بخدا من افسردگی گرفتم میخوام برم خودمو بکشم:n30:
این چمپ جدیده چه خوجمله:n12::n12:
Printable View
بخدا من افسردگی گرفتم میخوام برم خودمو بکشم:n30:
این چمپ جدیده چه خوجمله:n12::n12:
من صبحی از 4.2.2.4 تنها چیزی که میگرفتم تایم اوت بود اما بازی لگ نداشت . همه چی برعکس شده از زمین به آسمون می باره !!!!نقل قول:
ping 4.2.2.4
198 ~ 245
اما لوگین نمیشه نه فایروالی نه آنتی ویروسی هیچی تو برو نیس
بعد کلی ایمیل زدن به شبکه های خبری بلاخره زبون باز کردن :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مژده:n19: مژده:n19: دوستان درست شد الان یه دست بازی کردم بدون هیچ برنامه و لگیییی :n20:بشیوییین ناااااویییییی(معنی: وارد بازی شوید)
daniel راست میگه :n19:ولی امیدوارم همین جوری درست بمونه :n14:نقل قول:
ملت ریختن تو ما از اون طرف پرت شدیم بیرون :thumbsdowنه بابا مثل قبل فقط اینترنت خلوت بود ما دو دست بازی کردیم الان مال من سر 25 دقیقه دوباره همونطوری شد:n03:بیخودی جو گیر شدیم:n14:ولی یه خورده بهتر شده
ملتی نیست داداش . اینا این شیلترینگ بی خودشون رو ساعاتی که مردم خواب ان بر می دارن . بعدا بگن اختلالات مقطعی بوده در بعضی ساعات اختلال داشتیم . شما نصفه شب که همه خواب ان پاشو برو ببین هیچ دوشواری نداری .
----------------------------
می گم بیاید نامه نگاری کنیم دوباره اسم بازی رو هم با پورت هاش بگیم . درخواست کنیم که بزارن تو لیست سفید ؟
:n13:به نظرم ربطی به شیلتر اونطور نداره (اگه اینطوره و برش میدارن باید تمام سایت های شیلتر باز شه نصفه شب)اینترنت تو انتقال اطلاعات خیلی کنده وقتی بیسیک اتک میکنم همه چی درسته ولی وقتی از ابیلیتی هام استفاده میکنم کلی توش لگ میفته صحنه هم که شلوغ میشه کلا بازی یه چند دقیقه وامیسته ولی بازی های ساده ترمثل دوتا یا بازی های قدیمی چونکه اطلاعاتی رو که میفرسته خیلی حجمشون کمه راحت بازی بدون لگ اجرا میشه:n27:الان نسبت به دیروز خیلی بهتر شده حداقل با مقداری لگ حدود 20 دقیقه ای میشه بازی کرد:n01:
برای من بعد 5 - 10 دقیقه روی Attemting .... فقل می کنه فقط صبح زود می شه بازی کرد . و یکی دیگه اینکه مگه اینترنت ذغالیه مردم بریزن تو دیگه نتونی بازی کنی . اینا یه محدودیتی اعمال می کنن ساعات پیک مصرف اینترنت بعدشم اسمشو می زارن اختلال