بچه ها من امروز رفتم پایتخت و این مدل رو پیدا نکردم. میگفتن اصلاً گیر نمیاد! کسی فروشگاه خاصی بلد هست که این مدل رو داشته باشه؟نقل قول:
Printable View
بچه ها من امروز رفتم پایتخت و این مدل رو پیدا نکردم. میگفتن اصلاً گیر نمیاد! کسی فروشگاه خاصی بلد هست که این مدل رو داشته باشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
فروشگاه چاره موجود داره به قیمت 55 تومن.
موفق باشید
رفیق این صد در صد اصل میده؟ بعد یکی از دوستان گرفته 40 تومن این قیمتش الان درست هست؟نقل قول:
دوستان میشه کمکم کنید؟
من یه هدست تا قیمت 500 تومن میخوام که بیسش عمیق باشه و کیفیتشم خوب باشه! میکروفون هم داشته باشه و جدا شونده باشه! Over ear هم باشه و خروجیش 3.5 میلی متری باشه و رو موبایل هم کا کنه! نرم و راحت هم باشه! طراحیشم بسته باشه و صدایی بیرون نره و از بیرون هم صدا نیاد! اگه میشه بگین تو تهران کجا میفروشن؟
7.1 اینا هم نمیخوام نرم افزار razer surround برای همه هدستا کار میکنه!
ممنون
چون با گارانتی شرکت شاب است اصله. از قیمت بازار متاسفانه اطلاعی ندارم.نقل قول:
دوستان من واسه موزیک گوش دادن با گوشی یه ایرفون یا هدفون میخواستم بگیرم تا سقف 55 تومن . ممنون میشم راهنماییم کنید . ممنون :n12:
یه ایرفون تا سقف 200 ( اصراری به این که قیمتش به سقف نزدیک باشه ندارم، اگر مورد ارزون تری هست که نسبت کاراییش به قیمتش خوبه و قیمت پایین تره هم ممنون می شم اسم بدین ) برای استفاده با آیپاد تاچ اگه لطف کنید شرمنده کردین . اینم اضافه کنم که سلیقه م حوالی راک ( مشخص تر بخوام بگم پراگرسیو ) و گاها متال می چرخه
اگر آدرس فروشگاهی که مورد تائیدتون هم باشه دارین بگین
با این بودجه مدل Creative EP-630 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد می شوند که هر دو In-Ear هستند.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
به شما مطالعه تاپیک زیر را توصیه می کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خارج از مدلهایی که بالا معرفی شده است مدل Sennheiser CX300-II مناسب است.
سنهایزر را با گارانتی نامداران تهیه فرمایید (مجتمع پایتخت یا بازار موبایل)
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اگه بتونید یک مقایسه محتصر و مفید بکنید ممنون میشم چون استاد t-jays ایرفون ep630 رو مورد بررسی قرار نداده
:n16:
این SONY XB1000 عالی هست!
ولی یه مشکلی دارم:
بعضی وقت ها صدای هایی از هدفون شنیده میشه!
صدا هایی مثل صدای جرقه، و وقتی صدایی از هدفون پخش نمیشه خیلی واضح هست!
این بدلیل مقاوت کم این هدفون هست یا طبیعی نیست؟