشه
باید مودم را pppoe کانفیگ کنیدنقل قول:
یعنی نمیشه؟نقل قول:
نمیتونم با یوزر پسی که خودم میخوام وصل بشم؟
ببین من میخوام با یه مودم و دو تا کانکشن مختلف وصل بشم
اگه مودم رو رو بریدج بذارم سیستم که با کابل وصله مشکل ندارم کانکشن می سازم وصل میشم
حالا با لپ تاپ و wifi چه طوری وصل بشم؟
حالا اگه مودم pppoe باشه که نمیتونم یوزر پسوردی که خودم میخوام (که با اونی که مودم رو کانفیگ کردم فزق داره) رو وارد کنم
نه نمیشهنقل قول:
هر دفعه باید بری یوزر و پسورد را از توی مودم تغییر بدی
یه مودم دست دوم خریدم 8951 تی پی لینک یوزر روی بریج تنظیم بوده الان نیم دونم از کجا باید حالت بردج رو برم تغیییر بدم؟ اینم عکس مسیر رو درست رفتم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا قسمت اخری را تغییر بده pppoeنقل قول:
به نظر خودتون ویروس نیست؟نقل قول:
یا اشکلات نرم افزاری؟[/QUOTE]
سلام
والله چيزي به ذهنم نميرسه .دوستان اگر راهي به ذهنشون ميرسه راهنمايي كنند.
دوستان من میخام تازه adsl بگیرم و تازه کارم در این مورد
-زمانی که روی خط مورد نظر سرویس درخاستی فعال شد ،باید مودم هم بدم کانفیگش کنن برا من یا نه صرفا نصب درایور مودم برام کافیه و خودم میتونم این کارو بکنم؟
درود
دوست گرامی؛ شما از هر شرکتی که درخواست سرویس اینترنت پرسرعت بدهید؛ آنها وظیفه دارند برایتان این تنظیمات را انجام بدهند به رایگان!
حتما باهاشون تماس بگیرید که برای تنظیمات مودم و راه اندازی اینترنت در رایانه شما یک تن دستیار بفرستند
سپاس
اگر دوست داری خودت نصب کنی می تونی دفترچه مودم رو بخونی یا آموزش هاش تو اینترنتنقل قول:
vpi و vci رو از پشتیبانی بگیر اگرم حوصله نداری به تاپیک مربوط به شرکتت برو اونجا از بچه ها بپرس
مشکلی داشتی پست بزن راهنمایی می کنیم
اگر قصد داری کانفینگ کنی بگو تا راهنماییت کنم
من یه مودم Adsl دارم که رو ppoe تنظیم و خروجی lan و usb داره و بی هیج مشکلی خروجی usb به کامپیوترم وصله
چون وایرلس نداشتم TL-wr542gبابامو برداشتم ریستش کردم و خروجی lan مودم رو به یکی از lanهای (wan نه!) این اکسس پوینت وصل کردم
با تبلت وایرلس داخل تنظیماتش شدم 192.168.1.1 رو 192.168.1.2 کردم ( وقتی 192.168.1.100 میذاشتم انگار نمی تونست به این وایرلس وصل شه و انگار تو همون مرحله ip optaining باقی می موند)
ولی اینترنت برقرار نشد. DHCP رو روی AccessPoint Router خاموش کردم بازم توفیری نداشت..
مشکل کار کجاس؟ ایا باید تو مودمم هم چیزی رو تغییر بدم؟ به Wanورودی هم وصل کردم اتفاقی نیوفتاد
چرا به wan نزدی؟نقل قول:
به اونم زدم کار نکرد..حالتهای مختلفو امتحان کردم قبلن بابام از این اکسس برا از این اینترنت وایرلسا که انتنش رو پشت بوم استفاده می کرد اون کسی که براش تنظیم کرد گفت سرعت lan بلالاترهنقل قول:
کلا قاطی داره...احساس می کنم وقتی وصل میکنم کانکشن usb هم دچار مشکل میشه یجای کار می لنگه انگار مثلا تو ip ih ....
به اونم زدم کار نکرد..حالتهای مختلفو امتحان کردم قبلن بابام از این اکسس برا از این اینترنت وایرلسا که انتنش رو پشت بوم استفاده می کرد اون کسی که براش تنظیم کرد گفت سرعت lan بلالاترهنقل قول:
کلا قاطی داره...احساس می کنم وقتی وصل میکنم کانکشن usb هم دچار مشکل میشه یجای کار می لنگه انگار مثلا تو ip ih ....
دوست عزیز شما با خارج کردن مودم اصلی خودتون از حالت Dhcp مشکلتون رفع میشه. امکان نداره مودم اصلی رو حالت dhcp باشه و بتونه اجزای حالت غیر dhcp رو پیدا کنه.نقل قول:
اصلا فلسفه هنگ و ترای رو ابتین ایپی ادرس. یعنی :تو محدوده هم نبودن.
یا همه dhcp فعال یا همه رنج دستی وارد کنید.
Sent from my GT-N7100
وقتی DHCP رو جفتشونم فعال بود جواب نگرفتم
میشه فرضو بر این بزارین که جفتشونو من ریست کنم بعد بگین قدم به قدم چه کنم؟ (کلا اینطور کاری نباید سخت باشه؟))
من در حال حاضر خودم یک اکسس پوینت دارم که به مودم adsl وصلهنقل قول:
کار خاصی هم نکردم
ای پی اکسس پوینت رو تغییر دادم و به صورت اتوماتیک اکسس پوینت ip گرفت
به همین راحتی
برای دوستانی که شاید بخوان همچین کاری انجام بدن:نقل قول:
مودم رو روی بریدج میذاریم و wireless فعال
رو لپ تاپ یه کانکشن pppoe با یوزر پس مورد نظر میسازیم
حالا کافیه wifi رو روشن کنیم و به مودم وصل بشیم (فعلا اینترنتی نداریم)
و در ادامه با اون کانکشنی که ساختیم به اینترنت وصل میشیم و حالش رو میبریم:n02:
عرض ادب
دوستان من یک مودم وایرلس میکرونت sp3367ml دارم ولی یاد ندارم کانفیگش کنم
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون
با سلام خدمت دوستان، امروز یک مودم دی لینک 2730 خریدم، بعد کانفیگش کردم، با لپتاپ هم از طریق وایرلس به اینترنت وصل شدم، اما با گوشی نتونستم، الان هم نمیتونم با لپتاپ وصل شم، یعنی وصل میشه، ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه، ممنون میشم دوستان کمکم کنند.
میشه لطف کنین رنج ip رو تو DHCP هم واسه روتر هم مودم بزارین؟نقل قول:
من الان ip مودمو 199.168.1.1 گذاشتم و روتر رو 199.168.1.2 رنج ip جفتشونم یکیه...
در ضمن وقتی با تبلت به روتر وصل میشم میگه wan is disconnected ولی کابلش وصله به مودم
سلامنقل قول:
تو مودم برای استفاده از وایرلس باید ppoe باشه یا از برنامه اتصال به حالت بریج Ppoe2bridge.apkاندروید برای اندروید و. استفاده کنید
پس نتیجه
Ppoe تنظیم کنید مشکل برطرف میشه
Sent from my GT-N7100
باسلام خدمت دوستان
من میخوام مودم رو عوض کنم
اولا که این مودم که الان دارم مدل زایکسل معمولیه(یه پورت لن فقط داره)
بعد اگه بخوام مدل جدید بگیرم (تی پی لینک دی لینک و... )مشکلی پیش نمیاد؟ یهنی مثلا ساپورت نکنه و... یا اینکه حتما زایکسل باید باشه؟
دوما باید اینو به خود شاتل اطلاع بدم چون شنیدم مک آدرس (یا یه همچین چیزی) از مودم رو ثبت میکنن اگه مودم عوض بشه کار نمیکنه درسته؟
کلا اگه بخوام مودم رو عوض کتم چیکار باید بکنم؟ باتشکر
سلام من بعد از این که روترم کانفیگ می کنم دیگه نمیتونم با زدن 192.168.1.1 وارد تنظیماتش بشم و باید حتما ریستش کنم
مدلشم tenda D820R میشه راه نمایی کنید :n01:
من بعد از جستحوی فراوان متوجعه شدم خروجی lan مودمم خرابه...و هی قطع وصل میشه..واسه همین فقط از خروجی usb مودم می تونم استفاده کنم..اونم که نمیشه وصل کرد به اکسس پوینتم...وصلش کردم به pc و الان pc اینترنت دارم.. حالا چطور میتونم با توجه به اینکه pc یه کارت شبکه داره..اینترنت pc رو به اکسس پوینت منتقل کنم تا از wifi بتونم استقاده کنم؟نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
شما اگه بتونی یه مودم از کسی قرض بگیری و تست کنی بهتره
طریقه ی کانفیگ هم که تو این فروم و اینترنت فراوونه
کسی نبود؟ واقعا به مشکل بر خوردم:n30:نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
مشکل کانفیگ و.. نیست
مشکل اصلی همینه که میخوام ببینم کسی این کارو کرده یا نه؟
کسی دیگه ای نیست که ازش قرض بگیرم
یعنی الان کسی نمیدونه اگه مودممو عوض کنم نیاز به تغییر مک آدرس و.. هست یانه؟
من وایمکس دارم حالا میخام adsl بخرم
یه مودم بهم معرفی کنید فقط میخام یه کامپیوتر را بهش وصل کنم ؟
لپ تاپ مودم داره یا نه؟ اگر داره از چه نوعیه؟
شما مودم رو عوض کردی می تونی با پشتیبانی تماس بگیرینقل قول:
فکر کنم بتونن مک رو ازاد کنن و جدید رو ببندن
یعنی چی؟نقل قول:
ای پی رو تغییر می دی؟
من مودم TP-link TD 8811 رو پیشنهاد می دمنقل قول:
خودم دارم
مدل های دیگه هم هست
ولی الان یکمدت هست که نرم افزارش کند شده سرعتش خوبه
نمی دونم فکر کنم باید آپدیتش کنم
سلام.مودم من tp link TD-W8951ND هست.یه چراغ ودکمه به نامWPS است میخاستم بدونم دقیقا به چه کاری میاد توی ویکی هم سرچ کردم ولی دقیق نفهمیدم:n02: چیه!
نه دوست عزیز نمی تونم وارد تنظیمات مودمم بشم ! تا تغییراتی درون مودم بدم باید چه کار کنم؟:n13:
منظورم بازدن ip مودم (192.168.1.1) نمی تونم وارد شم.