بعد از بيک زاده نوبت به عباسفرد رسيد
بعد از بيک زاده نوبت به عباسفرد رسيد
کاظمي،خيري و اکبرپور در ليست خريدهاي استقلال
بعد از هاشم بيک زاده نوبت به عليرضا عباسفرد رسيد تا پس از امضاي قرارداد داخلي با پرسپوليس با مسئولان استقلال وارد مذاکره شود.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مسئولان استقلال با عليرضا عباسفرد وارد مذاکره شده اند تا در صورت توافق از اين بازيکن در ليست نفرات خود استفاده کنند.
اين در حالي است که عباسفرد روز گذشته با پرسپوليس قرارداد داخلي امضاء کرده بود اما حالا موضوع پيوستنش به استقلال مطرح شده است.
علاوه بر عباسفرد، بازيکناني چون خسرو حيدري،حسين کاظمي،مهدي خيري و سياوش اکبرپور نيز در ليست خريدهاي استقلال هستند و شايد تعدادي از آنها امروز قراردادشان را با استقلال در هيات فوتبال تهران به ثبت برسانند.
پرسپوليس هيچ كاري نميتواند بكند :هاشم بيگزاده: از اول دلم با استقلال بود
هاشم بيگزاده: از اول دلم با استقلال بود
هاشم بيگزاده گفت: از اول دلم با استقلال بود و پرسپوليس هيچ كاري نميتواند بكند.
بازيكن فصل پيش مقاومت سپاسي شيراز كه چندي پيش با تيم فوتبال پرسپوليس تهران قرارداد داخلي امضا كرده؛ اما پس از آن به تيم استقلال تهران پيوست، پيش از نخستين تمرين استقلال گفت: بحث خاصي در رابطه با منتفي شدن حضورم در پرسپوليس و امضاي قرارداد با استقلال وجود نداشته است، بازيكن زماني با باشگاهي به تفاهم ميرسد و به طور طبيعي شرايطي پيش ميآيد كه از تصميم خود منصرف ميشود.
وي افزود: يكي از دلايل لغو قراردادم با پرسپوليس، تغيير مديريتي بود كه دراين باشگاه رخ داد. ضمن اين كه بايد بگويم از اول هم دلم با استقلال بود و اكنون پرسپوليس درباره اين مساله هيچ كاري نميتواند بكند.
بيگزاده گفت: اميدوارم با حضور امير قلعهنويي در تيم استقلال و همچنين تلاش تمامي بازيكنان بتوانيم قهرماني آسيا را براي باشگاه استقلال به ارمغان آوريم.
پيش از آغاز نخستين تمرين
بيك زاده: از ابتدا استقلال را دوست داشتم
خبرگزاري فارس: بازيكن جديد تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از ابتدا هم دلم ميخواست آبي پوش شوم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، هاشم بيك زاده پيش از اولين تمرين خود با استقلال اظهار داشت: حضورم در پرسپوليس شرايط خاصي نداشت. با اين باشگاه فقط قرارداد داخلي امضا كرده بودم؛ اما به دليل بحث مديريتي ترجيح دادم قرارداد رسمي امضا نكنم.
اين بازيكن افزود: از روز نخست هم دلم با استقلال بود. دوست داشتم در اين تيم بازي كنم. هدفم هم قهرماني ايران و آسيا با استقلال است.
بيك زاده در مورد اينكه امكان دارد مديران پرسپوليس عليه او اقامه دعوا كنند، گفت: قراردادم با اين باشگاه داخلي بود و مورد ديگري بين ما وجود نداشت.
انتهاي پيام/