سلام مشکلو فهمیدم هنوز مخابرات منطقمون وصلش نکرده. امروز مخابرات رفتم گفتش هنوز بسته نشده. ممنون از جوابتوننقل قول:
Printable View
سلام مشکلو فهمیدم هنوز مخابرات منطقمون وصلش نکرده. امروز مخابرات رفتم گفتش هنوز بسته نشده. ممنون از جوابتوننقل قول:
سلام بچه ها توی کانفیگ مودم. MTU باید چند باشه اندیشه پورت مخابرات؟؟؟
بستگی به خودت داره مخابرات بگیر نامحدود . یا حجمی شبانه بزن دانلود
نقل قول:
1480 معمولا مناسبتره . دیفالت 1492 هستش
نقل قول:
بچه ها من الان دوماهی هست که وضعیت اینترنم داغونه تو گوگل که میزنم سرچ کنه 10 دقیقه بعدش میاد تو جی میل که دیگه هیچی کلا تو باز کردن سایتا خیلی داغون شده زنگ زدم میگن مشکل سراسریه اینم که گوگل و جی میل رو باز نمیکنه به خاطر ف- ی لترینگ هستآیا راست میگن؟ ب:n13:عدشم گفتم سرعت دانلود چرا پایینه گفت مثلاچنده گفتم 20 تو جواب برگشته میگه تازه بالا هم هست!!! والا دوست من تو سرکوچه همین 128 نامحدود رو داره سرعتش دوروبر 30 هم میرسه به نظرتون چی کار کنم برم یه شرکت دیگه قرارداد ببندم؟
512 نامحدود رو پرسیدم از پشتیبانی گفت رو60هست یعنی حداکثرش این سرعت هست یا امکان داره بیشترباشه...
من که مشکلی ندارمنقل قول:
بچه ها من الان دوماهی هست که وضعیت اینترنم داغونه تو گوگل که میزنم سرچ کنه 10 دقیقه بعدش میاد تو جی میل که دیگه هیچی کلا تو باز کردن سایتا خیلی داغون شده زنگ زدم میگن مشکل سراسری
آره, بعضی از بچه ها این مشکل رو داشتن و تو سایت ها هم گفته شده بود. ولی من, نه همچین مشکلی ندارمنقل قول:
اینم که گوگل و جی میل رو باز نمیکنه به خاطر ف- ی لترینگ هستآیا راست میگن؟
سرعت منم 30 هست (128 نامحدود اندیشه مرکز 8)نقل قول:
بعدشم گفتم سرعت دانلود چرا پایینه گفت مثلاچنده گفتم 20 تو جواب برگشته میگه تازه بالا هم هست!!! والا دوست من تو سرکوچه همین 128 نامحدود رو داره سرعتش دوروبر 30 هم میرس
وقتی سرعت کسی که نزدیک شماست, با شما فرق میکنه. فکر کنم مشکل از چیز دیگه ای باشهنقل قول:
به نظرتون چی کار کنم برم یه شرکت دیگه قرارداد ببندم؟
نقل قول:نقل قول:
میشه مگه چنین چیزی!!!
شما میگی لینکت روشن بوده
اونوقت مخابرات میگه وصلشض نکرده !!!
لینک وقتی ثابت بشه یعنی کار مخابراتی انجام شده
PPP روشن نمیشه تا وقتی که تنظیمات نرم افزاری رو انجام ندی
اره دیگه کاریه که شده خودمم تعجب کردم. ولی رفتم مخابرات گفتش تازه همین امروز از اندیشه برامون فرستادن. ولی من نمیدونم چرا اندیشه میگفت وصله مشکلی نداره.؟!!!نقل قول:
512 نامحدود اندیشه سرعت 70-80 ولی ماشاءاله قربونش برم شارژ ماهیانه اش پول 5-6 تا ماهی سفیده:n27:
512 نامحدود اندیشه قیمتش بالاستنقل قول:
512 نامحدود که 2020 ارائه میده قیمتش 24 تومان هست
این 2020 کسی راهنمایی نکرد چی هست و آدرس سایتش چیه ؟ میشه یک توضیحی بدید ؟:n01:نقل قول:
شما برو اینجا تو سایتش ثبت نام کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پولشو آنلاین واریز کن
میانگین 5 روز بعدش میان نصب میکنن
هر سرعتی هم که بخوای موقع ثبت نام اینترنتی تو فرم انتخاب کن
تموم شد :n02:
۲۰۲۰ همون سرویس مخابرات ADSL هستش که طریقه ثبتنامش از همین شماره تلفن ۲۰۲۰ صورت میگیره!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ممنون دوستان ... حالا مهمترین چیز میمونه ... سرعتش چه جوره ؟
کسی میدونه سرعت دانلود اینترنت 256 مخابرات (2020) چنده :n13: بعدش من کارت دانش جویی از این چیزا ندارم به من بالاتر از 128 میدن :n27:
از همه این شرکت های مذخرف بهترهنقل قول:
سرعت 2 مگ اونطوری که میگن حدود 250 هست
اینترنتی داری فرم رو پر میکنی هرچی دوست داری ثبت نام کن میان واست میبندننقل قول:
128 نامحدود اندیشه سبز خزر
اکانت 3 روزه رایگان :
دوستان که نت مخابرات دارن ، کسی با سا*کس (پرو*کسی ** فایر ) مشکل نداره؟ میدونم که پورتای وی*پی*ان رو برای همیشه بستن ولی سا*کس کار میکرد اما الان یه روزه مال من قطع شده ، شما هم همچین مشکلی با سا**کس دارین؟:n21:
چیز پی ان رو که مدتیه بستننقل قول:
تو سایتها سرچ کنی خبرش میاد
س ا ک س هم کار میکنه فقط فیس بوک رو باز نمیکنه
مشکلی نداره
احتمالا مخابرات خالی بسته چون نمیشه که خط رانژه بشه ولی شرکت چیزی نفرستاده باشه :n02:نقل قول:
FB هم باز میشه، تو ------ فایر، این قسمت:نقل قول:
س ا ک س هم کار میکنه فقط فیس بوک رو باز نمیکنه
Profile > Name resolution
تیک گزینه اول رو بردارین و تیک گزینه دوم رو بزارین! تنظیمات مرورگر هم که دیگه احتمالا میدونین.
----------
فقط خلاصه کسی نگفت سرعت 512 نامحدود 2020 چنده؟
امروز وصل شد .نقل قول:
چرا اینقد بین مخابرات و اندیشه تفاوت قیمته؟
اندیشه 512 نامحدود 145000
مخابرات 24000
خواهشا هر کی سرویس مخابرات داره یه تست سرعت بزاره، اگه از اندیشه بهتره ما هم نقل مکان کنیم
برای مخابرات 1 به 10 هستنقل قول:
دوستان سلام ساعت ویندوز یک ساعت رفته جلو من باید توساعات رایگان 1 تا 7 چیکار کنم. ساعت 2 باید برم چون من ساعتو دوباره اوردم 1 ساعت عقب.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:n28:
نوشته 1 به 10 هست اما سرعت 512 مخابرات همون سرعت واقعی هست. که میشه 60نقل قول:
واسه منم ساعت ویندوز جلو رفته
مگه نباید از اول فروردین میشد؟
256 نامحدود اندیشه سبز خزر (خارج از رشت)نقل قول:
بله درسته اشتباه دیدم عذر میخوام!نقل قول:
خیلی جالبه من دارم بابت 256 نامحدود ماهی 28 تومن میدم. سرعت دانلودش تو بهترین حالت 25 ـه اون برای چند لحظه بعد دوباره میاد روی 15-20 ، اون هم با کلی time out . درحالی که مخابرات داره 512 نامحدود رو با قیمت 24-25 تومن میده بعد سرعت دانلودش 60 ـه! یعنی تقریبا 3 برابر من
سلام درسته نوشته 1 به 10 ولی در واقعیت 1 به 10 نیست همون سرعت واقعی هست.نقل قول:
دوستان سرعت مخابرات در مرکز 6 چطوریه ؟
نقل قول:با همون ساعت عادی دانلود کنیدنقل قول:
من دیشب از همون ساعت 1 تا 7 دانلود کردم
یعنی با همون ساعت رسمی 1 تا 7
آقا یعنی با همین ساعت خونمون که یک ساعت جلو نرفته دیگه. اره؟؟؟؟؟؟؟ بعد اینکه اول فروردین 1 ساعت رفت جلو تکلیف چیه.؟؟؟ با سپاس بی اندازه.نقل قول:
شما فعلا با همون ساعت خونتون دانلود کن :n16::n12:نقل قول:
بعد عید خدا بزرگه یه کاری میکنیم
شما بزار عید بشه :n02:
فردا شاید 512 بگیرم ببینم چحوریه ...نقل قول:
تست میزارم اینجا .
اولا تبریک میگم بالاخره اینترنتت وصل شد :n02::n16:نقل قول:
دوما شما بر اساس ساعت رسمی کشور باید کار کنی دیگه
یادمه چند سال سال پیش یه بار برای اندیشه این اتفاق افتاده بود ، یعنی ساعت تغییر کرده بود اما سیستمشون تغییر نکرده بود و همین باعث شده بود یه ساعت زودتر ما اینترنت نا محدود داشته باشیم
اما عید سال پیش دقیقا بر اساس ساعت رسمی کشور تغییر کرد
بله خوشبختانه وصل شد پیشاپیش عید شما هم مبارک. از سرعتشم راضیم اندیشه پورت مخابرات 128 محدود تو ساعات عادی 105 تا تو ساعات شبانه هم تست نکردم . تست کردم میگم.نقل قول:
سلام دوستان و من یه مشکلی داشتم که اینترنتم همش قطع میشد (هر 5 دقیقه ) اینجا هم مطرح کردم و یکی از دوستان گفتن SRN رو ببین چنده دیدم 19 . 10 هست حالا پی سی رو بردم توی حال و اونجا وصل کردم SRN روی 36 . 34 قرار داره و قطعی هم ندارم .
مشکل از سیمه ؟
میخواستم مودم رو توی حال برارم ولی دیدم سیم لن اجازه ی این کار رو بهم نمیده .
چه کاری میتونم انجام بدم ؟
مودمم وایرلس داره . قطعه ای وجود نداره که بشه وایرلس رو واسه پی سی هم استفاده کرد ؟
کابل لن 5 متری یا 10 متری دارن ؟ بگیرم؟
راستش حال سیم و سیم بازی نداشتم . شاید سیم بگیرم بازم سیم ها مشکل داشته باشن .
راه حل چیه ؟