اگه انتی ویروس داری غیرفعالش کن .نقل قول:
Printable View
اگه انتی ویروس داری غیرفعالش کن .نقل قول:
نقل قول:
کسی نمیدونه مشکل ما از کجااااااااااست؟؟
نقل قول:
سلام دوستان
برای اجرای بازی Warhammer 40,000 Dawn of War 2 - Retribution نیازی به کرک نبود
فقط مشکل اجرا در windows 7 هست
من تو windows xp نصب کردم و مشکل حل شد .
مرسی عزیز.ولی هم غیر فعالش کردم هم یه بار پاکش کردم. نمیاره که نمیاره!!!!نقل قول:
اگه انتی ویروس داری غیرفعالش کن .
سلام
میشه تو شبکه کردن بازی رزیدنت اویل 5 به ما کمک کنید...من و رفیقم یه شبکه لن درست کردیم
سلام
این GTA یه اجرا نمیشه !
پیغام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی دی وی دیش اینام هس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکارش کنم؟
سلام
خواهش می کنم چندتا بازی شبکه ای به ما معرفی کنید
دوستان راهی هست که بشه Stronghold Crusader رو در حالت 16:9 اجرا کرده چون فقط در حالت 4:3 اجرا میشه
بازیش قدیمیشه و Wide رو ساپورت نمیکنه . پس یعنی از تو بازی نمیشه .نقل قول:
اگر هم بخوای با دستکاری تو فایلهای رجیستری یا options.ini این کارو بکنی فقط صفحه کشیده تر میشه و در واقع بدتر میشه . مثل Warcraft
پس هیچ راهی نداره . مگه بازی رو دوباره بسازن :31:
کسی نبود کمک کنه؟نقل قول:
تا حالا کسی به این مشکل بر نخورده ؟نقل قول:
نقل قول:
صاحب اینجا کیه؟؟؟
چرا جواب نمیدید؟؟؟
حداقل بگید نمیدونید مشکل چیه برم یه جای دیگه سوال کنم:41:
منم سوالم دو سه بار اینجا مطرح کردم ولی انگار کسی نیست جواب بده اگر کسی ندارید جواب بدید پس چرا میاد تاپیک میزنید
call of juarez bound in blood رو نصب کردم البته کرک نداشت وقتی بازی رو اجرا می کنم و صفحه سیاه میشه یه صدای ناجور میده و میاد بیرون ارور don't send رو میده ویندوز xp sp3 از لحاظ سخت افزاری هم مشکل ندارم . لطفا کمک کنید
این رو نصب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
من قبلا این بازی رو خریدم
الان دی وی دی 1 فایل Data1 رو کپی نمیکنه
با هر نرم افزاری هم که بود نتونستم بازیابی کنم
میخواست اگه ممکنه این فایل رو آپلود کنید من دانلود کنم حجمش 2گیگ هستش
مرسی
ا عرض خسته نباشید
انگار بد موقع مزاحم شدم سرتون خیلی شلوغه
یک چندتا مشکل داشتم میدوارم وقت کنید بهشون جواب بدید و در این مورد ممنونتون میشم
من وقتی بازی Mercenaries 2 World In Flames رو اجرا میکنم صفحه ای که میگه کلید Spaceرو بزنید هر چی این کلید رو میزنم وارد منو اصلی نمیشه پدر من صفحه کلید و این کلید در اومد اما انگار نه انگار فکر کردم کلید خرابه رو یک صفحه کلید دیگه امتحان کردم فرقی نکرد
مشکل بعدی من با بازی Medal of Honor AirBorneاین بازی که اصلا بعد از وارد کردن سریال نامبر و نصب انویدیا فیزیک یک پنجره داس سریع باز و بسته میشه و دیگه چیزی نمیاد
و اخرین زحمت بنده باشما عزیزان بازی capsizedهستش این اصلا اجرا نمیشه تا میزنم dont sendرو میده
بهتون پیشا پیش دست درد نکنی میگم و امیدوارم همیشه سربلند باشید
سلام من لپ تاپ dell xps L502 دارم
وقتی pes2011 رو اجرا میکنم بهم ارور میده که حداقل سیستم رو ندارم حتی run with high graphic nvidia میکتم بازم همونو میگه
مجبورم ignore رو بزنم و با کمترین گرافیک بازی کنم
نمیدونم واسه چیه ولی من وقتی لپ تاپمو با HDMI وصل میکنم به LCDtv هیچ اروری نمیده و میتونم از تنظیمات بازی گرافیک بازی رو high کنم و با آخرین کیفیت بازی کنم!!
خواهشا کمکم کنید
در بازی secret files2 اونجایی که باید به نینا لباس جدید رو بپوشانی ناکهان از بازی خارج میشه و ارور میده میدونم مشکل از کرکشه ولی هر جا گشتم کرک سالمش نبود خواهش میکنم کرک سالمشو بذارید:41::41::41:
سلام ودرود
برای سومین بار................
من قبلا رد آلرت 3 رو به راحتی بازی کردمو اجرا ............اما الان دوباره که دارم بازی میکنم تو هر قسمت یعنی سری آمریکا یا شوروی آخر یکی از مرحله ها قاطی میکنه میاد بیرون............... چه کار کنم............
سلام تو یکی از مراحل این بازی مشکل دارم و هنگامی که مرحله شروع میشه از بازی خارج میشه و پیغام Disc Read Error میده تا اونجایی که تحقیق کردم و تو سایت های خارجی گشتم این پیغام مربوط به دوتا فایل پایین هست
af_caves.ff
dcburning.ff
که باید آپدیت بشن کسی آپدیتشون رو داره ؟ یا راه حلی دیگه برای حل این مشکل داره ؟
مممممممممممممنون
چرا هیچکس جواب منو نمی ده. آقا من با این windows live مشکل دارم.نقل قول:
کمک کنید لطفا.
سلام..راستش من یه سوال در حد آماتور داشتم...من یه با ی نصب کردم.مثلا ارباب حلق ه ها۲ ..ولی واسه بازی باید سی دی هم تو سی دی رام با شه!!!!!ولی من دیدم خیلی ها دون سی دی بازی می کنن !!!! ممکنه کمک کنید .. بد جوری گیرممممممممممممم:10::41:
عزیزم یه چند صفحه قبل یکی سوال شما رو داشت بهش گفتمنقل قول:
به طور خلاصه :
گزینه Create Profile رو میزنید . توی صفحه جدید دکمه Done رو نزنید در عوض یه لینکی تو همون صفحه داره به نام Create Local Profile . با اون میتونید اکانت افلاین بسازید .
سلام.. . یه سوال مهم داشتم. .. من یه بازی رو دانلود کر دم ...قبلا هم اون بازی ندا تم...حالا که پوشه رو باز م ی کنم دوتا فایل با پسوند ایزو هستند !!!! یعنی رووشون کلیک می کنم نا نصب بشوند ..ولی همش برنامه ی رایت سی دی میان !!!!!اینها چی هستن و باید چی کار کنم }}}}}
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
toro khoda komakam koniddddddddd
الان وقتی کارت صدای مادربورد (realtek high defination audio) رو disable می کنم وارد بازی میشه ولی صدا می خوام چیکار کنم؟حیاتی کمک کنید unimodem هم نیست که بخوام off ش کنمنقل قول:
مشکل در angry birds rio
سلام،من این بازی رو نصب کردم و پچ هم کردم...اکتیوش هم کردم ولی هر بار از بازی میام بیرون و دوباره می رم داخل همه مراحل برمیگرده از اول انگار هیچ کاری نکردم...هر از گاهی هم دوباره می گه اکتیو کن!
بازی رو یه بار دیگه از یه سایت دیگه دانلود کردم ولی بازم همین مشکل هست.
کمک لطفا
مشکل با بازی prince of persia yhe forgotten sands
وقتی روی بازی کلیک می کنم تا اجرا شه میخواد به اینترنت وصل شه...وصلم که می شم یه چیزی میاد به اسم updating luncher صب می کنم تا آپدیت شه بعدش که آپدیت شد می ره و هیچ...!
هیچی...دوباره روی بازی کلیک می کنم ولی بازم همون اتفاق میفته...چیکار کنیم؟
اینا فایلهای ایمیج بازی هستن . اجرایی نیستن . یعنی یه DVD مجازی هستن به طور خلاصه .نقل قول:
این برنامه رو دانلود کن .
وقتی نصب کردی روی ایکون برنامه توی Taskbar راست کلیک کن و virtual devices بعد Device 0 و بعد mount image رو بزن و فایل iso رو بهش بده .کد:http://www.filehippo.com/download_daemon_tools/
با اینکار انگار DVD بازی رو گذاشتی توی DVD ROM .
البته قبلش خود برنامه موقع نصب یه DVD Drive مجازی میسازه . DVD رو از توی همون Drive بازش میکنی و بازی رو نصب میکنی . دقیقا انگار که DVD بازی رو گذاشتی توی دستگاه .
کلا ایمیج هر دیسکی جوریه که انگار اون دیسک رو توی هارت داری به جای اینکه توی کشوی میزت باشه :31:
من بازی Spider-Man(TM) - Shattered Dimensions رو نصب کردم و درست اجرا میشه ولی موقع بازی باید هر دکمه رو چند بار بزنم تا عمل کنه من حتی تمام تنظیمات گرافیک بازی رو کم کردم ولی درست نشد اگه کسی میدونه این مشکل چجوری حل میشه یا اگه پچی رو میدونه که میتونه این مشکل رو حل کنه به من بگه
سلام
من بازی comand and conquer kanes wrath 3 رو نصب کردم موقع اجرا ارور میده که نسخه ی قبلی(tiberium wars) رو باید نصب کنی
نسخه قبلیش رو ندارم
آیا راهی هست که بدون نصب اون نسخه بازی رو اجرا کنم؟(ترفندی کرکی چیزی....)
بازیباز های عزیز من یه patch واسه mirror's eage میخوام بی زحمت لینکشو بزارین چون الان من
یه چند سالی هست این بازیو هر وقت نصب میکنم یه تیکش تیک اساسی میزنه تازه فهمیدم پچ میخواد!
سلام
من بازی pes 2011 رو نصب کردم
مشخصات سیستم اینه:
intel pentium dual cpu E2160 @1.8Ghz
intel E2160
memory:DDR2 3G
graphic card:
radeon HD 5670 GDDR5 1G
ویندوزم seven
مشکلی که دارم اینه که موقع بازی مرتب قفل کرده و صحنه ها به صورت تکه تکه و با مکث زیاد نمایش داده می شود
کسی می تونه کمک کنه؟
سلام
من بازی down of war 2 و Star craft 2 رو نصب کردم ولی حالت skrimish فعال نیست.. باید چکار کنم؟
ممنون
درود فراوان
من بازی Warcraft 3 رو دانلود کردم به طور کامل هم نصب شد ...
اما وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده :
Please make sure your Warcraft III disc is in your CD-ROM drive then click on Retry
فایل iso بازی رو توی یک درایو مجازی مونت کردم درست نشد ...
آخر سر هم روی یک CD رایت کردم بازم درست نشد و همون ارور رو میداد . لطفاً کمکم کنید . :19:
من بازی battlefield رو نصب کردم ولی اصلا نتونستم بازی کنم چون باید همزمان یه دستم به موس باشه و یکی به دسته!با موس دوربین بازی بخوبی هدایت میشه ولی با دسته سرعت حرکت دوربین خیلی زیاده,خواهش میکنم راهنماییم کنید چطور سرعت حرکت دوربین رو کم کنم.
اگه این مشکلات به صورت لحظه ای هست یعنی مثلا دو ثانیه مشکل نداری ولی یکباره مکث میکنه و خوب میشه(به قول خودمن میگیره و ول میده:31:) احتمالا به خاطر CPU هست که یه کم ضعیفه ولی اگه مکث دائمیه یعنی به طور ثابت افت فریم داری ممکنه به گرافیکت گیر داده باشه درایورش رو به روز کن ببین بهتر میشه....نقل قول:
احتمال یا بازی یا به طور صحیح یا اینکه اصلا کرک نشده کرکش رو عوض کن:(این وارکرافت 3 هم 50 مدل داره:31: نمیدونم دقیقا کدوم ورژن هست دیگه خودت توی این سایت ببین کدومش به دردت میخوره دانلود کن)نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/news.htm
ما که نفهمیدیم شما چی گفتی بازی کردن در یک آن با دسته و موس؟؟!!:18:نقل قول:
ولی اگه در کل منظورت اینه که حرکت انالوگ دسته کنده میتونی از طریق control panel ویندوز توی قسمت تنظیمات joystick به راحتی میزان sensitive (حساسیت) آنالوگ دسته رو تنظیم کنی...
سلام .کامپیوترمن بعد نصب بعضی بازیهاواسه اجراش خطا میده البته بازیهای گرافیک سنگین رو اجرا میکنه ودو ویندزم هم سالمه.اگه میشه راهنمایی کنید این پیغام زیرکه بعدازنصب بازی وقبل ازاجراش میادعلتش چیه؟ذرضمن اسم این بازیSingularity هست مرسی
this application has failed to start because d3dx10_42.dll was not found. Re-installing the application may fix it.
درود دوباره
این کاری رو که گفته بودین انجام دادم ولی این دفعه علاوه بر ارور قبلی یک ارور اضافه شد :
The ordinal 569 could not be located in the dynamic link library Storm.dll.
بازی رو پاک و دوباره نصب کردم بازم درست نشد ...:41:
سلام
مشکل من در مورد بازی Left 4 Dead 2 هست من ابتدا دی وی دی ها رو نصب میکنم و در محل نصب بازی ایمیجی با فرمت iso به وجود میادوبعد به وسیله نرم افزار Daemon Tools ایمیج رو Mount Image میکنم و بعد فایل Crack رو اجرا میکنم بعد از نصب شدن میرم توی بازی بعد از دیدن دمو صفحه ی Loading میاد که در همین حین لوگو وآهنگ Razor1911 پخش میشه
وبعد یک دفعه میاد بیرون :18::18:
در ضمن مشخصات سیستم من اینه
VGA : 1GB Geforce 9500
CPU : 3.6GHZ
RAM : 2GB
و کرک و نصب هم آیکون Razor1911 رو داره