این کارا لازم نیستنقل قول:
اقا این مشکل 2261 با صدا و کابل hdmi to dvi چی شد اخرش
HDMI رو برای تصویر استفاده میکنی
پشت این مانیتور یه خروجی هدفونه که میتونی اسپیکر کامپیوتر رو نصب کنی بهش
البته من با PS3 امتحان کردم عالی بود .
این کارا لازم نیستنقل قول:
اقا این مشکل 2261 با صدا و کابل hdmi to dvi چی شد اخرش
HDMI رو برای تصویر استفاده میکنی
پشت این مانیتور یه خروجی هدفونه که میتونی اسپیکر کامپیوتر رو نصب کنی بهش
البته من با PS3 امتحان کردم عالی بود .
بله متفاوت هستند.البته اگر توي پست بالايي من گفتم Xbox منظورم همون 360 بوده!!!نقل قول:
بله.من زياد از مانلتور سر در نميارم بهتره دوستان جواب بدن ولي من شنيدم روي TV كيفيت خيلي بهتره.
نه مشکلی نداره با gta تستم کردم الاننقل قول:
.............................................
فکر نکنم از 29 کوچیکتر داشته باشه
الان 32ش بدون زیر تلوزیونی و بدون باند و بدون dvd receiver
700 تومن هست تاره bluetooth هم داره میتوتی هدست بلوتوث LG رو بگیری صدای بازی رو ازش بگیری
سلام
من همين امروز xbox خريدم، الان 2ساعته دارم بازي ميكنم و دوتا چراغش روشن شده، سومين چراغ روشن بشه ميسوزه؟
سه چراغه كه ميگن همينه؟
نه بابا بیخیال اون دو تا چراغ نشون میده که دو تا دسته به ایکس باکس متصله یکی از دسته هارو خاموش کن ببین یکی از چراغا خاموش میشه تازه اون 3 چراغ قرمز هست ولی اینا سبزن تو هم اگر این تاپیکو خوندی یعد گرفتی (یعنی مادر بورد جاسپر گرفتی ) 3 روزم باهاش بازی کنی چیزیش نمیشه
سلام. نه دوست عزیز شما یا نوسان برق داشتید یا اینکه کابل برق رو بد جا زدید .نقل قول:
سلام
من همين امروز xbox خريدم، الان 2ساعته دارم بازي ميكنم و دوتا چراغش روشن شده، سومين چراغ روشن بشه ميسوزه؟
سه چراغه كه ميگن همينه؟
راااااااااس ميگيااااااانقل قول:
آره مال دسته بود، شرمنده ديگه، از بي تجربگي بود
آره مينش جاسپره، پس از كجا بفهمم در خطر سه چراغه شدن هست كه خاموشش كنم؟
فرق بين كابل HDMI 1.3 و HDMI 1.4 چيه و براي خريد كابل HDMI براي كنسول بايد به اين مشخصات هم دقت كنيم?
رفیق چراغ سبز بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
راااااااااس ميگيااااااا
آره مال دسته بود، شرمنده ديگه، از بي تجربگي بود
آره مينش جاسپره، پس از كجا بفهمم در خطر سه چراغه شدن هست كه خاموشش كنم؟
کنسولتو جایی بزار که تهویه مناسبی داشته باشه و زیرشم یه فاصله ای با زمین داشته باشه که هوا زیرش بره و دیگه از هیچی نترس 0منظورم از تهویه مناسب این نیست که بزاریش جلو کولر فقط داخل زیر تلوزیونی که محفظه بسته داره نزار و برو حالشو ببر احتمال سه چراغه شدن تو این شرایط تقریبا صفره ( به لطف مین جاسبر چون گرمای کمتری تولید میکنه ):25:نقل قول:
مبارکت باشه من خودم یه زمانی از طرفداران pc بودم (همین یک ماه پیش ) و اصلا حاضر نبودم بدون موس بازی کنم ولی الان حاضر نیستم به pc حتی نگاه بندازم اخرین بازیرو که واسه pc گرفتم مترو هست که دیگه حتی پلمپشو باز نکردم
اول یه تشکر ویژه بکنم ازت رفیقنقل قول:
متوجه این قسمت حرفتون نشدم .
من گفتم که تفاوت قیمت هارد 120 با 250 بین 100 تا 105 هزار تومان هست یعنی هارد 250 توی این حدود از هارد 120 گرون ترهست.
بابت اینکه سوال های مارو بی جواب نمیذاری اصلا...
منظورم اینه که این تفاوت قیمت نصف میشه!!یه ذره زیادی خوب نیس؟؟؟؟؟؟؟؟منظورم اینه که به نظرت مشکوک نیس؟
آره سبز بوده
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
از همگي ممنونم
دوستان......
یه سوال فنی و ....
آرکید یا آرکاد؟
فرق بين كابل HDMI 1.3 و HDMI 1.4 چيه و براي خريد كابل HDMI براي كنسول بايد به اين مشخصات هم دقت كنيم?
نقل قول:
دوستان......
یه سوال فنی و ....
آرکید یا آرکاد؟
سلام. arcade
ارکید
در ضمن یه سوال دیگه..
درایور دستگاه درایور مخصوص xbox ه یا مثل درایور PC ؟
مثلا میشه یه پایونیر انداخت روش؟!
اسم دستگاهو پس چرا اینجا
آرکاد زده؟کد:http://-------------/?Products=GameConsole
----------
digikala
واقعا هرچی جلوتر میریم سوالا فنی تر میشن:9:نقل قول:
......و اسپما بیشتر..نقل قول:
دوستان دعوا نداره که :31:نقل قول:
در ضمن یه سوال دیگه..
درایور دستگاه درایور مخصوص xbox ه یا مثل درایور PC ؟
مثلا میشه یه پایونیر انداخت روش؟!
اسم دستگاهو پس چرا اینجا
دوست عزیز درایو کنسول فقط مخصوص خودش هست.
اشتباه زدن حتما. حالا زیاد هم مهم نیست:46:
قابل توجه : اسپمها جنبه تبلیغاتی و اقتصادی دارن بابا بیخیال چقدر عصبی هستینقل قول:
راستی میگم این دموی ناتال رو شما هم دیدین تو سایت gamespot داخل قسمت today in the game spot یه لحظه نشون میده به نظرم یکم مصنوعی میاد و انگار واقعی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست مننقل قول:
ورژن 1.2 همون ورژنی هست که 99 درصد دستگاه ها و کابل های موجود توی بازر اون رو پشتیبانی میکنن و واسه تلوزیون های غیر سه بعدی همین ورژن مناسب هست.
تلوزیون های سه بعدی که جدیدا اومدن ورژن 1.3 HDMI رو هم ساپورت میکنن و طبعا واسه استفاده از ورژن 1.3 باید کابل همین ورژن رو هم تهیه کنی (البته نه اینکه نتونی از 1.2 استفاده کنی)
خود کنسول رو فکر نکنم الان بالاتر از 1.2 ساپورت کنه.
کابل های بالاتر از ورژن 1.2 برای کیفیت های بالاتر از 1080p تهیه شدن که خوب فکر نکنم خیلی به کارت بیاد.
در ضمن ورژن 1.4 فکر کنم تازه دو روز هست که عرضه شده پس حالا ها لازمت نمیشه.(همون 1.2 فکر کنم کاملا مناسب باشه اگه TV های سه بعدی نداری)
خواهش میکنم دوست من .نقل قول:
بله زیادی خوبه و به همین دلیل هم هست تولیدشون محدود هست و فقط با بعضی عنوان های مهم ممکن هست تولید بشن.
در ضمن دوست من یادت باشه که این پولی که شما و من برای قطعات الکترونیکی میدیم پول خود قطعات نیست و پول فکر سازنده هاش هست و به همین دلیل هم این مواقع با این گونه ایده ها و تولید محصول های خاص با وجود کاهش قیمت ظاهری ، سود بیشتری میکنن. در ضمن این مواقع مثلا با ناشر بازی قرارداد میبندن و با قیمت بسیار پایینی بازی رو از ناشر میخرن.(توی تجارت میگن که بعضی وقت ها با کمی پایین آوردن سودت رو کالا درنهایت سود بیشتری میکنی چون فروش بیشتری خواهی داشت.)
درایور های Xbox مخصوص خودش هست و فقط وقتی احتیاج داری عوضش کنی که خراب شده باشهنقل قول:
اگه اینطوری بود که خیلی خوب بود میشد هر درایوری بندازی.(آپدیت فریمور روی درایور انجام میشه ، نه روی خود دستگاه)
اونجا حتما اشتباه تایپی بوده و آرکید درسته
تا وقتی دسگاه کپی خور شده هست ، احتمال بن شدن هست .نقل قول:
اگه از فریمور جدید استفاده کنی تا درصد زیادی احتمال بن شدنت کم میشه
البته اگه دستگاهت از قبل شناسایی شده باشه ، حتی در صورت اینکه جدیدترین ورژن فریمور رو هم داشته باشی بن میشی
اسم و مدل دقیقشو میدی ؟ببین جون بچت تو این GTA new episodam مشکلی نداشتی :41: :10:نقل قول:
heloooooooooooooooooooooooo
قیمت هارد 60 و 80 و 120 الان چنده؟
راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتهانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
بن شدن یعنی چی؟(ببخشید اگر سوالم خیلی آماتور بود)
یعنی قطع دسترسی شما به شبکه Xbox LIVE و کلیه امکانات اوننقل قول:
من 4 - 5 روز به اینترنت دسترسی نداشتم الان دیدم دقیقا تایپیک 30 صفحه رفته جلو !!!:9::blink::wac:
نقل قول:
سلام برادر.....
لطفا اسپم نزنید!!!:31:
کمی رعایت حال دیگران رو هم بکنید:31:
خوب آره دیگه ... مدرسه ها داره تموم میشه ... همه فکر یه سرگرمی واسه خودشونن ... این تاپیک هم دقیقا جاییه که میتونن در مورد یکی از ابزار های سرگرمی کلی اطلاعات پیدا کنند .نقل قول:
سلام، كنسولي كه jtag شده باشه تبديل به FREE REIGN ميشه و حتي با نصب بازي ديگه احتياجي به ديسك بازي نداره.نقل قول:
--------------------------------------------------------------------- :41::41::41::41::41:------------------------------------------------------------------
من 3 روز نبود چقدر اين تايپك جلو رفت.:2:
از دوستان خواهش مي كنم الكي پست ندهند.
یعنی وقتی بازی رو روی هاردش میریزی دیگه نیاز به دیسک نداری؟؟؟نقل قول:
از کجا باید فهمید jtag شده یا نه؟؟؟
اقا یه دنیا ممنون . داشتم گیج میشدم . در مورد قیمتش چی ؟ گرونتره ؟نقل قول:
دو تا سوال دیگه :
1. dvdkey چیه ؟ به چه درد میخوره ؟
2. رو جعبه ی 360 ارکید جاسپر باید نوشته باشه 512 یا 256 مموری کارد داره ؟
play & charge kit اصلی را با تقلبی چطور میشه تشخیص داد؟
وقتی کنسول خاموشه هم شارژ میکنه؟(کنسول به برق وصله ولی خاموشه)
بله شارژ میکنه ولی پدر کنسول در میاد ، وصلش کنید به USB کامپیوتر یا این USB شارژر ها .نقل قول:
بین اصل و تقلبیش هم هیچ فرقی نیست ، جفتش آشغاله .
باطری شارژی مناسب با شارژر خوب بخرید خیلی بهتر جواب میگیرید .
سلام
این فنهای کنسول چند ولت هستن ..... تهویه خوب نیست x360 نه...
جریان wave3 و wave4 که میگن یعنی چی؟!؟
یه کابل HDMI هم خریدم . اما فقط تصویر رو منتقل میکنه نه صدا!!!برای اینکه صدا پخش بشه از تلویزیون باید چیکار کرد؟
بازی که رو هارد نصب میشه بازم باید دی وی دیشو تو درایو بزاریم برای اجرا؟
بابا به جون بچم مشکلی نداره!نقل قول:
model : LG 32LH700YR
چرا دیگه خوب شده خیالت راحت.بستگی داره چه قدر کنسول داغ کرده باشه.ک و زیاد میشه.نقل قول:
این 12 ولت که احتمالا شما شنیدید یعنی فن با آخرین سرعت کار کنه.دقیقا مثل cpu کامپیوتر که کم و زیاد میشه.
بله .خیلی گرونتره و به صرفه نیست.نقل قول:
1.بعضی موارد با اشتباه کاربران dvd key کنسول از بین میره و کنسول واقعا غیر استفاده هست.که اگه داشته باشی مشکل حله.
2.آرکید 512 هست.همشون.فکر نکنم نوشته باشه.اطلاع دقیقی ندارم.
قفل هایی هست که ماکروسافت روی دیسک ها میذاره.که LT 1.1 باز میشه.نقل قول:
جریان wave3 و wave4 که میگن یعنی چی؟!؟
یه کابل HDMI هم خریدم . اما فقط تصویر رو منتقل میکنه نه صدا!!!برای اینکه صدا پخش بشه از تلویزیون باید چیکار کرد؟
بازی که رو هارد نصب میشه بازم باید دی وی دیشو تو درایو بزاریم برای اجرا؟
کابل رو یه جا دیگه امتحان کن.شاید مشکل از کابل باشه.
بله باید دی وی دی رو بزاری.
من خودم XBOX ندارم ولی با خوندن این تاپیک اطلاعاتم خیلی زیاد شد.
ممنون از دوستان:10:
آقا كي همچين روشي اخترع شده؟:20:نقل قول:
ما كه تا الان نديديم بدون دي وي دي بازي اجرا بشه!!! لطفا كمي توضيح بديد.
يا حق:11:
دوستان 1 سوال:من اگه آركيد بگيرم بدون هارد مشكل ايجاد نميشه؟؟
لطفآ 1كم توضيح بديد.راستب شنيدم ميشه رو usb هم بازي نصب كرد.درسته؟
اونوقت سرعت اجرا از وقتي كه بدون هارد هست با usb سريعتر هست؟
مرسي اگه كامل بگيد.
راستي قيمش دسته چقدره؟