ادیت : فهمیدم:31: , دارم نگاه می کنم به نظر خوب میاد .نقل قول:
Printable View
ادیت : فهمیدم:31: , دارم نگاه می کنم به نظر خوب میاد .نقل قول:
این برنامه ۱۴ خرداد کدوم قسمت هاش ارزشش رو داشت؟ همش رو ببینم؟ (چون حجم کم مونده!)
سلام دوستان
من امروز کنکور سراسری 88 داخل رو تو آزمون دادم.خیلی عالی بود .یعنی دیگه بهتر از این نمیشه.ولی نمیدونم خوشحال بشم یا ناراحت.چون این رتبه ها که میارم به نظرم انتظارات کاذب به وجود میاره.چون هر طور باشه سوالات رو قبلا دیدم و حل کرده ام.ولی با این حال سر جلسه فقط اون سوالایی که تونستم حل کنم و به جواب آخر برسم زدم.الان نمیدونم خوشحال بشم یا نه؟
یک ازمون تالیفی از خودت بگیر تا بفهمی باید خوشحال باشی یا ناراحت.
نظرتون درباره آزمون های خارج کشور چیه؟
معلم فیزیک ما میگه فیزیکشو حل نکنین، بعضی چیزا که 2 کتابای ریاضی ها هم حذف شده آوردن.
کارنامه ها رو هم دادن راستی.18.80
دوستان شما واسه مرور یه مبحثی که مثلا مشکل دارین چیکار می کنین ؟ (اختصاصی) منظورم اینه که درس رو می خونین فقط یا تست هم میزنید ؟ تست تالیفی یا سراسری؟
دوستان این اطلاعیه ی سازمان سنجش چیه دیگه ؟ یعنی چی مشروط ثبت نام کردند و اینا ... مدتی بود که نرفته بودم سایتش چه خبره ؟ من زدم نوشت اطلاعات شما یافت نشد ! ما که درست حسابی همون اول ثبت نام کردیم ....
کلا برنامه خوبی بود. قسمت اولش انگیزش تحصیلی بود.برای کسایی مثل من که نامید شدن خیلی خوبه. من بعد از ظهر اصلا حال و حوصله درس نداشتم ولی بعد این برنامه توپ خوندمنقل قول:
قسمت دومش هم مربوط به دیفرانسیل. نکاتی رو راجع به دیفرانسیل می گفت . مفید بود
میشه دقیق تر توضیح بدید:20:نقل قول:
بچه ها اینا رو چه جوری پر کنیم؟
کد:http://www.azmoon.net/?app=pub_s90_900312&Sid=3420b29b49601ca36344cab055499159
اوکـــــــــی حالا فهمیدم!
دو تا فیلد پایینی رو پر نکنید .فقط اول نام خانوادگی تون رو انتخاب کنید!