سلامنقل قول:
دوست عزیز چه طوری میشه ساخت برای ولو هم میشه ساخت 6*6 بشه
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز چه طوری میشه ساخت برای ولو هم میشه ساخت 6*6 بشه
چقدر جالب میشد این عکس هم در بازی بود که این ماشین هم استفاده می کردنقل قول:
سلام این راننده ها چار اصلا کار نمیکنن بدتر اینکه ازخوده ادم هم پول میگیرن!نکته بعد اینکه بازی چند تا مشکل داره 1ماه هر شب کامل هستش وبا اون کندگیش نوری نداره 2 چرا توی اون شرکته کوداری مرغ واسب ها ساعت دو نصف شب صداشون بلند!
تازه اگه ماشینتون داغون شد وخسیس بازی در اوردین خودتون پول خرج نکنید بدید دست رانندتون براتون با باک پر وسالم تحویل بگیرید.اول بازی داداشم کلی از بانک پول گرفته حالا هم بانک یغمو کرفته پولشو میخواد اگه بگید اون چیت کردن وپول پاروکردن چجوریه وضعیت سبز میشه!!!!!!!!باتشکر
سلام آرش جان چشم هر چی بلدم برات میرسونم فقط ادیت sii رو هم میدم که چیا چی هستن البته خودت اگه یه کم نگا کنی به فایلها میفهمی ولی برای zmodeler خودمم دنبال یه برنامه اکتیو و آموزش هستم پیدا نکردم بازم دوستانی هستن که کرکش کردن اگه فایلهای خود بازی مثلا اتاق رنو و شاسی ها قفل نداشته باشن میشه یه مد ترکیبی مثلا از مان یا ولوو و رنو زد من توی مکس از قاطی کردنا زیاد میکردمنقل قول:
امیر جان شما باید فایل sii مربوط به شاسی رو ادیت کنید اگه بخوایید من امروز ادیت و تست یکنم و فایل رو در اختیارتون قرار میدم برای همه ماشینها میشه این کار رو کردنقل قول:
با برنامه cheat engine میشه این کار رو انجام دادنقل قول:
روش کار رو هم توی سایتی که برنامه رو گذاشته نوشته خیلی پیچیده نیست اگه حوصله ندارید سیو خودتون رو جایی اپلود کنید من یا دوستانی که برنامه رو دارن براتون ادیت کنن .
دوستان ما که داریم میریم خدمت دیگه فردا صبح نیستیم
اقا به سلامتی منم 12/1 اعزام میشم!نقل قول:
یک دنیا ممنون آرش جان.کارت خیلی درسته:n18::n18:نقل قول:
خدمت آدم رو مرد میکنهنقل قول:
مرد بودن واسه شوفری خوبه
ولی من مثل مردی معاف شدم:n02:
اول مهر 91 صادر شده:n02:
[QUOTE=rami_hemi;7358362]سلام آرش جان چشم هر چی بلدم برات میرسونم فقط ادیت sii رو هم میدم که چیا چی هستن البته خودت اگه یه کم نگا کنی به فایلها میفهمی ولی برای zmodeler خودمم دنبال یه برنامه اکتیو و آموزش هستم پیدا نکردم بازم دوستانی هستن که کرکش کردن اگه فایلهای خود بازی مثلا اتاق رنو و شاسی ها قفل نداشته باشن میشه یه مد ترکیبی مثلا از مان یا ولوو و رنو زد من توی مکس از قاطی کردنا زیاد میکردم
امیر جان شما باید فایل sii مربوط به شاسی رو ادیت کنید اگه بخوایید من امروز ادیت و تست یکنم و فایل رو در اختیارتون قرار میدم برای همه ماشینها میشه این کار رو کرد
ممنون . پس منتظر کمکت هستم.:n06:
خوش شانس :D چشمات مشکل داره یا پان صافه ؟؟ ! :D دوستان یه کامیون سایپا دیزل به قول معروف نیسان 375 برای STDS دارم کسی هست به ETS2 بتبدیلش ؟؟نقل قول: