نقل قول:
میگم که دقیق نمیدونم اون اولا که آره مطمعنم دیس میکرد اما این سری تا ساعت 5 که تونستم بیدار بمونم و ببینم هیچ دیسکانکتی نشد ولی دیگه 5-7 رو نمیدونم :31:
Printable View
نقل قول:
میگم که دقیق نمیدونم اون اولا که آره مطمعنم دیس میکرد اما این سری تا ساعت 5 که تونستم بیدار بمونم و ببینم هیچ دیسکانکتی نشد ولی دیگه 5-7 رو نمیدونم :31:
با زیاد شدن کارمند نماهای صبانت چیزی حل نمیشه ، باید افرادی که احساس مسئولیت می کنن و سواد مرتبط دارن رو قرار بدن که این کار هم چون هزینه داره هیچ وقت عملی نمیشهنقل قول:
چیزی به نام حق در ایران وجود نداره ولی تو دنیا وجود داره ، تو ایران هر کی پارتی داشت یا پولش از پارو رفت بالا کارش پیش میره
تو ایران اگر تقصیر رو گردن همدیگه نندازن باید تعجب کرد، این که تقصیر رو گردن دیگری بندازیم کاملا باب شده ، کسی شکی در این نداره که رانژه کردن وظیفه مخابرات هستش ولی خب از شرکت ها هم انتظار میره برای حل مشکل کاربراشون ،خودشون رو کنار نکشن و در قبال پولی که خیلی ها با زحمت بدست میارن مسئول هستننقل قول:
کاربر پول میده که از خدمات با حداقل مشکلات استفاده کنه !
صبانت تو سرویس شبانه مشکلاتی داره ، ممکنه 2 ماه سرعتت خوب باشه با 120kb دانلود کنی ولی ماه بعد ممکنه سرعتت در حد dialup باشهنقل قول:
بله هر 1 ساعت دیسکانکت میشه
بله دیسکانکت میشه هر 1 ساعتنقل قول:
رایگان شبانه ساعت 3 شب شروع میشه که اگه 3 وصل بشید دقیقا سر 1 ساعت یعنی ساعت 4 دیسکانکت میشه
و تا ساعت 7 هستش ولی اگه ساعت 6:45 دقیقه دیسکانکت بشید تا 7:45 دقیقه می تونید کانکت بمونید ، اینم از داستانهای صبانت برای جلب مشتری هستش:46: مثل سرعت روزانه اینترنت که چند دقیقه اول سرعت بالا بعد میاد پایین
سلام
خلاصه بگم
نمبخوام 10 تومن بابت هزبنه راه اندزی به شرکت نداگستر بدم
میخواستم خودم مودم رو کانفیگ کنم و راه اندازی کنم
میخواستم ببینم وقتی که خطم رانژه شد و یوزر و پسورد بهم دادند کلا باید چه کاری انجام بدم؟
بدون اینکه از طرف نداگستر کسی بیاد برای راه اندازی
آخه قبلا که شاتل داشتم یه یارو اومد 2 دقیقه چند تا IP و از اینا زد و 10 تومن گرفت
خیلی ساده.از من 5 تومان گرفتن بابت اینکه یارو اومده.منم خودم یاد گرفتم.با کمک بچه ها راحت میتونی راه اندازی کنی.:46:نقل قول:
جدیداً 6:45 که سهله 6:31 هم جواب نمیده و حتماض باید قبل از 6:30 دیسکانکت کرد تا بره تا 7:30. اگه برای شما هنوز جواب میده که خوبه.نقل قول:
سلامنقل قول:
بگو خودم وصل می کنم هیچ چیزی خاصی نداره خودت راحت می تونی تنظیم کنی
فعلا مشکلی نداره همون 6:45 قطع می کنم وصل میشهنقل قول:
خیلی ساده.متاسفانه خیلی ها از جمله خودم زمانی که میخوان ای دی اس ال بگیرن آشنایی ندارن.یعنی پول اضافه هیچ کاری هم نمیکنه.برای من که اومده بود درستش کرد ولی به اینترنت وصل نمیشد گفت شبکه شلوغه!!نقل قول:
منم تا ترس و لرز که خدایا این چی بود گرفتیم.بعد وصل شد سرعت بالای 200 بود......:18::5::8:
بنده خدا من 7 ماه هست خطم نویز داره و از منزل ما نیست و صبانت و مخابرات هم محل نمیزارن و فقصیر رو گردن هم می ندازند من با دیال آپ این پست ها رو میدم و از 17 تا الان که گفتم خطم رو جمع کنید هی تفره میرن و امروز فردا میکنن کمک .نقل قول: