سلام ,به احتمال زیاد هنوز وارد نشده
با نمایندگی فوجی در تهران تماس بگیرید زودتر به نتیجه میرسید.
سلامت باشید
سلام ,به احتمال زیاد هنوز وارد نشده
با نمایندگی فوجی در تهران تماس بگیرید زودتر به نتیجه میرسید.
سلامت باشید
دوستان یه دوربین خوب میخوام تا 1 تومن
میخوام فیلمبرداریش عالی باشه واسه لرزششم سیستم خوب و کارآمدی روش باشه
سلام
چون فیلمبرداری براتون اهمیت داره پاناسونیک lx7 هم عکس و هم فیلمبرداری با کیفیتی داره ولی از بودجه مورد نظر شما گرونتر در میاد .تا سقف 1ت هم سونی hx20 پیشنهاد میشه.
اگه رو لرزش خیلی حساسید حتما یه سه پایه هم تهیه کنید.
روی نیکون و کنن حسابی نکنم ؟؟نقل قول:
نیکون تو کامپکت ها زیاد خوب کار نکرده بیشتر حرفه ای های عالی میزنه
اما تو کنن میتونی از سری جی انتخاب کنی مثل g12 / g15 اما یه نمه گرونتر در میاد
پاناسونیک خیلی خوبه که معرفی شده
دوستان ببخشيد ميدونم اينجا جاش نيست ولي تاپيكه ديگه ايي در اين رابطه نديدم
الان بهترين كارت حافظه ي SDHC مناسب براي كامپكت ها و شبه حرفه ايي ها ماله چه ماركيه؟
مثلا ultra هاي sandisk با سرعت ٣٠مگ بر ثانيه مناسبه؟ يا زياده؟
يه سوال ديگه هم دارم:
من معمولا عكس كه ميگيرم ميام خونه همشو ميريزم رو پي سي و كارت رو فرمت ميكنم. با اين حال ٨گيگ واسم مناسبه يا كمه؟
این مدل سونی که دوستمون معرفی کرد خیلی چشممو گرفتهنقل قول:
مشخصاتی که داره عالیه
از دوستان کسی سونی x20v رو امتحان کرده ببینه چجوریه
پاناسونیکی که دوستمون گفت مشخصات خیلی پایین تری نسبت به سونی داره
از canon تا 1تsx280 هست و اون دو مدلی که دوستمون معرفی کرده برای بالای 1ت ولی چون براتون فیلمبرداری اهمیت بیشتری داره پاناسونیک وسونی عملکرد بهتری دارندنقل قول:
Hx20 مشخصات بالاتری نسبت به lx7داره?نقل قول:
نه عزیز دل اگه به mp میسنجی که پستای اخیر رو یه نگاهی بندازی متوجه میشی که اصلا عیار سنجش نمیباشد ومهم نیست.lx7در رده ی بالاتر نسبت به hx20 قرار داره وبغیر از فلاش ضعیفش که در صورت زیاد بودن اشخاص ممکنه چشمها قرمز بیفته ,بقیه ی ویژگیهاش بالاتر ازhx20.
Hx20 هم مدل جدیدتری بنام hx50 داره که مطمین نبستم تو ایران موجوده یا خیر.
سلام بهترینهای مموری sandisc,patriot هستند adataهم خوبه با کلاس10 .حتمااز یه جای معتبر و با هلوگرام بگیر چون تقریبا تمام مارکهای مموری کارت تقلبی هم دارند جالب اینجاست که تقلبیاشونم خوب کار میکنند.نقل قول:
در مورد مقدار کارت حافظه بگم که به فرمت عکس بستگی داره و اگر jpeg باشه 8g خوبه ,البته با این کاریکه شما میکنید 4g هم کافیه.:n06:
نقل قول:
دوستان ادرس نمایندگی سونی در مشهد را میخام
بگید
دوستان نظرتون در مورد sl1000وs8200فوجی فیلم چیه حدود قیمتشم بگید
سلام.
تا بودجه 900 چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟
بیشتر برای کاربرد خونگی میخوام.
ممنون اگه سریع جواب بدید :)
صفحه قبل رو ببینیدنقل قول:
sx280
sx260
سلام دوستان
میخوام یه دوربین عکاسی از خارج از کشور بگیرم
حدود 400$ دلار هم بودجه دارم
بیشتر هم کیفیت عکاسی برام مهمه
جمع و جور بودن هم خیلی مهم نیست برام
خودم به این مدلها برخوردم
sony DSCH X200VB
Canon SX50HS
لطفا راهنماییم کنید.
نه خوب دوستم فقط مگاپیکسلش نیست کهنقل قول:
این مقایسه رو ببین اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرسش digikala
علاوه بر تعیین میزان بودجه فاکتور مهم دیگر خرید هر چیزی کاربری اونهنقل قول:
برای چه کاری میخواید استفاده کنید؟
زوم بالا براتون مهمه؟
یا کیفیت عکس؟
و یا....؟
دوربین خونوادگی قراره باشه؟
با تشکر از جوابتوننقل قول:
بله دوربین خانوادگی قراره باشه
زوم بالا برام مهم نیست
میخوام اگر شخص غیر حرفه ای هم باشه بتونه باهاش عکس های خوبی بگیره
بیشتر از هم کیفیت عکس برداری برام مهمه
به نظر من سری جی کنن خوبه با این قیمتنقل قول:
g15 / g12 و اگه شد g1x که عالیه
باز دوستان دیگه بیان نظر بدن بهتره
سلام دوستان چند سوال در مورد دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز این دوربینو میخواستم بخرم ولی اونو با دو قیمت مختلف میفروختن
خیلی جاها این مدل رو به نام چینی بین 420 تا 460 میفروختن ولی در بعضی از مغازه ها هم به عنوان ساخت ژاپن و به قیمت 620 میدادن هر دو تا هم گارانتی داشتن ولی مال شرکتهای مختلف بود
آیا واقعا این ساخت چین یا ژاپن بودن حقیقت داره ؟ و اگه حقیقت داره آیا از لحاظ کیفیت فرقی با هم دارند ؟ یعنی مدل ژاپنی ارزش پرداخت یک ونیم برابری رو داره ؟
و در آخر اینکه آیا این مدل تو این رنج قیمتی دوربین خوبیه ؟ در تئوری که مشخصات خوبی براش نوشته شده .
سلامنقل قول:
منم یه سرچی زدم بنظر دوربین خوبیه و نسبت به پولی که میدین عالیه,بله ساخت ژاپن با نام ixy معرفی وتنها برای فروش در این کشور تولید میشه از نظر کیفیت و کارایی فرقی در حد 1.5برابر نداره الان apple هم تو چین تولید میشه و جای نگرانی نیست .
سلامت باشید
برادر جان در مورد مشهد اطلاعاتی ندارم ,میتونید به سایتشون مراجعه و تلفن نمایندگی ها رو پیدا کنید در نهایت با تماس با نمایندگی تهران اطلاعات مورد نظرتون رو جویا شوید.:n01:نقل قول:
Digikala خودش زده بزودی پس امتیاز کاربران یعنی کشکنقل قول:
Lx7هم در سایز سنسور و هم در سرعت و دیافراگم لنز که دو عنصر کلیدی در خروجی یک عکس هستند بالاتره .میمونه زوم بالا 3dو.. که برای کاربر خونگی استفاده ای ندا رن البته lx7عکس raw هم داره که اینم برای کاربر عادی کارایی چندانی نداره .
Hx20 هم واسه خودش دوربینیه و برای شما که کاربر خونگی با ارجحیت فیلمبرداری هستید عالیه.
موفق باشید
با بودجه شما g15بهترینه و فراتر از چیزی هست که از یک دوربین خوب انتظار دارید.نقل قول:
سلامت باشید
سلامنقل قول:
هر دو بنظر دوربینای خوبی میان sl1000 با تخفیفی که خورده حدود315 دلار و8200 با تخفیف حدود 250 دلار البته تو ایران معمولا با قیمت اولیه و بدون تخفیف جهانی میفروشن .فرقشونم اینه که 1000 فرمت raw ,زوم 50برابر و کیفیت نمایشگر بهتری داره,.
پاینده باشید
سلام
من بودجه رو تا یه تومن بالا بردم. یه کمپکت عالی میخوام. زوم زیاد مهم نیست. فیلمبرداری هم خوب باشه لطفا!
ممنون دوست عزیز که سریع جواب منو دادینقل قول:
در رده همین دوربینی که راجب اون سوال کردم یعنیCanon IXUS 240 HS که 16 مگا پیکسلی هست ، کانن دوربین دیگه ای هم داره به نام Canon IXUS 500 HS که 10 مگا پیکسلی هست که البته کمی گرونتره
بعضی جاها خوندم که میگن اگه دو تا دوربین سنسور یک اندازه ای داشته باشن اونی که تراکم پیکسلی کمتری داشته باشه عکسهای شفافتر و کم نویزتری میگیره مخصوصا تو محیط تاریکتر ، آیا این موضوع درسته؟
حالا هم یه سوال بی ربط به این موضوع ، من این اواخر خیلی کم تو فورومها چیزی مینویسم حقیقتش از تایپ کردن متنفرم ، یادمه قبلاً ها زیر هر پست یه کلید تشکر وجود داشت که اگه کسی از کس دیگری میخواست تشکر کنه روی اون کلیک میکرد ولی امروز هر چی گشتم اون کلید رو پیدا نکردم تا از شما تشکر کنم پس این دوستانی که از سایر عزیزان تشکر میکنن چجوری این کارو میکنن ؟
راجع به سوال یک میگن اگه متناسب نباشه یعنی رزلوشن بالا برای سنسور کوچیک نویز ایجاد میکنه
یعنی یه ظرفیتی هست از اون حد تجاوز کنه این اتفاق میافته
میتونید تو dpreview عکساشو با هم مقایسه کنید
دوستمونم بذارید بیاد جواب بده!
در مورد دوم هم برای شما وقتی از 5 پست گذشتید فعال میشه
سلامنقل قول:
والا این جزییات رو نمیشه با یه جمله ثابت کرد , در کل اگه بخوام گیجت نکنم این حرف درسته که با حسگر کوچک وmp بالا نویز زیاد میشه ولی این مساله رو باید در review دوربین مورد نظر بررسی کرد و نمیشه فرمول داد.
پاینده باشید
سلامنقل قول:
تا 1ت بهتریها canon sx280 و Sony hx20
با اینکه هر دو در رده ی خودشون بهترینند canon کم در عکس و Sony کمی در فیلم عملکرد بهتری نسبت به دیگری دارد.بسته به اولویتتان انتخاب کنید.
پ.ن:sx280بتازگی وارد شده و جدیدتره
سلام دوستان
این panasonic lx-7 دقیقا چنده؟؟
تو digikala زده به زودی که !!!!
قیمت ندارین؟ کجا میشه خریدش؟؟ از canon sx240 بهتره؟؟
ممنون
سلام دوستان یک سوال دیگه
این دوربینsony DSC-HX7V ایا شارژ مستقیم داره که به دوربین وصل بشه مثل موبایل
یا نه باید باتری را در اورد و داخل شارژ گذاشت؟
نقل قول:از هر دو شما عزیزان تشکر میکنمنقل قول:
موفق باشید
سلام ، دوستان من هیچی از دوربین ها نمی دونم و فقط امروز یک سرچ کوچکی زدم داخل نت !
می خواستم بدونم بین این دو مدل کدوم بهتره ؟
Canon IXUS 230 HS
Sony Cyber-Shot DSC-WX50
نظر خودم رو wx50 هستش به خاطر Exmor و تعداد بیشتر پیکسل و فرم بر ثانیه بیشتر فیلم برداریش!
دوستان خواهشا توضیحی بدهند که فردا من با خیال راحت برم واسه خرید !
سلام دوست عزیزنقل قول:
قیمتش رو بطور دقیق نمیدونم ولی بالای 1ت باید باشه
بله 100%بهتر از sx240و هم رده و قابل مقایسه نیستند
سلامت باشید
تا اونجایی که میدونم شارژ مستقیم بیشتر در دوربین های جدید دیده میشه و به احتمال خیلی زیاد باید باطری رو داخل شارژر شارژ کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
بسیار مدلهای خوبی انتخاب کردید.ixus230یه مدل جدیدتر داره به اسم 240 .
همونطور که خودتون میدونید این دو بسیار بهم شباهت دارندفقطwx50 لنز بهتری دارد و اون چیزایی که خودتون اسم بردید زیاد در خروجی خوب یه دوربین تاثیر گذار نیست.
سلامت باشید
قیمت SONY RX100 چنده؟
RX100 II به نظرتون احتمال داره کی بیاد تو بازار ایران؟
سلام. میشه من رو راهنمایی کنید که چه دوربینی بخرم. من تخصصی تو این زمینه ندارم. چیزهایی که به نظرم میرسه اینهاست:
- من عکاس حرفه ای نیستم و میخوام فقط یه چیزی باشه که خاطراتم رو باهاش ثبت کنم. همیشه هم روی کامپیوتر نگاهشون میکنم و اگه پرینتی هم بگیرم بزرگتر از صفحه A4 نمیشه یعنی کیفیتهای خیلی بالا و اینهایی که تمام سلولهای آدم رو نشون میده رو لازم ندارم. (الان تو خونه یه سونی قدیی دارم که 6mp هست ولی تا الان باهاش بیشتر از 3mp عکس ننداختم و همینم زیاده و به نظرم زیاده جزویات رو نشون میده!)
*یه دوربین میخوام که باهاش عکش بتونم بگیرم ولی فیلم برداری هم بشه کرد.
* با تنظیمات اتوماتیک دوربین، خودش عکسهای خوبی بگیره و نیاز نباشه که من تنظیمات خاصی بکنم (مثل شاتر و سرعت و .....)
* موقع فیلم برداری بشه زوم کرد. حتما زوم رو میخوام. کیفیت فیلم برداری خب هرچی بالاتر، بهتر ولی میدونم شاید نشه. ولی تو همین دوربینهای که دیدم خیلیهاشون HD 720 یا Full HD میگرفتن!
- دوربین سبک باشه و سمت SLR نره.
*قیمتی دیگه بالای 600 تومن نره (من حدود 150$ در نظر گرفتم براش ولی اینجا به قیمت دلاری اضافه میکنن که خب تا حدود 600 تومن هست بودجه من)
* LCD پشتش بزگتر باشه (مثلا 3اینچی) بهتره ولی مهم نیست که تاچ باشه
*باطری لیتیومی رو ترجیح میدم به AA
* برای عکاسیش هم تا یه حدی زوم کنه چون دارم میرم یه سفرهای خیلی خوبی که خب اگه بشه از فاصله های دور عکس هم بگیرم عالی میشه ولی دیگه 16x نباشه هم عیبی نداره.
- اگه پورت hdmi داشته باشه که خوبه. ولی wifi نمیخوام و لازمش ندارم.
- ترجیخ میدم این مدلهای canon که تهش HS نوشته باشه ولی اونهایی که IS هستن هم خوبه. البته من باز میگم من تخصصی ندارم و اگه فکر میکنید اینها مهم نیست خب مدل دیگه بهم بگید.
این 2-3 تا دوربین رو خودم پیدا کردم و مد نظرمه
Canon sx160 IS (از انیکه باطری AA میخوره خوشم نمیاد)
Canon elph 310 hs که به اسم canon ixus 230 hs هم میشناسنش
canon elph 300 hs که این هم یه اسم دیگه داره. در ضمن این دیگه تولید نمیشه.
الان این دومیه بیشتر مورد نظرمه یعنی canon ixus 230 hs. به نظرتون این با نیاز و چیزی که من میخوامف خوب هست؟ همین رو بگیرم؟ اگه این خوبه، قیمتش رو میدونید چه حدودی هست؟
یا اینکه میتونید بهم پیشنهاد بهتری بدید؟
در ضمن میشه بگید بهترین محل خریدن دوربین تو تهران کجاست؟ باید برم خیابون جمهوری؟ یا مکز دیگه ای هم هست؟ (آیا جمهوری هنوزم چونه ای هستن و باید بگردم تا بهترین قیمت رو بگیرم؟)
بعد به نظرتون هر مدلی رو که میگید، از ایران بخرم بهتره یا آمریکا یا چین؟ من دارم میرم آمریکا بعد چند روزم میرم چین. میتونم خرید کنم. میخوام از ایران بخرم که با خودم ببرم ولی اگه از نظر کیفیت یا گارانتی و ... خیلی فرق میکنه میتونم اینجا نخرم و برم اونجا. لطفا نرشتون رو در مورد این هم بدید.
حدود 2تنقل قول:
نمایندگی سونی ایران کلا ضعیف عمل میگنه و معمولا حدود یکسال بعد از عرضه جهانی وارد میکنه یعنی حول و حوش وقتیکه ورژن سومش عرضه بشه انشاا...!!
حالا شما از نمایندگی هم مستقیما سوال کن شاید شانس شما زودتر وارد گردند