نه دوست عزیز من همین نسخه را قبلا نصب داشتم و این گزینه نبود. این بار آمد.
حالا چه نسخه ای را نصب کنم و از کجا بگیرم.
Printable View
نه دوست عزیز من همین نسخه را قبلا نصب داشتم و این گزینه نبود. این بار آمد.
حالا چه نسخه ای را نصب کنم و از کجا بگیرم.
همیشه آخرین نسخه رایگان رو نصب داشته باشید.از داخل خود برنامه هم میشه آپدیت های جدید رو دریافت کرد.نقل قول:
آدرس: More-Check for updates
تا جایی که میدونم برا malware ها این کارو میکنه ، یک پنجره کوچک پایین سمت راست ظاهر میشه که هیچ گزینه انتخابی غیر از info نداره و پنجره که میره فایلها هم غیب میشن !! شما میگید میشه برشون گردوند ؟نقل قول:
ممنون ولی من پیداش نکردم میشه دقیقتر آدرس بدید ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
1) بله میشه برشون گردوند. اون فایلها میرن توی قرنطینه. اگر میدونید سالمند هم میتونید برشون گردونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم بخونید، توضیح داد شده
===
2) اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا کمودو تون الان روی پرواکتیو نیست. بهتره بزاریدش روی پرواکتیو:
Configuration: Proactive Security
به هر حال تغییر جدید کومودو هست که بصورت پیش فرض، آنتی ویروس alert نده و فایل مستقیم به قرنطینه بره. ولی همون، پیش فرض سوال می کرد بهتر بود.
سلامنقل قول:
میتونید از پیغام یک عکس بزارید. شاید بشه کمک کرد. ضمنا ویندوزتون 32 بیت هست یا 64؟ و قبلا آنتی ویروس دیگه ای نصب بوده؟
سلامنقل قول:
اون گزینه جدید اضافه شده تا بتونید از نسخه رایگان به پولی آپگرید کنید.
ما هم نسخه رایگان (Premium) داریم و اون گزینه به کارمون نمیاد،
ولی اگر آخرین ورژن کمودو را ندارید میتونید از طریق محیط CIS دریافتش کنید که جناب pcsoft توضیح دادند. یا میتونید ورژن جدید را دانلود کنید که لینک دانلود در صفحه قبل قرار داده شده.
عکس را هم ببینید، توضیح دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقتی از تنظیمات کومودو بکاپ میگیریم، چطوری تنظیمات را برگردونیم، من تنظیمات را ایمپرت میکنم ، و تنظیماتی اعمال نمیشه؟
ممنون میشم راهنماییم بکنید...
مرسی:46:
ممنون. ولی اگه حذفشون کنم مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
2) فایلهای dat مربوط به فایلهای دیتا میشه و مشکلی نیست. ولی شاید گاهی اوقات آلوده هم بشوند. اگر CCE اونو آلوده میشناسه و وقتی با CIS اسکن میکنید چیزی تشخیص نمیده، میتونید بزارید به حساب تشخیص اشتباه (FP) از جانب CCE.
معمولاً این فایلها توی فولدر مخفی هستند.
C:\users\saeed\appdata\local\microsft\windows\hist ory\IE5\index.dat
البته تاحالا دوسه بار حذف کردم. تنها مشکلی که پیش اومده اینه که آیکونهای جدید روی دسکتاپم نمیمونه و حذف میشه.
سلام به همه :40: بازحمتای ما . میشه در مورد بکاب گرفتن یه توضییح بدین ممنون