دمت گرم ، واقعاً ایول اطّلاعات خیلی باحالیه . دستت درد نکنه .نقل قول:
Printable View
دمت گرم ، واقعاً ایول اطّلاعات خیلی باحالیه . دستت درد نکنه .نقل قول:
آقا من مدتیه شیفته این بازی شدم. خیلی هم پیش رفتم حالا میخوام از ترینر استفاده کنم برای ادامه بازی!
ترینر همراه سیدی بود اما نمیدونم چطور کار میکنه؟ اجراش کردم و بعد بازی رو ران کردم. حالا افها رو میزنم یه صدایی میده ولی تغییری ایجاد نمیشه؟ خونش و تفنگاش همون هست! کسی میتونه راهنماییم کنه؟
پرشین جان برای شما بایو هازارد هستش یا رزیدنت اویل؟
والا هیچ جای بازی از Biohazard نیست وقتی اجرا هم میکنم مینویسه Resident Evil 4 ورژنش 1.0.0 هست. همون رزیدنت اویل هست... اما ترینری که دارم راست کلیک میکنم روش نوشته Biohazard 4 version 1.0
عزیزم من هم همین مشکل رو دارم شما باید ترینری رو پیدا کنی که وقتی اجراش می کنی به جای عکس ایدا یا رئیس دهکده یا ..... عکس کراوزر روی اون باشه من خودم تست کردم کار می کنه ولی وقتی رمز بازی کردن با وسکر رو می زنی از بازی بیرون میاد . خیلی ممنون می شم اگه پیداش کر دی لینکشو واسه منم بذار اگه کسی داشت حتماً بذاره چون ویندوزم پاک شد اون ترینرم پاک شد . منم اگه پیداش کردم میذارم .نقل قول:
خدا نگهدار .
والا هیچ جای بازی از Biohazard نیست وقتی اجرا هم میکنم مینویسه Resident Evil 4 ورژنش 1.0.0 هست. همون رزیدنت اویل هست... اما ترینری که دارم راست کلیک میکنم روش نوشته Biohazard 4 version 1.0
پیداش کردم اینم لینکش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی :
کلید نتیجه
F1 سلامتی بی نهایت
F2 تیر بی نهایت
F3 جان سالم به در بردن از حمله های دشمن
F4 کشتن با یک تیر
F5 توانایی خرید همه چیز
F6 شمارنده سیو ها=0
F7 متوقف کننده زمان سنج
F8 از کار انداختن هوش مصنوعی
F9 بازی کردن با وسکر به جای لیون
5-1 عوض کردن لباس شخصیت ها ( 3-1 برای ایدا و لیون و 5-4 فقط برای لیون )
F10 ادامه دادن بازی با حالت نرمال
مال من Biohazardه اما روي ترينر عكس ايداست.خوبم كار ميكنه.
tekken god دستت درد نکنه کار کرد
اما یه مشکلی داره گاهی اوقات از بازی خارج میشه و بایدDont Send زد و دوباره ران کرد